Plus500 Review 2024

Plus500 is de broker waar ontzettend veel beleggers handelen. Wilt u in cfd’s gaan handelen? Maak dan een account aan bij Plus500! 

Het is een broker die toegankelijk is voor iedereen en u vele mogelijkheden biedt. Plus500 biedt een CFD service en stelt u in staat om talloze beleggingsproducten te aan- en verkopen.

Start met beleggen via een online broker - Stappenplan

1

Kies een broker

Vind de juiste broker voor jouw handelsstrategie (wij raden Plus500 aan!)

2

Geld storten

Stort eenvoudig geld via een tal van betalingsmethodes!

3

Zoek aandeel

Vind het aandeel binnen het handelsplatform

4

Handelen in aandelen

Start met handelen in aandelen!

Klaar om te beleggen in aandelen over heel de wereld? Start met Plus500!

Waar kunt u in handelen?

Het handelsplatform Plus500 kent vele succesverhalen en de mogelijkheden qua beleggingsproducten zijn dan ook enorm. Zo kunt u bijvoorbeeld handelen in Facebook, de AEX of allerlei verschillende grondstoffen. 

Bij Plus500 kan er worden gehandeld in: Indices (Indexen van vele verschillende landen), Forex (Valuta’s zoals de EUR/USD), Grondstoffen (Goud, Zilver, Olie enz.) en Aandelen (Honderden soorten).

Hefboomeffect

Handelen en beleggen bij Plus500 gebeurt met een ”hefboomeffect”. Dit betekent dat er met € 200,- inleg soms wel € 10.000,- aan vermogen kan worden ingelegd. Er kan dus met een beperkte 1e storting al erg veel koopkracht worden verkregen. Hierdoor kunt u al gelijk goede winsten behalen. 

Grote banken, pensioenfondsen en organisaties beleggen ook op deze manier op de beurs. Er kunnen gigantische rendementen worden behaald. Plus500 is daarom ook uniek en zorgt ervoor dat iedereen kan beleggen zoals een professioneel instituut dat ook doet.

Grafieken en analyses

Er is bij Plus500 keuze zat om verschillende aandelen, grondstoffen, valuta’s enz. te kiezen. Bij elk beleggingsproduct bestaat er de mogelijkheid om terug te kijken naar het verleden. Er is te zien hoe het bijv. twee jaar geleden met een aandeel was gesteld en hoe het er nu voorstaat.

Er zijn vele grafieken die naar eigen voorkeur kunnen worden ingesteld. Hierdoor kan er een goede beslissing worden gemaakt. Het is door deze grafieken een stuk makkelijker om tot een goed oordeel te komen over elk individueel beleggingsproduct.

Demo-rekening

Bij de CFD-broker Plus500 heeft u een demo-rekening tot uw beschikking, waarbij u € 100.000,- virtuele euro’s ontvangt bij aanmelding, hierdoor kunt u ervaring opdoen en beter worden in het handelen en beleggen in verschillende beleggingsproducten met een hefboomeffect. 

De demo-rekening is onbeperkt geldig en kan dus voor altijd worden gebruikt om mee te handelen. Wanneer uw saldo bij de demo-rekening op € 0,- eindigt, zal deze automatisch weer worden aangevuld met € 100.000,-

Geld storten

U kunt er ook voor kiezen om al gelijk te gaan storten, dit is uiteraard volledig uw eigen keuze. Een storting of uitbetaling kan worden uitgevoerd op meerdere manieren, waaronder Ideal.

Er kan al worden gestort vanaf € 100. Dit bedrag is laag in vergelijking met andere brokers waar vaak grotere bedragen moeten worden gestort om te kunnen beginnen met handelen. Zowel storten en uitbetalen kan tot een bedrag van € 25.000,-. Het uitbetalen van uw winsten neemt rond de 3-5 werkdagen in beslag en verloopt zonder problemen.

Klantenservice

Plus500 wil ’s Werelds grootste bedrijf in CFD’s worden. Dit betekent dat u gegarandeerd bent van goede service en ondersteuning als er zich een probleem voordoet. 

U kunt altijd een mail sturen naar de support van Plus500. Dit mailadres is [email protected]

Na alle bovenstaande punten te hebben bekeken, kan er worden geconcludeerd dat het verstandig is als u zich aanmeldt bij Plus500. 

Plus500 krijgt daarom de hoogst mogelijke beoordeling.

Bekijk hier andere broker reviews:

1

5/5

2

5/5

3

5/5

4

5/5

5

5/5

6

5/5

7

5/5

8

5/5

9

5/5

10

5/5
Frans van Jongen
Frans van Jongen

Hallo! Mijn naam is Frans en ben al 8+ jaar aan beleggen en verantwoordelijk voor inhoud over aandelen en beleggen op de website. Met een achtergrond in internationale economie ben ik zelf al jaren actief in de aandelenmarkt, zowel als belegger als in het begeleiden van beleggers. In mijn dagelijks werk help ik beginnende beleggers hun eerste stappen te zetten in de complexe wereld van aandelen. Heb je vragen over een aandeel? Of over beleggen in het algemeen? Neem dan gerust contact op!