Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Plug Power aandelen

Plug Power Inc, beter bekend als Plug Power, is gevestigd in Verenigde Staten aan 968 Albany Shaker Rd, 12110-1401, te Latham. De CEO van het bedrijf is Andrew Marsh.

 

Het Plug Power Inc-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van $16,57, de hoogste koers was $16,69 en de laagste koers was $15,00. De slotkoers was $15,37 en is daarmee met 5,94% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Plug Power cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Plug Power-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Plug Power kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Plug Power aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Plug Power? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Plug Power-koers, de verwachtingen en toekomst van Plug Power en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Plug Power-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Plug Power-aandelen. Als je het Plug Power-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Plug Power Koers - Wat is de waarde van aandelen Plug Power

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Plug Power was. The stock Plug Power can be found of the abbreviation of the exchange is PLUG.

Beurskoers Plug Power | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Plug Power verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Plug Power verwachtingen – De toekomst van Plug Power 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. 

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Plug Power verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Wat is Plug Power?

Plug Power Inc. is een leverancier van alternatieve energietechnologie. Plug Power produceert brandstofcellen die waterstof omzetten in elektriciteit. Op het gebied van vloeibare waterstof is Plug Power de grootste leverancier wereldwijd. Het bedrijf ontwikkeld deze waterstof-brandstofcelsystemen ter vervanging van traditionele accu’s.

Plug Power is in 1997 opgericht als een joint venture van DTE Energy Company en Mechanical Technology. Het Amerikaanse bedrijf heeft zijn hoofkantoor gevestigd in Latham, New York. Twee jaar na de oprichting is het bedrijf in 1999 publiek gegaan. Plug Power staat nu genoteerd aan de NASDAQ-effectenbeurs in de Verenigde Staten.

Wat gaat Plug Power doen in de toekomst?

Waterstof wordt gezien als een van de belangrijkste energiebronnen voor de toekomst. Plug Power bevindt zich dus in een aantrekkelijke markt met toekomstperspectief. Het is daarom interessant om te kijken naar wat we van Plug Power de komende jaren kunnen gaan verwachten.

Investering SK Group

SK Group, de grootste energieleverancier van Zuid-Korea, heeft eind februari 2021 1,6 miljard dollar geïnvesteerd in Plug Power. Met deze investering wordt het bedrijf de grootste aandeelhouder met 9,6% van de aandelen, hiernaast wordt de SK Group ook strategisch partner van Plug Power. Samen zijn de bedrijven van plan om waterstof-brandstofcelsystemen en waterstoftankstations aan de Koreaanse en Aziatische markt te leveren.

Giga fabriek

Plug Power heeft aangekondigd om een gigantische groene waterstofproductiefaciliteit te bouwen. Deze Giga fabriek moet komen Rochester, New York en halverwege 2021 kunnen we de eerste productie verwachten. De fabriek moet dagelijks 45 ton vloeibare waterstof produceren. In samenwerking met de andere fabrieken is het doel om in 2025 per dag 500 ton groene waterstof te produceren.

De samenwerking met Renault

Plug Power en Renault gaan eind juni 2021 een joint venture in Frankrijk aan. De bedrijven gaan dit partnerschap aan om in de aankomende jaren zich in Europa te positioneren als toonaangevende speler op het vlak van waterstofvoertuigen. De bedrijven streven naar een marktaandeel van 30% van de brandstof aangedreven bestelautomarkt in Europa.

Wat kunnen we verwachten van de Plug Power aandelen?

Plug Power is in oktober 1999 naar de beurs gegaan en het staat dus genoteerd aan de NASDAQ-effectenbeurs in de Verenigde Staten. Vergeleken met eerdere jaren heeft de aandelenkoers van Plug Power in 2020 een enorme stijging gekend. Of deze stijging zich zal gaan doorzetten in 2021 is nog maar de vraag.

Plug Power maakt op dit moment nog geen winst en het bedrijf zit fors in de schulden. Wel heeft Plug Power plannen om deze schulden terug te dringen. Als we kijken naar de markt dan begeeft het bedrijf zich in een markt met een groot toekomstperspectief.

In de plannen van Plug Power zien we veel belovende dingen voorbijkomen. Met de nieuwe Giga fabriek die in 2021 gelanceerd wordt, wil het bedrijf grote stappen gaan zetten in de Amerikaanse markt. Ook in samenwerking met de SK Group en Renault heeft het bedrijf flinke plannen voor de Europese en de Aziatische markt. Wanneer deze toekomstplannen goed uitpakken kunnen de aandelen van Plug Power zeker een goede investering zijn.

Plug Power aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Plug Power-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Plug Power-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie