Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Philip Morris International aandelen

Philip Morris International Inc, beter bekend als Philip Morris International, is gevestigd in Verenigde Staten aan 120 Park Ave, 10017-5577, te New York. De CEO van het bedrijf is Andre Calantzopoulos.

 

Het Philip Morris International Inc-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van $102,11, de hoogste koers was $102,25 en de laagste koers was $101,15. De slotkoers was $101,88 en is daarmee met 0,25% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Philip Morris International cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Philip Morris International-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Philip Morris International kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Philip Morris International aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Philip Morris International? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Philip Morris International-koers, de verwachtingen en toekomst van Philip Morris International en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Philip Morris International-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Philip Morris International-aandelen. Als je het Philip Morris International-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Philip Morris International Koers - Wat is de waarde van aandelen Philip Morris International

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Philip Morris International was. The stock Philip Morris International can be found of the abbreviation of the exchange is PM.

Beurskoers Philip Morris International | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Philip Morris International verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Philip Morris?

Philip Morris International Inc. is een houdstermaatschappij. Het bedrijf houdt zich bezig met de productie en verkoop van sigaretten, andere tabaksproducten en andere nicotine houdende producten op markten buiten de Verenigde Staten. De segmenten omvatten de Europese Unie (EU); Oost-Europa, Midden-Oosten en Afrika (EEMA); Azië en Latijns-Amerika en Canada. De portfolio van internationale en lokale merken van het bedrijf wordt geleid door Marlboro. De middenprijsmerken zijn L&M, Lark, Merit, Muratti en Philip Morris. De andere internationale merken zijn onder meer Bond Street, Chesterfield, Next en Red & White. Het bedrijf bezit ook verschillende lokale sigarettenmerken, zoals Dji Sam Soe, Sampoerna en U Mild in Indonesië; Kampioen, fortuin en jackpot in de Filippijnen; Apollo-Sojoez en Optima in Rusland; Morven Gold in Pakistan; Boston in Colombia; Belmont, Canadian Classics en nummer 7 in Canada; f6 in Duitsland; Delicado's in Mexico; Assos in Griekenland en Petra in Tsjechië en Slowakije.

Wat gaat Philip Morris doen in de toekomst?

Philip Morris International is een toonaangevend internationaal tabaksbedrijf, met een divers personeelsbestand van meer dan 71 duizend mensen die afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Philip Morris streeft ernaar een geweldige werkgever te zijn. Ze streven ernaar om ecologisch en sociaal verantwoordelijk te zijn. Ze zetten hun in om de illegale sigarettenhandel te bestrijden. Ze steunen met trots de gemeenschappen waar ze tabak kopen en waar hun medewerkers wonen en werken.

  • Rookvrije producten

Philip Morris is vastbesloten iets heel dramatisch te doen, ze willen sigaretten zo snel mogelijk vervangen door rookvrije producten. Daarom hebben ze meer dan 430 wetenschappers, ingenieurs en technici die minder schadelijke alternatieven voor sigaretten ontwikkelen in hun twee onderzoeksfaciliteiten in Zwitserland en Singapore. Het is de grootste verschuiving in hun geschiedenis. En het is de juiste keuze voor hun consumenten, hun bedrijf, hun aandeelhouders en de samenleving.

  • Dit kan sneller gebeuren

Als gesprekken en debatten draaien om gegevens en wetenschappelijk bewijs, niet om retoriek en dogma's die volwassen rokers misleiden en hen ervan weerhouden om over te stappen van sigaretten, de meest schadelijke vorm van nicotinelevering. Als regeringen regels opstellen die erkennen dat Philip Morris zijn rookvrije producten beter zijn dan doorgaan met roken en volwassenen die anders zouden blijven roken aanmoedigen om op deze producten over te schakelen. Het zou ook sneller kunnen als mensen, niet de politiek, centraal staan in de beleidsvorming.

  • ’s Werelds bekendste

Philip Morris zijn producten worden verkocht in meer dan 180 markten, en in veel markten hebben ze de nummer één of nummer twee positie qua marktaandeel. Zes van de 15 beste internationale sigarettenmerken ter wereld zijn van Philip Morris.

Wat kunnen we verwachten van de Philip Morris aandelen?

Philip Morris heeft het meest succesvolle sigarettenbedrijf ter wereld opgebouwd,

met 's werelds meest populaire en iconische merken. Nu hebben ze een dramatische beslissing genomen. Ze zullen veel meer zijn dan een toonaangevend sigarettenbedrijf. Ze bouwen de toekomst van PMI op rookvrije producten die een veel betere keuze zijn dan het roken van sigaretten. Hun visie is dat deze producten ooit sigaretten zullen vervangen.

Philip Morris doet dit omdat ze de miljoenen mannen en vrouwen die sigaretten roken begrijpen. Ze zijn op zoek naar minder schadelijke, maar toch bevredigende alternatieven voor roken. Philip Morris zal ze die keuze geven. Ze zijn toegewijd aan hun medewerkers en hun aandeelhouders. Ze zullen die belofte nakomen door deze langetermijnvisie op succes na te streven. De samenleving verwacht van Philip Morris dat ze verantwoord handelen. En dat doen ze door een rookvrije toekomst te ontwerpen.

Philip Morris International aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Philip Morris International-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Philip Morris International-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie