Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

International Business Machines aandelen

International Business Machines Corp., beter bekend als International Business Machines, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1 New Orchard Rd, 10504-1722, te Armonk. De CEO van het bedrijf is Virginia Rometty.

 

Het International Business Machines Corp.-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $135,96, de hoogste koers was $136,72 en de laagste koers was $134,85. De slotkoers was $136,39 en is daarmee met 0,96% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

International Business Machines cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de International Business Machines-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

International Business Machines kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het International Business Machines aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in International Business Machines? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de International Business Machines-koers, de verwachtingen en toekomst van International Business Machines en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in International Business Machines-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in International Business Machines-aandelen. Als je het International Business Machines-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

International Business Machines Koers - Wat is de waarde van aandelen International Business Machines

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange International Business Machines was. The stock International Business Machines can be found of the abbreviation of the exchange is IBM.

Beurskoers International Business Machines | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een International Business Machines verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

IBM (International Business Machines Corporation) richt zich op de computer hardware en software. Verder wordt er ook infrastructuur, hosting en andere services aangeboden. IBM is werkzaam sinds 1888 en heeft het hoofdkantoor in Armonk, New York. De omzet ligt al jaren rond de 80 miljard dollar. De nettowinst is wel wat gevoeliger voor fluctuaties, maar meestal slaagt IBM er wel in om zo'n 10 miljard dollar nettowinst te realiseren. De 377.000 mensen die bij deze tech gigant werken zijn verantwoordelijk voor dit grote succes.

De merknaam heeft zich in de afgelopen decennia enorm ontwikkeld. Dit is het gevolg van succesvolle promotie en het behalen van grote marktaandelen in de markt. Elk jaar wordt er een BrandZ-rapport gepubliceerd. Hierin wordt bekend welke merknamen er als meest waardevol worden beschouwd. In 2011 stond in dit rapport op de eerste tot en met de derde plaats respectievelijk Apple, Google en IBM. Een derde plaats als het gaat over de meest waardevolle merknaam ter wereld is natuurlijk iets om erg trots op te zijn. Momenteel is IBM iets weg gezakt in deze lijst.

International Business Machines aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de International Business Machines-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste International Business Machines-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie