TikTok aandeel geplande beursgang

TikTok zal naar verwachting zijn beurs intrede maken en verkocht gaan worden op de [beurs onbekend]. Er is lang uitgekeken naar deze beursgang en deze wordt met interesse gadegeslagen door potentiële investeerders. Vele speculaties voor de TikTok prijs vinden al plaats.

Ondanks dat er nog geen handelsprijs is gecommuniceerd, lijkt de algemene interesse net als de resultaten van TikTok gestaag te stijgen. Traditiegetrouw zien de meeste bedrijven al op dag 1 de waarde van hun aandelen direct groeien.

TikTok

TikTok IPO kopen via een online broker - Stappenplan

1

Kies een broker

Vind de juiste broker voor jouw handelsstrategie (wij raden DEGIRO aan!)

2

Geld storten

Stort eenvoudig geld via een tal van betalingsmethodes!

3

Zoek IPO TikTok

Vind de IPO TikTok binnen het handelsplatform

4

TikTok IPO kopen

Start met handelen in TikTok aandelen!

TikTok IPO kopen of andere aandelen kopen? Start met DEGIRO!

Verwachte beursgang van TikTok IPO?

Op dit moment staat de beursgang van TikTok in de planning voor [datum onbekend]. Vanaf deze datum zullen de aandelen TikTok te koop zijn bij de verschillende brokers zoals DEGIRO en eToro.

Investeerders kunnen echter de mogelijkheid gebruiken om eerder in te schrijven. Op deze manier kunnen geïnteresseerden een aandeel proberen te bemachtigen tegen een -nu nog- laag tarief, aangezien de verwachting en geschiedenis ons heeft geleerd dat de waarde van aandelen vaak direct omhoog schieten nadat deze zijn geïntroduceerd. 

Natuurlijk is dit feit geen gegeven en dien je altijd je huiswerk te doen en je te verwittigen van alle details rondom het bedrijf en het IPO aandeel.

Overzicht van betrouwbare brokers

1

5/5

2

5/5

Je kapitaal loopt gevaar.

3

4.5/5

4

4.5/5

5

4.5/5

TikTok koers verwachting

Het moge duidelijk zijn dat er met veel anticipatie naar de beursgang van aandeel TikTok  wordt uitgekeken, echter zijn er veel omstandigheden mee gemoeid en is het koffiedik kijken wat er uiteindelijk echt op de dag zelf gebeurt met de TikTok prijs. Laat je niet alleen verleiden door de hype, maar doe ook gedegen onderzoek en kijk of je je kunt vinden in de toekomstvisie van TikTok. Zorg dat je jouw keuze goed en rationeel kunt onderbouwen.

De beursgang van TikTok

Als je uiteindelijk gekozen hebt om je in te schrijven voor TikTok aandelen moet je zeker zijn van je zaak en vertrouwen hebben in de bedrijfsvisie en management van TikTok. Aangezien er veel componenten in het spel zijn moet je jezelf en je beleggingsportfolio altijd beschermen door je goed voor te bereiden.

Voorbereiden op de TikTok aandelen

Indien je onzeker bent over investeren in een aandeel dien je je meer in de materie te verdiepen. Er zijn veel internationale websites zoals Morningstar die reeds gedegen speurwerk en boeken onderzoek hebben gedaan en een solide weergave hebben van de financiële achtergrond van bedrijven die klaarstaan om naar de beurs te gaan. Ook de online beurzen zelf zullen informatie en tips hebben over bedrijven die een aandeel listing gaan verkrijgen. 

Hou rekening met het feit dat TikTok zelf waarschijnlijk een geweldige PR heeft. Ondanks dat je best een goed idee kunt krijgen over wat ze doen en waar ze voor staan, heb je het meest aan informatie die onafhankelijk is verkregen, bijvoorbeeld internationale financiële nieuwsbureaus die wellicht weer een andere kijk hebben dan Nederlandse websites.

TikTok aandelen kopen na de beursgang

Wanneer de beursgang van de TikTok IPO voltooid is komen de aandelen vrij voor verkoop en kun je dus TikTok IPO kopen. Betrouwbare brokers om de TikTok aandelen te kopen zijn DEGIRO en Freedom24.

Overzicht van betrouwbare brokers

1

5/5

2

5/5

3

4.5/5

Je kapitaal loopt gevaar.

4

4.5/5

5

4.5/5

6

4/5

Veelgestelde vragen

TikTok staat gepland voor beursgang op [datum onbekend].

Of de TikTok prijs gaat stijgen in 2023 kunnen wij geen precies antwoord geven. Een aandelen koers van een nieuwe beursgang hangt af van vele factoren. Houd het bedrijf achter de TikTok aandelen goed in de gaten en wat er allemaal in de markt omgaat.

TikTok IPO aandelen kun je kopen bij verschillende brokers. Voorbeelden van goede brokers zijn DEGIRO en eToro. Via deze brokers kun je eenvoudig beginnen met beleggen in aandelen. Op deze platformen kun je ook TikTok IPO kopen.

TikTok IPO koop je via een betrouwbare broker zoals DEGIRO of eToro. Via deze brokers kun je een beleggingsrekening openen en kun je eenvoudig aandelen kopen en verkopen, waaronder ook TikTok.

Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn een onafhankelijk platform en zijn geen broker. Ook geven wij geen financieel advies, wij geven enkel informatie over bedrijven, waarop mensen zelf hun keuze moeten baseren. Wij kunnen daarom dus ook geen aandelen kopen voor je, maar lichten alleen bedrijven uit waarbij dit mogelijk is.