Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Caterpillar aandelen

Caterpillar Inc., beter bekend als Caterpillar, is gevestigd in Verenigde Staten aan 510 Lake Cook Rd Ste 100, 60015-4971, te Deerfield. Er werken 102.300 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is donald Umpleby.

 

Het Caterpillar Inc.-aandeel had op 12-05-2021 een openingskoers van $241,27, de hoogste koers was $243,23 en de laagste koers was $236,44. De slotkoers was $237,32 en is daarmee met 0,83% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Caterpillar cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Caterpillar-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Caterpillar kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Caterpillar-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Caterpillar? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Caterpillar-koers, de verwachtingen en toekomst van Caterpillar en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Caterpillar -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Caterpillar-aandelen. Als je het Caterpillar-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Caterpillar Koers - Wat is de waarde van aandelen Caterpillar?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Caterpillar was. Het aandeel Caterpillar is te vinden op de New York Stock Exchange Inc, de afkorting op de beurs is CAT.

Beurskoers Caterpillar | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Caterpillar verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over Caterpillar

Caterpillar is groot geworden met de bouw van bouwmaterialen en materieel. Men richt zich hierbij onder andere op de mijnbouw, maar ook op motoren die op diesel en gas werken en die in staat zijn om een enorme kracht te leveren. Verder maken de industriële gasturbines een belangrijk deel van de omzet uit.

Caterpillar is relatief gevoelig voor ontwikkelingen binnen de markt, waardoor de financiële crisis en de als gevolg daarvan ontstane problemen in de bouw een flinke impact hadden. Het bedrijf heeft zich hier gelukkig goed van weten te herstellen. Dit kon echter niet voorkomen dat het aandeel van Caterpillar flinke klappen heeft gehad, al is er daarna alweer sprake geweest van een belangrijk herstel.

Caterpilar had tientallen jaren geleden haast een monopolie in deze markt. Deze multinational was nauw betrokken bij de opbouw van landen na onder andere de Tweede Wereldoorlog. Dit heeft er in die tijd voor gezorgd dat Caterpillar een belangrijke positie binnen de markt op heeft weten te bouwen. Deze positie heeft men vervolgens nooit meer daadwerkelijk uit handen gegeven, al is de macht ten opzichte van andere spelers wel voor een belangrijk stuk afgenomen. Dat neemt echter niet weg dat Caterpillar nog altijd een zeer stabiele onderneming is.

Caterpillar aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Caterpillar-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Caterpillar-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie