Philip Morris aandelen

Philip Morris International Inc. is één van de belangrijkste tabaksproducenten ter wereld. Er wordt veel geproduceerd en gedistribueerd onder de merknaam Philip Morris. Daarnaast is Philip Morris eigenaar van diverse dochterondernemingen die verschillende merken produceren. Denk hierbij aan Marlboro,  L&M en Chesterfield. Naast deze merken houdt Philip Morris zich ook bezig met tabakverdampingsproducten. Dit zijn producten waarbij tabak wordt verhit en niet wordt verbrand. Denk bij zulke producten aan de e-sigaret.

Interesse om Philip Morris aandelen te kopen? Aandelenkopen.nl is groot voorstander van de CFD-aanbieder Plus500. Deze broker maakt het mogelijk om in duizenden verschillende aandelen, valuta’s, grondstoffen, indexen en opties te handelen. Een account aanmaken kan al binnen 5 minuten geregeld zijn.

philip-morris-international aandelen

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Philip Morris verwachtingen – De toekomst van Philip Morris

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Philip Morris verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Philip Morris

Philip Morris is in 2008 ontstaan als afsplitsing van de Altria Group. Altria is een andere hele belangrijke speler in de tabaksindustrie. Sinds de afsplitsing heeft Philip Morris zichzelf verder ontwikkeld en het management is flink bezig geweest om orde op zaken te stellen. We weten allemaal dat overheden er de laatste jaren alles aan gedaan hebben om het aantal rokers terug te dringen. De afname van het aantal rokers heeft als gevolg dat de omzet- en winstcijfers van Philip Morris onder druk staan. Toch slaagt Philip Morris er nog wel in om mooie resultaten te boeken. Dit is deels te danken aan het bekwame management.

Een aantal cijfers: Philip Morris heeft een beurswaarde van ruim 160 miljard dollar. De gigant heeft activiteiten in 180 verschillende landen, er wordt jaarlijks een omzet van ongeveer 30 miljard dollar gerealiseerd. De 80.000 medewerkers zijn werkzaam bij de hoofdvestiging in New York, in het operations center in Lausanne, Zwitserland en in diverse productiehallen.

Jaarlijks worden er wereldwijd zo’n 5.400 miljard sigaretten verkocht. Philip Morris is producent en distributeur van zo’n 847 miljard sigaretten. Op basis van deze cijfers bezit deze tabaksgigant een marktaandeel van ongeveer 15,7%. Marlboro draagt in grote mate bij aan het succes van deze tabaksgigant. Meer weten over de tabak van Philip Morris? Het is dan zeker een aanrader om de onderstaande video te bekijken!

Philip Morris aandelen

Philip Morris is aan de New Yorkse en Parijse beurs genoteerd onder het symbool (ticker) PM. Philip Morris aandelen hebben het de afgelopen jaren uitstekend gedaan. In 2008 betaalde u nog zo’n 50 dollar per aandeel. Momenteel moet er ruim 100 dollar worden neergelegd om een aandeel in bezit te krijgen. Naast koersrendement had u de afgelopen jaren ook veel dividendrendement kunnen opstrijken. Het dividendrendement van tabaksproducenten ligt altijd behoorlijk hoog en jaarlijks zal het dividend zeker niet onder de 4% liggen.

Philip Morris aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Philip Morris? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Philip Morris koers, de verwachtingen en toekomst van Philip Morris en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Philip Morris aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Philip Morris aandelen. Als je Philip Morris aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Philip Morris – Wat is de waarde van aandelen Philip Morris?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Philip Morris kost. Het aandeel Philip Morris  is te vinden op de Philip Morris, de afkorting op de beurs is Philip Morris.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Philip Morris aandeel te kopen.

Philip Morris kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Philip Morris aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Philip Morris en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Philip Morris. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Philip Morris kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

Philip Morris aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.