Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

XPeng aandelen

 

Het XPeng Inc-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van $11,02, de hoogste koers was $11,08 en de laagste koers was $10,35. De slotkoers was $11,00 en is daarmee met 5,90% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

XPeng cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de XPeng-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

XPeng kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het XPeng aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in XPeng? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de XPeng-koers, de verwachtingen en toekomst van XPeng en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in XPeng-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in XPeng-aandelen. Als je het XPeng-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

XPeng Koers - Wat is de waarde van aandelen XPeng

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange XPeng was. The stock XPeng can be found of the abbreviation of the exchange is XPEV.

Beurskoers XPeng | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een XPeng verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

XPENG verwachtingen – De toekomst van XPENG 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.  Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de XPENG verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025

XPeng aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de XPeng-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste XPeng-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie