Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

American International Group aandelen

American International Group Inc, beter bekend als American International Group, is gevestigd in Verenigde Staten aan 175 Water St, 10038-4918, te New York. De CEO van het bedrijf is Brian Duperreault.

 

Het American International Group Inc-aandeel had op 23-11-2022 een openingskoers van $60,59, de hoogste koers was $61,34 en de laagste koers was $60,59. De slotkoers was $60,96 en is daarmee met 0,13% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

American International Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de American International Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

American International Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het American International Group aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in American International Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de American International Group-koers, de verwachtingen en toekomst van American International Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in American International Group-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in American International Group-aandelen. Als je het American International Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

American International Group Koers - Wat is de waarde van aandelen American International Group

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange American International Group was. The stock American International Group can be found of the abbreviation of the exchange is AIG.

Beurskoers American International Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een American International Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is AIG?

American International Group, Inc. is een wereldwijde verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf biedt een scala aan eigendomsverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenoplossingen en andere financiële diensten aan klanten. Het gevarieerde aanbod omvat producten en diensten die bedrijven en particulieren helpen hun activa te beschermen, risico's te beheren en pensioenzekerheid te bieden. De segmenten van het bedrijf bestaan uit algemene verzekeringen, levensverzekeringen en pensioenen, overige activiteiten en een legacy-portefeuille. Het schadeverzekeringssegment bestaat uit twee modules: Noord-Amerika en Internationaal. Het segment Leven en Pensioen bestaat uit vier modules: Individueel pensioen, Groepspensioen, Levensverzekeringen en Institutionele markten. Andere activiteiten omvatten Blackboard U.S. Holdings, Inc., de technologie gedreven dochteronderneming van het bedrijf. Legacy Portfolio bestaat uit de aflopende verzekeringslijnen en legacy-investeringen.

Wat gaat AIG doen in de toekomst?

AIG wil de eerste keuze ter wereld zijn op het gebied van verzekeringen en financiële diensten. Ze zullen ongeëvenaarde waarde creëren voor hun klanten, collega's, zakenpartners en aandeelhouders terwijl ze bijdragen aan de groei van duurzame, welvarende gemeenschappen. Verder geloven ze in het ontwikkelen van divers talent en belonen ze excellentie.

  • AIG verhoogt de tarieven

American International Group Inc gaf aan dat het sommige commerciële verzekeringstarieven met maar liefst 45% verhoogt, een trend die het ziet aanhouden in dit jaar. De verzekeraar zei ook kwalitatief hoogstaande vragen te hebben ontvangen over de geplande verkoop van zijn levensverzekerings- en pensioenbedrijf. Het zei dat het nog steeds "actief aan het werken was naar een beursintroductie, maar woog ook de interesse van particuliere kopers af. De verkoop van AIG komt doordat verzekeraars in een razend tempo deals sluiten. De hogere verzekeringstarieven van AIG weerspiegelden aanzienlijke verbetering en strengere voorwaarden.

  • Athene Holding Ltd

Athene Holding Ltd heeft aangegeven dat het niet in gesprek is met verzekeraar American International Group Inc over een overname, een dag nadat de chef van Athene zei dat het bedrijf interesse had getoond bij AIG over een deal. Sinds 2021 zijn Athene Holding Ltd en American International Group, Inc niet in gesprek over een transactie waarbij een AIG-bedrijfseenheid betrokken is, zei Athene in een regelgevingsdossier.

  • Uitkeringen onder druk

American International Group Inc rapporteerde een daling van de winst, gekwetst door verliezen als gevolg van stormen, bosbranden en de COVID-19-pandemie. De eenheid rapporteerde miljoenen aan catastrofeverliezen, inclusief coronavirus gerelateerde verliezen en als gevolg van stormen en tropische stormen in Amerika en Japan, evenals bosbranden aan de westkust van de VS. Wereldwijde verzekeraars kampen met een sterke stijging van de uitbetalingen voor natuurrampen in een tijd van door het coronavirus veroorzaakte verliezen. Het vertrouwen van de investeringsverzekeraar om claims te betalen, is ook onder druk komen te staan.

Wat kunnen we verwachten van de AIG aandelen?

Samenwerken met AIG om jouw multinationale prospects en klanten van dienst te zijn, is een investering in de toekomst. Een multinationaal risicoprogramma is een partnerschap voor de lange termijn en risicomanagers weten dat de veranderingen in een stroomversnelling komen, net als de wereldwijde risico's waarmee hun bedrijven worden geconfronteerd. Bij AIG, met hun investering in R&D en hun vastberadenheid om innovatieve technologie te exploiteren, zijn ze toegewijd om jou te helpen jouw klanten beter voor te bereiden op de lange weg die voor hun ligt.

American International Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de American International Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste American International Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie