Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

American International Group aandelen

American International Group Inc, beter bekend als American International Group, is gevestigd in Verenigde Staten aan 175 Water St, 10038-4918, te New York. De CEO van het bedrijf is Brian Duperreault.

 

Het American International Group Inc-aandeel had op 12-05-2021 een openingskoers van $51,01, de hoogste koers was $51,04 en de laagste koers was $49,92. De slotkoers was $50,08 en is daarmee met 0,60% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

American International Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de American International Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

American International Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het American International Group-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in American International Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de American International Group-koers, de verwachtingen en toekomst van American International Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in American International Group -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in American International Group-aandelen. Als je het American International Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

American International Group Koers - Wat is de waarde van aandelen American International Group?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers American International Group was. Het aandeel American International Group is te vinden op de New York Stock Exchange Inc, de afkorting op de beurs is AIG.

Beurskoers American International Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een American International Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over AIG

AIG behoort tot de grootste bedrijven ter wereld, binnen de branche van verzekeringen en financiële diensten. Juist deze grootte bracht het bedrijf flink in de problemen, op het moment dat de crisis losbarstte en vanaf 2008 alle geldstromen op leken te drogen. AIG diende zich in rap tempo op een aantal vlakken aan te passen en slaagde daar vervolgens uitstekend in. Men is actief in meer dan 130 verschillende landen. In Nederland zijn we over het algemeen niet zo bekend met de naam van het bedrijf, maar dat neemt niet weg dat het ook vanuit hier een uitstekende investering kan vormen.

AIG is actief op het gebied van commerciële en industriële verzekeringen. Wat dat betreft is het geen bedrijf dat zich veelvuldig op consumenten richt, het zijn veelal zakelijke toepassingen die voor een groot deel van de omzet zorgen. Denk binnen de financiële dienstverlening van AIG onder andere aan het leasen van vliegtuigen, maar ook aan de pensioenen en leningen die de verschillende ondernemingen er af kunnen sluiten. Er is sprake van wat spreiding over de verschillende producten, al zitten deze voor een groot deel redelijk dicht bij elkaar rondom de verzekeringen en de overige financiële producten.

American International Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de American International Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste American International Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie