Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Fugro aandelen

Fugro NV, beter bekend als Fugro, is gevestigd in Nederland aan Veurse Achterweg 10, 2264 SG, te Leidschendam. De CEO van het bedrijf is Mark Heine.

 

Het Fugro NV-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van €12,45, de hoogste koers was €12,70 en de laagste koers was €12,41. De slotkoers was €12,45 en is daarmee met 0,24% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Fugro cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Fugro-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Fugro kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Fugro aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Fugro? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Fugro-koers, de verwachtingen en toekomst van Fugro en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Fugro-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Fugro-aandelen. Als je het Fugro-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Fugro Koers - Wat is de waarde van aandelen Fugro

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Fugro was. The stock Fugro can be found of the abbreviation of the exchange is FUR.

Beurskoers Fugro | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Fugro verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Fugro verwachtingen – De toekomst van Fugro

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Fugro verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Fugro

Fugro aandelenFugro is een Nederlands bedrijf wat op wereldwijd niveau gegevens verzameld en analyseert over het aardoppervlak en de (zee)bodem. Dit gebeurt op land, op zee en vanuit de lucht. Het bedrijf werd opgericht in 1962 door Cornelis Joustra en staat sinds 1992 al genoteerd aan de Euronext Amsterdam. Nog steeds groeit Fugro enorm, zowel autonoom als door middel van overnames. Aan het eind van 2016 had Fugro een totaal aantal medewerkers van 10.500 in dienst. En dat in meer dan 60 landen.

Olie- en gasindustrie, bouw en overheden

Fugro heeft als voornaamste klantengroep de olie- en gasindustrie, de (mijn)bouwsector en overheden. De gegevens die worden verzameld worden geïnterpreteerd en hier worden door Fugro vervolgens adviezen gegeven die gebruikt kunnen worden voor bovenstaande klantengroepen. Een belangrijk onderdeel van de strategie van Fugro is om niet afhankelijk te zijn van een (deel)markt of een beperkt aantal opdrachtgevers.

Materieel, kennis en technologie

Fugro is dus een wereldwijde onderneming die klanten voorziet van materieel, kennis en technologie die nodig is ter ondersteuning van de exploratie, productie en transport van ’s werelds natuurlijke grondstoffen. Het bedrijf voorziet de verschillende opdrachtgevers van de belangrijke gegevens die nodig zijn bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van infrastructuur en bouwwerken.

Vier verschillende divisies

Simpel gezegd zijn Fugro’s activiteiten opgesplitst in vier verschillende divisies. Het gaat om Geotechnical Services, Survey Services, Seabed Geosolutions en Subsea Services. Het Nederlandse bedrijf heeft een leidende positie in de geotechniek. Evenals in offshore/diepwater onderzoek met een marktaandeel van boven de 60%.

Activiteiten van Fugro

De activiteiten van Fugro zijn verspreid over alle stadia die een olieveld doorloopt. Hierdoor is de cycliciteit minder dan de gespecialiseerde spelers. Er is een grote stabiliteit terug te vinden bij de Geotechnical Services en Survey Services. Dit aangezien de subdivisies bij elk stadium betrokken zijn. Het streven van Fugro is om een sterke marktpositie te bereiken. Ze zijn gebaseerd op technologieën, hoogwaardige dienstverlening en sterke internationale aanwezigheid.

Fugro aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Fugro-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Fugro-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie