Coinbase aandeel geplande beursgang

Coinbase zal naar verwachting zijn beurs intrede maken en verkocht gaan worden op de [beurs onbekend]. Er is lang uitgekeken naar deze beursgang en deze wordt met interesse gadegeslagen door potentiële investeerders. Vele speculaties voor de Coinbase prijs vinden al plaats.

Ondanks dat er nog geen handelsprijs is gecommuniceerd, lijkt de algemene interesse net als de resultaten van Coinbase gestaag te stijgen. Traditiegetrouw zien de meeste bedrijven al op dag 1 de waarde van hun aandelen direct groeien.

Coinbase

Coinbase IPO kopen via een online broker - Stappenplan

1

Kies een broker

Vind de juiste broker voor jouw handelsstrategie (wij raden DEGIRO aan!)

2

Geld storten

Stort eenvoudig geld via een tal van betalingsmethodes!

3

Zoek IPO Coinbase

Vind de IPO Coinbase binnen het handelsplatform

4

Coinbase IPO kopen

Start met handelen in Coinbase aandelen!

Coinbase IPO kopen of andere aandelen kopen? Start met DEGIRO!

Over Coinbase

Sinds de lancering in 2021 geld Coinbase als één van de grootste beurzen ter wereld. Voor particulieren is handelen op Coinbase is een uiterst eenvoudig proces en gericht op een beginner. Coinbase biedt geen downloadbare handelssoftware en het is allemaal browser-based, met inbegrip van de meer geavanceerde trading platform, Coinbase Pro welk product diensten aanbied aan grote beleggers die toegang willen hebben tot de cryptomarkt.

De recente koersopstoten van de virtuele munt is voor een flink stuk het werk van grote, institutionele beleggers. Vroeger haalden die hun neus op voor de bitcoin, maar in tijden van massale geldcreatie beginnen ze de cryptomunt steeds vaker als een manier te beschouwen om hun vermogen veilig te stellen.

Beursplannen

Coinbase heeft serieuze plannen om naar de beurs te trekken en waarnemers zien in de beursplannen van Coinbase nog maar eens een bewijs dat de bitcoin volwassen is geworden. Als een gigant als Coinbase een beursnotering krijgt, kan dat het statuut van de bitcoin als veilig toevluchtsoord helpen bevestigen.

Ondanks positieve signalen zijn er tal van consumenten die de voorkeur geven aan andere platformen. Coinbase heeft de neiging om bij grote koersschommelingen storing te hebben en dan is er nog de kwestie van hun PR. Ze zijn qua regelgeving het braafste jongetje van de klas en mengen ze zich daarom dus niet in publieke discussies. Het handelsplatform kwam meerdere malen onder vuur te liggen vanwege de ‘apolitieke’ beleidsvoering waar discussies over sociale kwesties niet op de bedrijfsvloer of via de communicatiekanalen van de firma mogen worden gevoerd. Met oog op de Public Relations en het verwerven van een trust worthy imago natuurlijk niet echt handig.

Vertrouwde exchange

Dit alles terzijde ziet de toekomst van het Amerikaanse cryptocurrency exchange bedrijf er best rozig uit en indien de beursgang zoals verwacht doorgang heeft, zal dit een enorme mijlpaal zijn voor de gehele crypto industrie. Coinbase is uitgegroeid tot een gevestigde naam en het bedrijf heeft de laatste jaren ook veel overnames gedaan om zich te diversifiëren. Het bedrijf is zo minder afhankelijk geworden van de handels volumes wat een toegevoegde waarde blijkt.

De conclusie is dat Coinbase zomaar wel eens één van de grootste IPO’s op de markt zouden kunnen worden wanneer de waardering die ze voor ogen hebben inderdaad wordt bereikt. Natuurlijk spelen er verschillende factoren mee om tot een hoge waardering te komen zoals transactiekosten, bewaarkosten, debetkaarten en meer. Maar indien alles in lijn van de verwachtingen gaat zullen waarderingen van bedrijven zoals bv Facebook, Visa, Alibaba of ICBC klein afsteken in vergelijking de verwachte waardering van de Coinbase beursang.

Verwachte beursgang van Coinbase IPO?

Op dit moment staat de beursgang van Coinbase in de planning voor [datum onbekend]. Vanaf deze datum zullen de aandelen Coinbase te koop zijn bij de verschillende brokers zoals DEGIRO en eToro.

Investeerders kunnen echter de mogelijkheid gebruiken om eerder in te schrijven. Op deze manier kunnen geïnteresseerden een aandeel proberen te bemachtigen tegen een -nu nog- laag tarief, aangezien de verwachting en geschiedenis ons heeft geleerd dat de waarde van aandelen vaak direct omhoog schieten nadat deze zijn geïntroduceerd. 

Natuurlijk is dit feit geen gegeven en dien je altijd je huiswerk te doen en je te verwittigen van alle details rondom het bedrijf en het IPO aandeel.

Overzicht van betrouwbare brokers

1

5/5

2

5/5

3

4.5/5

4

4.5/5

5

4.5/5

Coinbase koers verwachting

Het moge duidelijk zijn dat er met veel anticipatie naar de beursgang van aandeel Coinbase wordt uitgekeken, echter zijn er veel omstandigheden mee gemoeid en is het koffiedik kijken wat er uiteindelijk echt op de dag zelf gebeurt met de Coinbase prijs. Laat je niet alleen verleiden door de hype, maar doe ook gedegen onderzoek en kijk of je je kunt vinden in de toekomstvisie van Coinbase. Zorg dat je jouw keuze goed en rationeel kunt onderbouwen.

De beursgang van Coinbase

Als je uiteindelijk gekozen hebt om je in te schrijven voor Coinbase aandelen moet je zeker zijn van je zaak en vertrouwen hebben in de bedrijfsvisie en management van Coinbase. Aangezien er veel componenten in het spel zijn moet je jezelf en je beleggingsportfolio altijd beschermen door je goed voor te bereiden.

Voorbereiden op de Coinbase aandelen

Indien je onzeker bent over investeren in een aandeel dien je je meer in de materie te verdiepen. Er zijn veel internationale websites zoals Morningstar die reeds gedegen speurwerk en boeken onderzoek hebben gedaan en een solide weergave hebben van de financiële achtergrond van bedrijven die klaarstaan om naar de beurs te gaan. Ook de online beurzen zelf zullen informatie en tips hebben over bedrijven die een aandeel listing gaan verkrijgen. 

Hou rekening met het feit dat Coinbase zelf waarschijnlijk een geweldige PR heeft. Ondanks dat je best een goed idee kunt krijgen over wat ze doen en waar ze voor staan, heb je het meest aan informatie die onafhankelijk is verkregen, bijvoorbeeld internationale financiële nieuwsbureaus die wellicht weer een andere kijk hebben dan Nederlandse websites.

Coinbase aandelen kopen na de beursgang

Wanneer de beursgang van de Coinbase IPO voltooid is komen de aandelen vrij voor verkoop en kun je dus Coinbase IPO kopen. Betrouwbare brokers om de Coinbase aandelen te kopen zijn DEGIRO en eToro.

Veelgestelde vragen

Coinbase staat gepland voor beursgang op [datum onbekend].

Of de Coinbase prijs gaat stijgen in 2023 kunnen wij geen precies antwoord geven. Een aandelen koers van een nieuwe beursgang hangt af van vele factoren. Houd het bedrijf achter de Coinbase aandelen goed in de gaten en wat er allemaal in de markt omgaat.

Coinbase IPO aandelen kun je kopen bij verschillende brokers. Voorbeelden van goede brokers zijn DEGIRO en eToro. Via deze brokers kun je eenvoudig beginnen met beleggen in aandelen. Op deze platformen kun je ook Coinbase IPO kopen.

Coinbase IPO koop je via een betrouwbare broker zoals DEGIRO of eToro. Via deze brokers kun je een beleggingsrekening openen en kun je eenvoudig aandelen kopen en verkopen, waaronder ook Coinbase.

Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn een onafhankelijk platform en zijn geen broker. Ook geven wij geen financieel advies, wij geven enkel informatie over bedrijven, waarop mensen zelf hun keuze moeten baseren. Wij kunnen daarom dus ook geen aandelen kopen voor je, maar lichten alleen bedrijven uit waarbij dit mogelijk is.