Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

General Electric aandelen

General Electric Co., beter bekend als General Electric, is gevestigd in Verenigde Staten aan 5 Necco Street, 02210, te Boston. Er werken 205.000 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Jeffrey Immelt.

 

Het General Electric Co.-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van $81,48, de hoogste koers was $81,58 en de laagste koers was $80,12. De slotkoers was $81,14 en is daarmee met 0,43% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

General Electric cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de General Electric-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

General Electric kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het General Electric aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in General Electric? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de General Electric-koers, de verwachtingen en toekomst van General Electric en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in General Electric-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in General Electric-aandelen. Als je het General Electric-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

General Electric Koers - Wat is de waarde van aandelen General Electric

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange General Electric was. The stock General Electric can be found of the abbreviation of the exchange is GE.

Beurskoers General Electric | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een General Electric verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over General Electric

Binnen General Electric speelt de Healthcare een belangrijke rol. Men zet hier de toon en is vooral bezig met het vroegtijdig opsporen van ziekten. Daarnaast helpt het bedrijf artsen om een specifieke behandeling op te kunnen zetten voor patiënten, om deze zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met de zorg die bij ze past.

Daarnaast is General Electric actief binnen de industriële sector. Hier zorgt het bedrijf voor een uitgebreid aanbod aan producten, die over heel de wereld worden toegepast. Voorbeelden hiervan zijn onder andere huishoudelijke apparatuur en verlichting, maar daarnaast bijvoorbeeld ook kunststoffen en services voor het materiaal waar mee men wenst te werken. De verdere spreiding binnen deze categorie zorgt ervoor dat men op een groot aantal gebieden actief kan zijn en de mogelijkheid heeft om tegenvallers in andere delen van het bedrijf op te vangen.

Binnen de infrastructuur is General Electric een van de toonaangevende bedrijven op de wereld. Men is vooral groot in elementaire technologie voor ontwikkelingslanden, waarbij men zich richt op technologie voor het gebruik van energie, olie, gas en water. Dit zijn belangrijke zaken voor deze landen, waarbij General Electric ze op een uitstekende manier van dienst kan zijn.

GE Money houdt zich tenslotte bezig met alles op het gebied van kredietservices aan consumenten, maar ook aan detailhandelaars en autodealers. Dit onderdeel heeft de laatste tijd flinke klappen op moeten vangen, al heeft General Electric daar als geheel niet direct veel hinder van ondervonden.

General Electric aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de General Electric-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste General Electric-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie