Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Mastercard Incorporated aandelen

Mastercard Incorporated is gevestigd in Verenigde Staten aan 2000 Purchase St, 10577-2405, te Purchase. Er werken 18.600 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Richard Davis.

 

Het Mastercard Incorporated-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $350,00, de hoogste koers was $352,17 en de laagste koers was $347,22. De slotkoers was $351,17 en is daarmee met 1,08% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Mastercard Incorporated cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Mastercard Incorporated-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Mastercard Incorporated kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Mastercard Incorporated aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Mastercard Incorporated? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Mastercard Incorporated-koers, de verwachtingen en toekomst van Mastercard Incorporated en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Mastercard Incorporated-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Mastercard Incorporated-aandelen. Als je het Mastercard Incorporated-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Mastercard Incorporated Koers - Wat is de waarde van aandelen Mastercard Incorporated

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Mastercard Incorporated was. The stock Mastercard Incorporated can be found of the abbreviation of the exchange is MA.

Mastercard beheert ’s werelds snelste betalingsverwerkingsnetwerk. Het doel is om te bouwen aan een wereld waarin geen sprake meer is van contant geld. Vandaag de dag is Mastercard een drijvende kracht in de betalingssector. Mastercard aandelen kopen? We vertellen je graag meer. Mastercard, we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Kijk maar eens naar je bankpasje. ’s Werelds snelste betalingsverwerkingsnetwerk wordt beheert door Mastercard. Het verbindt consumenten, handelaars, bedrijven, financiële instellingen en overheden in meer dan 210 landen en gebieden. Je kunt je voorstellen om wat voor mega bedrijf het gaat. Simpel gezegd biedt Mastercard de technologie die toonaangevend is in de richting van een wereld zonder contant geld. Mastercard aandelen

Beurskoers Mastercard Incorporated | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Mastercard Incorporated verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Mastercard verwachtingen – De toekomst van Mastercard

Mastercard lijkt op afstand niet het meest ‘sexy’ bedrijf als het gaat om betaaltechnologie. Hippe bedrijven als Square en PayPal spreken (vooral jonge) beleggers meer aan. Maar het feit dat een bedrijf een meer trendy uitstraling heeft, wil niet zeggen dat het daarom een betere investering is. Mastercard is al jarenlang een van de marktleiders in de wereld van betalingen, een wereld die de laatste jaren bijzonder snel verandert. In dit artikel leggen we je uit hoe Mastercard zich enorm slim wist te positioneren om op de revolutie van moderne betaalnetwerken mee te surfen, en waarom het aandeel de komende jaren een mooie toekomst tegemoet gaat.

Low risk businessmodel

Mastercard is het tweede grootste betaalnetwerk ter wereld, na Visa. Mastercard biedt hun producten aan voor banken en bedrijven, die op hun beurt betalingen kunnen ontvangen. Mastercard vraagt een fee op elke transactie, en heeft zo dus een businessmodel met een zeer laag risico: niet Mastercard, maar de partner in kwestie neemt alle risico’s door betalingen te ontvangen of krediet te verlenen.

Geen grote dreiging van concurrentie

Mastercard biedt ook integraties met o.a. Zelle, Square, PayPal (via het populaire Venmo), om zo te profiteren van de groeiende markt van peer-to-peer payments (transacties tussen individuen via hun eigen bankrekening). Veel beleggers vragen zich wel eens af of Square en PayPal geen rechtstreekse concurrenten zijn van Mastercard in de wereld van digitale betalingen, en in zekere zin is dat wel zo, maar door de eerder vernoemde integraties, profiteert Mastercard ook van de groei van de concurrerende platformen. Groei van Square of PayPal, betekent ook meer transactie fees voor Mastercard.

Mastercard Incorporated aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Mastercard Incorporated-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Mastercard Incorporated-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie