Over

Aandelenkopen.nlRolent logo is onderdeel van online marketing bureau Rolent. Rolent is een vrij nieuwe, dynamische internetonderneming die streeft naar het verschaffen van de juiste informatie voor geïnteresseerden. Rolent beschikt over meerdere financieel gerelateerde domeinnamen, een aantal geëxploiteerde websites, duizenden bezoekers per maand, honderden verschillende artikelen, een forum, een agenda, een snelcursus beleggen, social media accounts en ga zo maar door. Er zijn activiteiten op het gebied van affiliatemarketing, content marketing en e-mailmarketing.

Rolent biedt meerdere diensten aan. Deze diensten zijn gericht op SEO, websites en internet marketing. We beschikken over gespecialiseerde kennis op deze gebieden. Mocht u hier een beroep op willen doen, dan is dit zeker mogelijk! Onze diensten zijn al door meerdere particulieren en bedrijven/partners als erg goed beoordeeld. Doordat Rolent zelf over een portfolio van goedlopende websites beschikt, weten wij waar we het over hebben. Het is dan ook mogelijk om advies te vragen of gebruik te maken van onze diensten.

 

Bedrijfsgegevens

  • Bedrijfsnaam: Rolent
  • KvK nummer: 59707674
 

Over Aandelenkopen.nl

De domeinnaam Aandelenkopen.nl is op 1 juni 2005 geregistreerd. In de jaren 2005 tot 2012 is er vrijwel geen inhoud (content) op domeinnaam gezet. Pas op 2 januari 2013 werd het eerste artikel van Aandelenkopen.nl geschreven. Sindsdien is deze website uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van eenvoudig te begrijpen informatie over alles dat met aandelen te maken heeft. Maandelijks weten zo’n 40.000 unieke bezoekers Aandelenkopen.nl te vinden en we zijn er dan ook trots op dat jullie aangeven dat jullie veel aan deze website hebben. Aandelenkopen.nl helpt u door moeilijke termen uit te leggen en door tips en trucs te geven over talloze aandelen. Wij staan voor duidelijkheid! Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het beleggen op de beurs door kennis over beleggen bij zowel beginners als professionals flink te vergroten.

Eigenaar RolentDe eigenaar van online marketing bureau Rolent en daarmee ook de directe verantwoordelijke voor de inhoud en operationele zaken van Aandelenkopen.nl is de 25 jarige Ronald van Lente. Al op jonge leeftijd kreeg hij interesse in beleggen en alles dat hiermee te maken heeft. De studie bedrijfseconomie heeft zijn interesse in aandelen alleen nog maar verder versterkt. Naast interesse in aandelen ontstond er ook interesse in websites en de manier waarop deze functioneren. Met veel plezier heeft hij altijd aan Aandelenkopen.nl gewerkt en dit is ook te zien aan de diverse artikelen op de website.

De bedoeling is om Aandelenkopen.nl nog veel groter te maken. Dit gaan we doen door meer te focussen op actualiteiten en trends in de beleggingswereld. Zorg er dus voor dat u niks mist en kom vooral nog een keer terug op onze website!

 

Heeft u vragen- of opmerkingen, neem dan direct contact met ons op!