Bent Beste brokersu op zoek naar de beste broker?

Het valt lastig aan te geven waar u dan terecht kunt, aangezien dit sterk afhangt van de wensen die u heeft. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje, op basis van de kosten van de transacties, de eenvoudige software of aan de andere kant juist de gevorderde mogelijkheden.

Kies de broker die het best aansluit bij uw wensen. Uiteraard kunt u overstappen naar een andere broker wanneer u na verloop van tijd wat meer ervaring heeft, of u toch niet helemaal tevreden bent met uw eerste keuze.

Er zijn in Nederland alleen al tientallen verschillende brokers. Denk hierbij aan: Alex, BinckBank, ABN-AMRO, ZuluTrade, Mijnbroker etc. Allemaal willen zij beleggers overtuigen van hun kwaliteiten. De vraag is alleen: ”wat zijn de beste brokers?”. Om de vraag wat zijn de beste brokers te beantwoorden is het goed om te kijken naar de verschillende factoren die ervoor zorgen dat een broker als ”goed” gezien wordt.

Ga ook naar brokers.nl om alles te weten te komen over brokers!

 

Verschillende factoren

Een broker die bijvoorbeeld niet snel uitbetaald of hoge kosten met zich meebrengt is een broker die natuurlijk niet goed is. De afgelopen jaren heeft aandelenkopen.nl al zo’n 10 verschillende brokers uitgeprobeerd. In veel gevallen kwamen er ontzettend veel kosten kijken bij het openen van een account of het openen en sluiten van posities. Sommige brokers beschikten ook niet over de juiste tools om beleggingsproducten goed te kunnen analyseren of te kunnen beoordelen.

In sommige gevallen was de ondersteuning van de klantenservice ook erg slecht en werd er gewoon simpelweg niet gereageerd als er hulp nodig was of als er iets niet duidelijk was. De klantvriendelijkheid was bij sommige brokers dus ver te zoeken. Het krijgen van vertrouwen in de bepaalde broker was in sommige gevallen ook een probleem. Als er wordt gehandeld in een broker wilt u natuurlijk zeker weten dat er geen vreemde dingen met uw geld gebeurd. Een goedkeuring van de AFM of toezicht door regulerende autoriteiten is zeker een pre bij het beoordelen en kiezen van de juiste broker. Een regulering zorgt ervoor  dat er geen praktijken plaatsvinden, waar u niet van gediend bent.

 

Kosten van transacties

Vindt u het vooral van belang dat de kosten van de transacties niet te hoog oplopen? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een goedkope broker. Het is in dat geval een goed idee om u aan te melden bij Interactive Brokers. Houd er rekening mee dat u aan een aantal voorwaarden dient te voldoen en het relatief lastig is om uw verdiende kapitaal uit te laten keren. Desalniettemin is Interactive Brokers een van de meest voordelige brokers en kunt u er rekenen op een hoge snelheid bij het uitvoeren van order. Wat dat betreft is het een ware prijsvechter uit Amerika, die met lage kosten nieuwe beleggers aan probeert te trekken.

 

Eenvoudige software

Vindt u het vooral van belang dat u gebruik kunt maken van eenvoudige software en wilt u graag als beginnende belegger aan de slag? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van Plus500. De transactiekosten liggen er iets hoger en de snelheid van uitvoeren iets lager, maar u kunt rekenen op eenvoudige software die u snel onder de knie zal hebben.

 

Gevorderde mogelijkheden

Bent u op zoek naar een online broker die u professionele mogelijkheden biedt, om geavanceerde technische analyses te kunnen maken en ervoor te zorgen dat u niets aan het toeval over hoeft te laten? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van Markets.com. U kunt er werken met de bekende MetaTrader software, die u een goed inzicht geeft in het verloop van de koersen. U kunt een uitgebreide technische analyse maken bij de broker, al betaalt u aan de andere kant niet de scherpste prijs voor de transacties die u wenst te doen.

 

Verschillende brokers

Het is hieronder direct mogelijk om verschillende brokers met elkaar te vergelijken. Deze brokers worden aangeraden door aandelenkopen.nl en u kunt erop vertrouwen dat u hier goede analyses kunt maken en op de juiste manier aan de slag kunt gaan met het kopen van aandelen. Het is ook mogelijk om naar brokers.nl te gaan. Hier is het mogelijk om alles te weten te komen over brokers!