Tiktok aandelen

tiktok logo

ByteDance Limited is een Chinees multinationaal internettechnologiebedrijf dat een aantal producten en diensten ontwikkelt en bezit, waaronder TikTok, wat misschien wel hun meest populaire applicatie is.

TikTok – een korte videotoepassing – is de afgelopen jaren enorm populair geworden, met name onder millennials en generatie Z. Deze populariteit wordt vaak toegeschreven aan het gebruiksgemak van de app, inclusief de mogelijkheid om moeiteloos inhoud te maken en te delen, de algemene ‘ fun-factor ‘van de app, en een groot aantal TikTok-sterrengebruikers die individuen naar het platform drijven. Zoals de meeste sociale mediabedrijven – waaronder Facebook, Twitter en SnapChat – verdient ByteDance’s TikTok het grootste deel van zijn geld met advertenties.

Omdat TikTok een aanzienlijk aantal zeer betrokken gebruikers heeft, is de aantrekkingskracht van adverteren via het platform zeer intuïtief, vooral als het doel is om een ​​jongere doelgroep te bereiken.

Beursgang TikTok 

Binnenkort gaat TikTok worden geïntroduceerd op de beurs. De eerste handelsdag komt er binnenkort aan! De beursgang datum voor TikTok is vastgesteld op datum. Het TikTok aandeel zal worden verhandeld worden op de beurs en kan straks gekocht worden bij  eToro  en DEGIRO Het is nog niet bekend voor welke prijs dit aandeel verhandelbaar zal worden. Wat wel vaststaat, is dat het bedrijf het erg goed doet en er veel behoefte is aan dit aandeel. Meerdere beursgangen zijn dit jaar op de eerste dag al 100% gestegen zoals Airbnb. Ook voor dit aandeel zijn de verwachtingen hoog dit jaar.  

Wil je direct inspelen om dit aandeel te kopen op de dag deze op de beurs komt? Dan is het belangrijk om alvast een account te hebben bij een goede internationale broker zoals eToro waar deze verkrijgbaar wordt. Of als je liever voor een Nederlandse broker wilt kiezen, dan kunnen wij DEGIRO aanraden. Via beide brokers kan je het aandeel direct op de IPO dag kopen zodat je het niet mist, je kan een dag van tevoren al een order klaarzetten.  

Wanneer gaat TikTok naar de beurs? Wij melden hier direct wanneer de officiële datum bekend is dat TikTok de beursgang maakt. Houdt deze pagina daarom in de gaten voor het laatste nieuws, zodat je direct TikTok ipo kan kopen. 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

De toekomst en groei van TikTok

Volgens schattingen heeft TikTok meer dan 800 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en meer dan 2 miljard app-downloads in totaal.  Gebruikers besteden gemiddeld 52 minuten per dag aan de app en openen deze maar liefst 8 keer per dag. Zodra een gebruiker meer dan 1.000 volgers heeft, kunnen ze ook live uitzenden naar hun fans en digitale geschenken accepteren die voor geld kunnen worden ingewisseld.

Ondanks deze populariteit en zoals hierboven vermeld zijn ByteDance en TikTok privé genoteerd. Dit betekent uiteindelijk dat er voor investeerders en handelaren nog geen gemakkelijke manier is om op het bedrijf te speculeren en dat er ook geen duidelijke of transparante waardering is voor het grote publiek. Naast de explosieve groei van TikTok en het andere kernproductaanbod van het bedrijf, heeft ByteDance de afgelopen jaren een aanzienlijk aantal vooraanstaande investeerders aangetrokken. Echter is niet alles rozegeur en manenschijn….

De app verschijnt regelmatig bovenaan de downloadgrafieken en vooral tijdens de lockdowns van het coronavirus is de belangstelling toegenomen echter heeft het feit dat de gegevens van gebruikers worden verzamelt bij velen de wenkbrauwen doen fronsen.

ByteDance heeft geprobeerd zijn app te distantiëren van zijn Chinese eigendom door de voormalige senior directeur van Disney Kevin Mayer aan te stellen als CEO van TikTok. Een groot deel van de gegevens verzameling van TikTok is vergelijkbaar met andere gegevens hongerige sociale netwerken zoals Facebook echter zijn er blijvend onderzoeken vanuit landen buiten China om te waarborgen dat gegevens niet “in de handen van de Chinese Communistische Partij” terechtkomen.

Tiktok verwachtingen – De toekomst van Tiktok

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.
Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Tiktok verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Tiktok aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Tiktok? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Tiktok koers, de verwachtingen en toekomst van Tiktok en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Tiktok aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Tiktok aandelen. Als je Tiktok aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Tiktok- Wat is de waarde van aandelen Tiktok?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Tiktok kost. Het aandeel Tiktok is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is SQ.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Tiktok aandeel te kopen.

Tiktok- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Tiktok aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Tiktok en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Tiktok. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Tiktok kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

F

Tiktok aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.