Over Aandelenkopen.nl

Logo Aandelenkopen.nlDe domeinnaam Aandelenkopen.nl is op 1 juni 2005 geregistreerd. In de jaren 2005 tot 2012 is er vrijwel geen inhoud (content) op domeinnaam gezet. Pas op 2 januari 2013 werd het eerste artikel van Aandelenkopen.nl geschreven.

Sinds 2013 is Aandelenkopen.nl uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van eenvoudig te begrijpen informatie over alles dat met aandelen te maken heeft. Maandelijks weten zo’n 25.000 unieke bezoekers deze website te vinden en we zijn er dan ook trots op dat jullie aangeven dat jullie veel aan onze informatie hebben.

Aandelenkopen.nl helpt u door moeilijke termen uit te leggen en door tips en trucs te geven over talloze aandelen. Wij staan voor duidelijkheid! Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het beleggen op de beurs door kennis over beleggen bij zowel beginners als professionals flink te vergroten.

Aandelenkopen.nl kantoor  

Wie zijn wij?

Ronald

Aandelenkopen.nl is onderdeel van het innovatieve, meedenkende en jonge online marketingbureau Rolent. De activiteiten van Rolent bestaan voornamelijk uit het exploiteren van financiële websites. Rolent beschikt over meerdere financieel gerelateerde domeinnamen, een aantal geëxploiteerde websites, duizenden bezoekers per maand, honderden verschillende artikelen, een forum, een agenda, een snelcursus beleggen, social media accounts en ga zo maar door. Er zijn activiteiten op het gebied van affiliatemarketing, content marketing en e-mailmarketing.

De eigenaar van online marketing bureau Rolent en daarmee ook de directe verantwoordelijke voor de inhoud en operationele zaken van Aandelenkopen.nl is de 26 jarige Ronald. Al op jonge leeftijd kreeg hij interesse in beleggen en alles dat hiermee te maken heeft. De studie bedrijfseconomie heeft zijn interesse in aandelen alleen nog maar verder versterkt.

Naast interesse in aandelen ontstond er ook interesse in websites en de manier waarop deze functioneren. Met veel plezier heeft hij altijd aan Aandelenkopen.nl gewerkt en dit is ook te zien aan de diverse artikelen op de website.

 

Bedrijfsgegevens

  • Bedrijfsnaam: Rolent
  • KvK nummer: 59707674
 

Heeft u vragen- of opmerkingen, neem dan direct contact met ons op!