Beyond Meat aandelen

Sinds de start in 2009  is de -in Los Angeles- gevestigde Beyond Meat (BYND) uitgegroeid tot de leider in plantaardige vleesalternatieven. De productlijn van het veganistische vleesbedrijf is inmiddels te vinden in meer dan 84 landen op 112.000 retail locaties.Het bedrijf heeft producten die kip-, rund en varkens-vlees nabootsen.

Hoewel plantaardige alternatieven al een tijdje populair zijn onder veganisten, beginnen vleeseters de laatste jaren belangstelling te krijgen voor dit populaire voedingsbedrijf. Het overschakelen van dierlijk naar plantaardig vlees, kan een positieve invloed hebben op groeiende mondiale problemen: menselijke gezondheid, klimaatverandering, beperkingen op natuurlijke hulpbronnen en dierenwelzijn.  Een Beyond Burger verbruikt minder water, land, energie en genereert minder uitstoot van broeikasgassen dan een runderburger.

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Beyond Meat verwachtingen – De toekomst van Beyond Meat

De bevolking groeit met astronomische snelheden en hoewel er op dit moment geen voedseltekort is, zal er waarschijnlijk ooit een dag komen. Talloze soorten zijn al uitgestorven en er zullen meer dieren in het wild uitsterven als we doorgaan met onze huidige manier van leven. Mocht er in de toekomst toch een voedseltekort ontstaan, dan is het veel efficiënter om voedsel te kunnen maken in een laboratorium dan het fokken van boerderijdieren.

Bedrijven zoals Beyond Meat kunnen uitbreiden die gespecialiseerd zijn in vleesalternatieven, zodat mensen geen honger lijden. De lange termijn vooruitzichten voor plantaardig vlees zien er dus aantrekkelijk uit en Beyond Meat volgt een verschuiving in de retail-strategie te midden van de aanhoudende pandemie.

Wat kunnen we verwachten van BYD aandelen?

Het bedrijf rapporteerde sterke cijfers over het eerste kwartaal die in grote lijnen onderstreepten dat de wereldwijde consumptie naar alternatief vlees robuust blijft, zelfs tijdens de nieuwe pandemie van het coronavirus. Het bedrijf boekte ook een verrassende winst in het kwartaal, wat investeerders tevreden stelde.

Kortom, de inkomsten van Beyond Meat waren goed genoeg om tot op heden een stijging van 60% voor de BYND-aandelen te laten zien . Om dat in perspectief te plaatsen: de S&P 500 is in 2020 met meer dan 10% gedaald. Toekomstgerichte winstverwachtingen zijn overtuigend en het technische plaatje van de grafiek is verbeterd. Mede dankzij enorme en stijgende brutomarges heeft Beyond Meat een enorm winstproductiepotentieel op de lange termijn, meer dan ooit tevoren bij een vleesbedrijf. De basisprincipes impliceren dat BYND-aandelen binnen het decennium boven de $300 (en misschien zelfs hoger) kunnen en zullen uitkomen.

Beyond Meat aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Beyond Meat? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Beyond Meat koers, de verwachtingen en toekomst van Beyond Meat en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Beyond Meat aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Beyond Meat aandelen. Als je Beyond Meat aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Beyond Meat- Wat is de waarde van aandelen Beyond Meat?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Beyond Meat kost. Het aandeel Beyond Meat is te vinden op de NASDAQ, de afkorting op de beurs is BYND.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Beyond Meat aandeel te kopen.

Beyond Meat- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Beyond Meat aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Beyond Meat en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Beyond Meat. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Beyond Meat kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

 Is BYD een blijvertje?

De sterke inkomsten van Beyond Meat benadrukken dat het groeiverhaal van plantaardig vlees alleen maar in een stroomversnelling komt en dat het bedrijf zijn leidende positie op de markt uitbreidt.

De brutomarges verbeteren snel en drastisch, wat de weg vrijmaakt voor een enorm winstpotentieel op schaal.

Bepaalde katalysatoren, zoals agressieve expansie in China en een opleving in het foodservicekanaal, kunnen een gezonde groei-spurt veroorzaken. Het bedrijf gaat binnenkort Beyond Beef-items lanceren op Starbucks-locaties in China en heeft ook een distributieovereenkomst gesloten met een toonaangevende lokale distributeur daar.

Kortom, de lange termijn stelling is dat wereldwijd een toenemend aantal sociaal en milieubewuste consumenten steeds meer kiest voor sociaal en ecologisch positieve producten en diensten waardoor de lange termijn ‘bull-thesis’ intact blijft. Zolang Beyond Meat blijft die markt domineren heeft het aandeel BYND een mooie toekomst.

Beyond Meat aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.