Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Walmart aandelen

Walmart Inc, beter bekend als Walmart, is gevestigd in Verenigde Staten aan 702 SW 8th St, 72716-6209, te Bentonville. Er werken 2 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is C. Douglas McMillon.

 

Het Walmart Inc-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $144,41, de hoogste koers was $144,86 en de laagste koers was $142,94. De slotkoers was $143,62 en is daarmee met 0,73% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Walmart cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Walmart-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Walmart kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Walmart aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Walmart? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Walmart-koers, de verwachtingen en toekomst van Walmart en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Walmart-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Walmart-aandelen. Als je het Walmart-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Walmart Koers - Wat is de waarde van aandelen Walmart

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Walmart was. The stock Walmart can be found of the abbreviation of the exchange is WMT.

Beurskoers Walmart | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Walmart verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Walmart verwachtingen – De toekomst van Walmart

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Walmart  verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Grootste wereldwijde retailer

Walmart is een Amerikaans bedrijf dat actief is in de detail- en groothandel. Er wordt gewerkt via een aantal divisies. Het gaat om Walmart US, Walmart International en Sam’s Club. Walmart werd opgericht in 1962 door Sam Walton. Tien jaar na de oprichting kreeg Walmart een beursnotering aan de New York Stock Exchange. Nog steeds staat het hoofdkantoor in Bentonville, in Arkansas. Walmart begon klein, met een enkele discountwinkel en het simpele idee om meer te verkopen voor minder geld. In de afgelopen 50 jaar is Walmart uitgegroeid tot de grootste wereldwijde retailer. Beleggen in Amerikaanse bedrijven komt steeds vaker voor. Niet voor niets haken steeds meer Nederlandse beleggers in op bedrijven zoals Walmart. Hieronder vertellen we u graag wat meer over het bedrijf en de producten die worden aangeboden.

Walmart wereldwijd

Iedere week bezoeken bijna 265 miljoen klanten en leden de meer dan 11.200 winkels in 27 landen. Evenals e-commerce websites in 10 landen. Vorig jaar werd er een omzet gedraaid van 500,3 miljard dollar. Wereldwijd heeft Walmart meer dan 2,2 miljoen werknemers. Het bedrijf blijft toonaangevend op het gebied van werkgelegenheid, duurzaamheid en bedrijfsfilantropie. Meer dan 75% van de totale omzet wordt in de VS gehaald.

Divisies Walmart

Walmart US is een merchandiser van consumentenproducten. En dat opererend onder de merken Wal-Mart, Walmart en Walmart Neighbourhood Market. Maar daarnaast ook walmart.com en andere e-commerce merken. Walmart International beheert als segment zowel supermarkten, supercenters, hypermarkten, magazijnclubs en cash & carryl. Als laatste bestaat Sam’s Club uit magazijnen die lid zijn van het lidmaatschap en samsclubs.com. Op de website van Walmart vindt u een uitgebreid overzicht met een uitleg van de drie segmenten.

Walmart producten

Wat betreft de producten van Walmart, kunt u het zo gek niet bedenken of het Amerikaanse bedrijf heeft het. Er zijn verschillende productcategorieën die allen bestaan uit tal van producten. Denk o.a. aan: elektronica en kantoor, films/muziek en boeken, speelgoed en videospellen, kleren/schoenen en accessoires, huisdieren, baby, sport en fitness, gezondheid en schoonheid, fotografie, keuken en eetkamer, meubilair, huisdecoratie, bed en bad en auto benodigdheden. Vergelijk het met bol.com. Weliswaar is Walmart nog uitgebreider.

Verschillende functies

Walmart.com biedt verschillende functies om aan de behoeften van aangesloten klanten te voldoen. Het is onderdeel van de belofte om gemak te creëren tegen de laagste kosten, ongeacht hoe de klant winkelt. Zo heeft het bedrijf enkele gratis functies die worden aangeboden. Het gaat o.a. om de Walmart app, Walmart Grocery, Wamart Pay, afhaalkorting, gratis verzending binnen twee dagen en scan & go.

Lagere marktsegment

Walmart richt zich, met de zogeheten discount stores op het lagere segment in de markt. In de Walmart supermarkten is werkelijk alles te krijgen. Denk dan aan de dagelijkse voedingsmiddelen zoals wij deze in Nederland gewend zijn, maar daarnaast ook huishoudelijke apparaten en elektronische producten. De huishoudelijke artikelen bepalen voor circa 70% van de omzet. De overige 30% komt van voeding en dranken.

Walmart online

Al decennialang is Walmart de grootste en meest voordelige retailer van de VS. Online is het bedrijf echter snel voorbijgestreefd door het welbekende Amazon. Om op het gebied van e-commerce meer aandeel te verwerven, kocht Walmart in 2016 al het e-commercebedrijf Jet.com. Dat de Retail reus creatief en groots denkt, is bij veel mensen bekend. Zo gelooft het Amerikaanse bedrijf in bezorging tot in de koelkast of in het keukenkastje.

Opvallende commercial

Eerder verscheen er al een opvallende commercial over het thuis bezorgen van de boodschappen. De Amerikaanse supermarktketen haalde alles uit de kast en haalde o.a. een leger iconische filmauto’s bij elkaar. In anderhalve minuut wordt de (potentiële) consument van de ene naar de andere film geslingerd.

Spark Delivery

Walmart laat weten dat het een stap verder wilt. Zo willen de Amerikanen naar een model toe waarbij bestellen niet meer nodig gaat, maar het automatisch gaat. Vorig jaar werd er ook al een last-minute pilot aangekondigd. Het heet Spark Delivery, een crowd sourced leveringsplatform. Vergelijk het met Uber. Het was Walmart’s eerste poging om een eigen intern platform te bouwen waarmee onafhankelijke bezorgers zich kunnen aanmelden voor bezorgingsslots. Evenals toegang krijgen tot ordergegevens. Het is een systeem dat veel wegheeft van Amazon Flex.

Walmart aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Walmart-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Walmart-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie