Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

General Motors Company aandelen

General Motors Company is gevestigd in Verenigde Staten aan 300 Renaissance Center, 48265-0001, te Detroit. Er werken 164.000 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Mary Barra.

 

Het General Motors Company-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van $36,99, de hoogste koers was $37,18 en de laagste koers was $36,23. De slotkoers was $36,48 en is daarmee met 0,44% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

General Motors Company cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de General Motors Company-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

General Motors Company kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het General Motors Company aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in General Motors Company? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de General Motors Company-koers, de verwachtingen en toekomst van General Motors Company en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in General Motors Company-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in General Motors Company-aandelen. Als je het General Motors Company-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

General Motors Company Koers - Wat is de waarde van aandelen General Motors Company

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange General Motors Company was. The stock General Motors Company can be found of the abbreviation of the exchange is GM.

Beurskoers General Motors Company | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een General Motors Company verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over General Motors

General Motors is het bedrijf achter een aantal grote automerken in Amerika en verzorgt wat dat betreft de productie van veel auto’s waar we in het westen gebruik van maken. De economische crisis bracht het bedrijf in verlegenheid, aangezien dit een enorme dip in de autoverkopen veroorzaakte. Dit leek echter niet zozeer te maken hebben met de operationele kwaliteiten van General Motors, maar veel meer met een algemene tendens. De overheid besloot daarom om ongeveer 36 miljard euro in het bedrijf te steken. Dit bleek voldoende om het overeind te houden en de productie door te kunnen laten lopen. General Motors staat inmiddels weer volledig op eigen benen, het bedrijf heeft de volledige steun terugbetaald. Wat dat betreft lijkt General Motors weer toe te kunnen werken naar de stabiele en krachtige positie die het voor de crisis had.

Het herstel van General Motors is vlot en opmerkelijk, aangezien de markt voor auto’s nog altijd te maken lijkt te hebben met de uitwassen van de crisis. De overheid verkocht eerder al voor ongeveer 28 miljard euro aan aandelen, wat aangeeft dat de waarde binnen de onderneming terug is en de kans groot is dat de onderneming zich op een positieve manier zal ontwikkelen. Amerikanen spreken gekscherend nog wel eens van ‘Government Motors’, maar weten aan de andere kant ook heel goed dat General Motors er zelf bovenop is gekomen en daarmee de kracht van het merk heeft getoond.

General Motors Company aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de General Motors Company-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste General Motors Company-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie