Etoro review
Meer informatie over eToro *68% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het hoge risico kunt lopen om uw geld te verliezen.

Het eToro-platform geeft handelaren en beleggers toegang tot meer dan 2.000 verschillende financiële activa, waaronder aandelen, ETF’s, indices, valuta’s en grondstoffen waarin zowel met als zonder hefboomwerking kan worden belegd, waardoor bijna iedereen toegang heeft tot korte- middel- en lange termijn investeringsopties.

Het vertrouwde platform van eToro stelt miljoenen gebruikers in meer dan 140 landen in staat door gemakkelijke toegang te bieden tot innovatieve investeringtools, met de toegevoegde waarde van een boeiende, samenwerkende handelsgemeenschap.

Waarom eToro?

Waarom zou je voor eToro kiezen?

  • Gemakkelijk
  • Sociaal verantwoordelijk
  • Veilig
  • Persoonlijk
  • Leerzaam
  • Transparant.

Sinds 2007 heeft eToro consequent maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat zijn platform online handelen en beleggen voor iedereen toegankelijk maakt. Door een evenwicht te bewaren tussen gemakkelijke toegang voor beginners en het verbeteren van belangrijke elementen voor meer ervaren handelaren, heeft eToro zichzelf verstevigd als ’s werelds toonaangevende sociale handelsplatform.

eToro biedt zowel kort termijn opties voor daghandelaren als lange termijnopties voor beleggers, zoals de innovatieve CopyPortfolios ™, een volledig beheerde thematische portefeuille.

eToro erkent ook dat verschillende handelaren verschillende risicobereidheden hebben en instrumenten aanbieden die variëren van laag tot hoog risico. eToro-tools zijn eenvoudig te gebruiken en eToro maakt alle informatie op het platform toegankelijk via zowel de web interface als in de mobiele app. Het is daarom geen wonder dat meer dan 6 miljoen mensen wereldwijd eToro kiezen als hun favoriete handelsplatform.

eToro is erg trots op zijn sociale handelsfuncties, waardoor zijn klanten kunnen profiteren van de collectieve wijsheid van zijn uitgebreide netwerk van handelaren. De sociale nieuws feed, het CopyPortfolios ™ -systeem en het Popular Investor-programma maken gebruik van het volledige potentieel van haar volgende generatie sociale handelsplatform. Met talloze succesvolle handelaren die hun platform gebruiken om hun strategieën te delen, hebben eToro-klanten alles wat ze nodig hebben om hun financiële doelen na te streven.

Omdat alle handel risico’s met zich meebrengt en eToro wil dat zijn klanten slimme investeringsbeslissingen nemen, biedt het platform een breed scala aan verantwoorde handelsfuncties. eToro is volledig gereguleerd en houdt zich aan de strikte richtlijnen van CySEC en FCA. Beginnende handelaren zullen begeleiding krijgen bij het zetten van hun eerste stappen in online handelen, en ervaren handelaren zullen genieten van risicobeheerfuncties om hen te helpen slim en verantwoord te handelen. Etoro ervaringen

eToro neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen om de persoonlijke informatie en fondsen van zijn klanten veilig en beveiligd te houden. eToro past de hoogste normen van cyberveiligheid toe, terwijl het geld van de klanten veilig wordt bewaard bij Europese tier 1-banken.

eToro is er om elke vraag te beantwoorden. Het klantenserviceteam is 24 uur per dag, 5 dagen per week beschikbaar, dus je krijgt professionele hulp wanneer je die nodig heeft. Bovendien biedt eToro hun klanten exclusieve trader programma’s en regelmatige financiële nieuwsupdates.

Ook biedt eToro een verscheidenheid aan handelshulpmiddelen en cursussen om je alles te geven wat je nodig hebt om een goed opgeleide handelaar of lange termijn investeerder te worden. eToro-cursussen bieden een snelle toegang tot de wereld van online handelen, en met hun gratis oefenaccount kun je online handelen zonder echt geld te riskeren.

Elke handelaar die zich aanmeldt bij eToro ontvangt een virtueel geldaccount, gecrediteerd met 100.000 dollar, zodat ze hun strategieën kunnen oefenen en hun vaardigheden kunnen aanscherpen voordat ze met echt geld handelen.

De enige manier om ervoor te zorgen dat eToro-klanten ten volle profiteren van de sociale functies en alle informatie hebben die ze nodig hebben om ze te gebruiken, is door in volledige transparantie te werken. Op eToro heeft elke klant die kan worden gekopieerd, zijn profiel beschikbaar voor alle andere gebruikers, inclusief waardevolle informatie zoals prestaties uit het verleden, winst, risicoscore, portfolio-diversiteit en nog veel meer.

Bovendien heeft eToro geen verborgen kosten en alle betalingen worden op een duidelijke en eenvoudige manier uitgelegd.

Voor wie is eToro?

eToro is een toonaangevend wereldwijd online handelsplatform en biedt van alles aan voor verschillende soorten investeerders. Zo kun je als beginnend handelaar gratis oefenen met een demo account en zo alvast kennis te maken met het platform. Maar Etoro is vooral bedoeld voor de wat professionelere handelaren. Gevorderde handelaren kunnen in de expert modus van het platform terecht. Je kunt zelf je strategie bepalen als je gebruik maakt van dit platform.

Verschillende beleggingsproducten

Er zijn honderden verschillende financiële activa om op eToro te verhandelen, in verschillende categorieën: grondstoffen, valuta’s, indices en ETF’s. Elke activaklasse heeft zijn eigen kenmerken en kan worden verhandeld met behulp van verschillende beleggingsstrategieën. Bij sommige posities op eToro is het eigendom van onderliggende activa betrokken, zoals longposities (KOPEN), niet-leveraged posities op aandelen. Andere gebruiken CFD’s, die een verscheidenheid aan opties mogelijk maken, zoals transacties met hefboomwerking, shortposities (VERKOOP), fractioneel eigendom en meer.

eToro Aandelen

Het kopen van een aandeel op eToro door het openen van een KOOP (long) positie zonder hefboomwerking, betekent dat je belegt in de onderliggende waarde *, en dat de aandelen worden gekocht en op jouw naam worden gehouden.

Grondstoffen

Of het nu een energiebron is, zoals:

Deze bestaan in de echte wereld en worden daarom ook beïnvloed door gebeurtenissen in de echte wereld. Als oliereservoirs bijvoorbeeld een overschot hebben, is het waarschijnlijk dat de prijzen dienovereenkomstig zullen dalen. Bovendien worden sommige grondstoffen beschouwd als veilige activa, wat betekent dat ze stabiliteit kunnen toevoegen aan een portefeuille die uit zeer volatiele activa bestaat. Veel valutahandelaren wenden zich bijvoorbeeld tot goudfutures wanneer de markt te volatiel wordt, aangezien de goudprijzen over het algemeen stabieler zijn, terwijl ze nog steeds gerelateerd zijn aan de valutamarkt.

eToro Valuta’s

Omdat het zo’n dynamische markt is, zijn valutahandelaren meestal erg actief en openen en sluiten ze soms binnen enkele minuten transacties. Valutaschommelingen worden gemeten in zeer kleine eenheden, bekend als “pips” (0,0001), en vereisen aanzienlijk kapitaal om merkbare winsten te genereren.

eToro ETF’s

ETF’s worden gecreëerd door financiële instellingen met behulp van een team van experts die elk fonds op maat maken om zijn doel te bereiken. De activa in het fonds zijn eigendom van de makers, en net als aandelen kunnen dividenden van tijd tot tijd aan beleggers worden uitgekeerd. ETF’s worden meestal beschouwd als beleggingsinstrumenten voor de lange termijn, omdat ze gericht zijn op een laag risico en ontworpen zijn om in de loop van de tijd stabiele winsten te genereren.

eToro Indices

Omdat bedrijven variëren in grootte en marktkapitalisatie, heeft elk aandeel een ander effect op de index, wat betekent dat sommige meer gewicht in de schaal leggen. Aangezien Apple bijvoorbeeld meer gewicht heeft dan kleinere bedrijven in de NASDAQ-index, kan het aandeel van Apple aanzienlijk stijgen als dit de waarde van de hele index verhoogt. Indices worden op eToro verhandeld als CFD’s, aangezien het geen financiële activa zijn waarin direct kan worden belegd. Met een CFD kunt u KOPEN (long) of VERKOOP (short) posities openen en hefboomtransacties openen.

Etoro KosteneToro fees

Het openen van een account op eToro is gratis. Er worden geen beheer- of ticketverkoopkosten in rekening gebracht en beleggen in aandelen kent geen commissiekosten. Voor opnames wordt een lage vergoeding van 5 dollar in rekening gebracht en er zijn geen inklaringskosten.

Is Etoro betrouwbaar?

eToro wordt als een laag risico beschouwd, met een hoge vertrouwensscore en is daarom erg betrouwbaar. eToro wordt niet openbaar verhandeld en is geen bank. Bovendien is eToro is geautoriseerd door de Australian Securities & Exchange Commission (ASIC) en de Financial Conduct Authority (FCA).

* eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto assets aanbiedt, even als het verhandelen van CFD’s. Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en met een hoog risico komen om snel geld te verliezen als gevolg van leverage. 68% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. Je moet overwegen of je volledig snapt hoe CFD’s werken en of je het hoge risico kunt veroorloven om al je geld te verliezen.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelsgeschiedenis is minder dan 5 volledige jaren en is mogelijk niet voldoende als basis voor een beleggingsbeslissing.

Copy trading is een portefeuille beheerdienst, geleverd door eToro (Europe) Ltd., die is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission.

Cryptoasset beleggen is niet gereguleerd in sommige EU-landen en het Verenigd Koninkrijk. Geen consumentenbescherming. Uw kapitaal is in gevaar.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.