NIO aandelen

Nio logo

NIO is een Chinees bedrijf, opgericht in 2014 en producent en verkoper van elektrische auto’s.

Belangrijk voor NIO is dat zij auto’s kunnen aanbieden voor een betaalbare middenklasser. NIO heeft ambities om zich uit te breiden naar de rest van de wereld maar opereert vooralsnog vooral op de Chinese markt.

Het bedrijf wil met zijn elektrische auto een bijdrage leveren aan het schoner worden van de lucht. NIO doet meer dan het verkopen en produceren van elektrische auto’s, NIO doet namelijk ook onderzoek naar zelfrijdende auto’s in combinatie met artificial intelligence. Ook verdienen zij aan oplaadservices en de verkoop van bepaalde verzekeringen.

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

NIO en de toekomst:

Duurzame energie is hedendaags zeker weten een van de beter presterende industrieën. Er valt hier dus veel winst te halen, ook al liggen er veel concurrenten op de loer. Ondanks de voortdurende pandemie verwacht NIO de verkopen net als voorheen, te verdubbelen. Zij verwachten een stijging van maar liefst 129 tot 139 procent. De totale omzet zal hierdoor licht stijgen.

Elektrisch rijden is de toekomst en dat weet NIO. NIO wilt daarom, sneller dan verwacht, al vanaf het tweede kwartaal in 2021 de eerste auto’s verkopen in Europa. In welke landen is tot nu toe nog onbekend.

Hoe succesvol NIO ook mag zijn. Het bedrijf maakt helaas nog steeds geen winst en zou op korte termijn weer afhankelijk kunnen worden van nieuwe financieringen. Toch weet NIO hard te groeien, maar moet dat wel op langere termijn zien vol te houden. Als dit lukt kunnen er enorme winsten in het verschiet liggen. Dit maakt NIO een aantrekkelijke, maar niet geheel risicovrije investering.

Wat kan van invloed zijn op de NIO aandelen koers:

Een trend die tegenwoordig up andgoing is, is; duurzaamheid. In de huidige samenleving speelt dit een steeds grotere rol. Het aandeel NIO weet hier dan ook goed van te profiteren. Dit is nu al te zien aan stijging van de koers.

Ook de verkopen spelen een belangrijke rol in de invloed van aandelen. Na een mindere periode zit er voor nu een stijgende lijn in de verkopen.

Natuurlijk kunnen concurrenten ook van grote invloed zijn. Er zijn veel bedrijven op de markt voor elektrische auto’s, maar tot nu toe is NIO een van de weinige bedrijven die daadwerkelijk auto’s heeft verkocht.

NIO verwachtingen – De toekomst van NIO

onvermijdelijk om na gigantische stijgingen ook een kleine daling van een aantal procent te zien. Mocht het aandeel toch nog wat hoger stijgen in plaats van dalen, dan spreken we van een doorbraak en zal de lange termijnstijging worden hervat, en hiermee ook de koersstijgingen.

Gezien het verleden, moeten beleggers bij NIO wel rekening blijven houden met verwatering. Toch lijkt er voornamelijk winstgevendheid in het vizier te liggen als NIO de sterke groei van de verkoopcijfers ook het komende jaar weet vast te houden.

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.
Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Nio verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

NIO aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Nio? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Nio koers, de verwachtingen en toekomst van Nio en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Nio aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Nio aandelen. Als je Nio aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers NIO – Wat is de waarde van aandelen Nio?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Nio kost. Het aandeel Nio is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is NIO.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een NIO aandeel te kopen.

NIO – Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een NIO aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in NIO en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van NIO. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen NIO kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

NIO aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.