Nyrstar aandelen

Nyrstar ontstond in 2007 uit een combinatie van onderdelen van Umicore en Zinifex, die besloten op deze manier een nieuwe onderneming samen te stellen. Het ging om de activiteiten op het gebied van zink- en loodsmelting, net als de legeringsactiviteiten op dit gebied. Er ontstond een nieuwe onderneming met een grotere schaal, die beter in staat was om internationaal te opereren. Op die manier hebben de twee oprichters van Nyrstar de handen als het ware ineen geslagen, om de wereld op een betere manier van dienst te kunnen zijn en een zo kwalitatief hoogwaardig mogelijk product aan te kunnen bieden.

Nyrstar aandelen

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Nyrstar verwachtingen – De toekomst van Nyrstar

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Nyrstar verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Nyrstar

Nyrstar is actief op een aantal verschillende gebieden. Men heeft er de focus liggen op zink- en loodsmeltingen, maar het bedrijf is daarnaast actief als loodsmelter- en raffinagebedrijf. Op die manier kan men zich onder andere toeleggen op het aanleggen van wegeninfrastructuur. De investeringen op dit gebied zijn de laatste jaren echter wat tegengevallen, omdat veel overheden andere zaken aan hun hoofd hebben en de financiële middelen niet beschikbaar hebben om investeringen te doen in bijvoorbeeld de infrastructuur van het land.

Bovendien werkt Nyrstar aan het ontwikkelen van gebouwen en de grotere productie van consumptiegoederen, door zink en lood aan te bieden. Het zijn grondstoffen die steeds meer ondernemingen nodig hebben, waardoor er voor Nyrstar wel degelijk een kans ligt om weer te groeien en op die manier ook de waarde van het aandeel wat op te laten lopen. Zink en lood komen we om ons heen steeds meer tegen, vooral in de elektronica waar we gebruik van maken. Het is wat dat betreft goed mogelijk dat het aandeel van Nyrstar het na verloop van tijd toch beter zal gaan doen. Beleggers die een risico durven te nemen en op termijn zoeken naar een aantrekkelijk rendement kunnen eens kijken naar Nyrstar.

Nyrstar aandelen

Het aandeel van Nyrstar wil het de laatste tijd niet echt goed doen, er is al langere tijd sprake van een neerwaartse trend. Waar dat precies mee te maken heeft is niet helemaal duidelijk, maar het lijkt erop dat de crisis ervoor heeft gezorgd dat het bedrijf in de problemen is gekomen. De vraag naar producten van Nyrstar nam flink af, terwijl de verwachtingen aan de andere kant zo hooggespannen waren. Het bedrijf ging net voor het uitbreken van de crisis van start en heeft wat dat betreft niet echt de mogelijkheid gehad om voldoende buffers om te bouwen om eventuele klappen goed te kunnen opvangen.

De waarde van het aandeel van Nyrstar bedroeg in de zomer van 2013 nog ongeveer €4, terwijl daar nu niet veel meer dan €2 van over is. De waarde daalde al eens flink naar ongeveer €3, maar wist daarna weer wat op te krabbelen. Vervolgens vond er opnieuw een flinke daling plaats en bleef er slechts €2 van de waarde van het aandeel over. Er volgende opnieuw een redelijk herstel dat deze keer een paar maanden aan wist te houden. Vervolgens werd de lijn omlaag opnieuw ingezet, waardoor het erop lijkt dat Nyrstar er voorlopig niet in slaag om betere tijden te creëren.

 

Nyrstar aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Nyrstar? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Nyrstar koers, de verwachtingen en toekomst van Nyrstar en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Nyrstar aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Nyrstar aandelen. Als je Nyrstar aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Nyrstar – Wat is de waarde van aandelen Nyrstar?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Nyrstar kost. Het aandeel Nyrstar is te vinden op de Nyrstar, de afkorting op de beurs is Nyrstar .

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Nyrstar aandeel te kopen.

Nyrstar kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Nyrstar aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Nyrstar en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Nyrstar. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Nyrstar kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Nyrstar aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.