Coinbase aandelen

Coinbase kopen bij de beursgang op de traditionele manier? Dat kan direct bij DEGIRO

Coinbase is een van ‘s werelds grootste handelsplatformen voor het veilig en eenvoudig aankopen, verkopen en opslaan van cryptocurrency zoals Bitcoin en andere virtuele munten alsmede aanbieder van diensten voor gegevens- en transactieverwerking. Het bedrijf biedt digitale valuta portemonnee en platform voor algemene transacties en heeft naar eigen zeggen tientallen miljoenen gebruikers in meer dan honderd landen.

Coinbase logoHet bedrijf werd een opgericht door Brian Armstrong en Fred Ehrsam, een programmeur bij Airbnb en een voormalige trader bij de zakenbank Goldman Sachs, die al snel het potentieel van de toen nog prille bitcoin-markt zagen. Coinbase is gevestigd in San Francisco in de VS en is wereldwijd beschikbaar.

Beursgang Coinbase 

Binnenkort gaat Coinbase worden geïntroduceerd op de beurs. De eerste handelsdag komt er binnenkort aan! De beursgang datum voor Coinbase is vastgesteld op 14-04-2021. Het Coinbase  aandeel zal worden verhandeld worden op de beurs en kan straks gekocht worden bij  eToro  en DEGIRO Het is nog niet bekend voor welke prijs dit aandeel verhandelbaar zal worden. Wat wel vaststaat, is dat het bedrijf het erg goed doet en er veel behoefte is aan dit aandeel. Meerdere beursgangen zijn dit jaar op de eerste dag al 100% gestegen zoals Airbnb. Ook voor dit aandeel zijn de verwachtingen hoog dit jaar.  

Wil je direct inspelen om dit aandeel te kopen op de dag deze op de beurs komt? Dan is het belangrijk om alvast een account te hebben bij een goede internationale broker zoals eToro waar deze verkrijgbaar wordt. Of als je liever voor een Nederlandse broker wilt kiezen, dan kunnen wij DEGIRO aanraden. Via beide brokers kan je het aandeel direct op de IPO dag kopen zodat je het niet mist, je kan een dag van tevoren al een order klaarzetten.  

Wanneer gaat Coinbase naar de beurs? Wij melden hier direct wanneer de officiële datum bekend is dat Coinbase de beursgang maakt. Houdt deze pagina daarom in de gaten voor het laatste nieuws, zodat je direct Coinbase IPO kan kopen.

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Coinbase verwachtingen – De toekomst van Coinbase

Sinds de lancering in 2021 geld Coinbase als één van de grootste beurzen ter wereld. Voor particulieren is handelen op Coinbase is een uiterst eenvoudig proces en gericht op een beginner. Coinbase biedt geen downloadbare handelssoftware en het is allemaal browser-based, met inbegrip van de meer geavanceerde trading platform, Coinbase Pro welk product diensten aanbied aan grote beleggers die toegang willen hebben tot de cryptomarkt.

De recente koersopstoten van de virtuele munt is voor een flink stuk het werk van grote, institutionele beleggers. Vroeger haalden die hun neus op voor de bitcoin, maar in tijden van massale geldcreatie beginnen ze de cryptomunt steeds vaker als een manier te beschouwen om hun vermogen veilig te stellen.

Coinbase heeft serieuze plannen om naar de beurs te trekken en waarnemers zien in de beursplannen van Coinbase nog maar eens een bewijs dat de bitcoin volwassen is geworden. Als een gigant als Coinbase een beursnotering krijgt, kan dat het statuut van de bitcoin als veilig toevluchtsoord helpen bevestigen.

Desondanks positieve signalen zijn er tal van consumenten die de voorkeur geven aan andere platformen. Coinbase heeft de neiging om bij grote koersschommelingen storing te hebben en dan is er nog de kwestie van hun PR.  Ze zijn qua regelgeving het braafste jongetje van de klas en mengen ze zich daarom dus niet in publieke discussies. Het handelsplatform kwam meerdere malen onder vuur te liggen vanwege de ‘apolitieke’ beleidsvoering waar discussies over sociale kwesties niet op de bedrijfsvloer of via de communicatiekanalen van de firma mogen worden gevoerd. Met oog op de Public Relations en het verwerven van een trust worthy imago natuurlijk niet echt handig.

Dit alles terzijde ziet de toekomst van het Amerikaanse cryptocurrency exchange bedrijf er best rozig uit en indien de beursgang zoals verwacht doorgang heeft zal dit een enorme mijlpaal zijn voor de gehele crypto industrie.  Coinbase is uitgegroeid tot een gevestigde naam en het bedrijf heeft de laatste jaren ook veel overnames gedaan om zich te diversifiëren. Het bedrijf is zo minder afhankelijk geworden van de handels volumes wat een toegevoegde waarde blijkt.

De conclusie is dat Coinbase zomaar welleens één van de grootste IPO’s op de markt zouden kunnen worden wanneer de waardering die ze voor ogen hebben inderdaad wordt bereikt. Natuurlijk spelen er verschillende factoren mee om tot een hoge waardering te komen zoals transactiekosten, bewaarkosten, debetkaarten en meer. Maar indien alles in lijn van de verwachtingen gaat zullen waarderingen van bedrijven zoals bv Facebook, Visa, Alibaba of ICBC klein afsteken in vergelijking de verwachte waardering van de Coinbase beursang.

Coinbase aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Coinbase? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Coinbase koers, de verwachtingen en toekomst van Coinbase en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Coinbase aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Coinbase aandelen. Als je Coinbase aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Coinbase- Wat is de waarde van aandelen Coinbase?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Coinbase kost. Het aandeel Coinbase is te vinden op de AMS, de afkorting op de beurs is ADYEN.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Coinbase aandeel te kopen.

Coinbase aandelen kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Coinbase aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Coinbase en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Coinbase. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Coinbase kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

F

Coinbase aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.