Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Philip Morris International aandelen

Philip Morris International Inc, beter bekend als Philip Morris International, is gevestigd in Verenigde Staten aan 120 Park Ave, 10017-5577, te New York. De CEO van het bedrijf is Andre Calantzopoulos.

 

Het Philip Morris International Inc-aandeel had op 19-04-2021 een openingskoers van $93,35, de hoogste koers was $93,43 en de laagste koers was $91,46. De slotkoers was $91,67 en is daarmee met 1,33% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Philip Morris International cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Philip Morris International-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Philip Morris International kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Philip Morris International-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Philip Morris International? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Philip Morris International-koers, de verwachtingen en toekomst van Philip Morris International en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Philip Morris International -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Philip Morris International-aandelen. Als je het Philip Morris International-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Philip Morris International Koers - Wat is de waarde van aandelen Philip Morris International?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Philip Morris International was. Het aandeel Philip Morris International is te vinden op de New York Stock Exchange Inc, de afkorting op de beurs is PM.

Beurskoers Philip Morris International | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Philip Morris International verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Philip Morris verwachtingen – De toekomst van Philip Morris

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Philip Morris verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Philip Morris

Philip Morris is in 2008 ontstaan als afsplitsing van de Altria Group. Altria is een andere hele belangrijke speler in de tabaksindustrie. Sinds de afsplitsing heeft Philip Morris zichzelf verder ontwikkeld en het management is flink bezig geweest om orde op zaken te stellen. We weten allemaal dat overheden er de laatste jaren alles aan gedaan hebben om het aantal rokers terug te dringen. De afname van het aantal rokers heeft als gevolg dat de omzet- en winstcijfers van Philip Morris onder druk staan. Toch slaagt Philip Morris er nog wel in om mooie resultaten te boeken. Dit is deels te danken aan het bekwame management. Een aantal cijfers: Philip Morris heeft een beurswaarde van ruim 160 miljard dollar. De gigant heeft activiteiten in 180 verschillende landen, er wordt jaarlijks een omzet van ongeveer 30 miljard dollar gerealiseerd. De 80.000 medewerkers zijn werkzaam bij de hoofdvestiging in New York, in het operations center in Lausanne, Zwitserland en in diverse productiehallen. Jaarlijks worden er wereldwijd zo’n 5.400 miljard sigaretten verkocht. Philip Morris is producent en distributeur van zo’n 847 miljard sigaretten. Op basis van deze cijfers bezit deze tabaksgigant een marktaandeel van ongeveer 15,7%. Marlboro draagt in grote mate bij aan het succes van deze tabaksgigant.

Philip Morris International aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Philip Morris International-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Philip Morris International-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie