Action aandeel geplande beursgang

Action zal naar verwachting zijn beurs intrede maken en verkocht gaan worden op de [beurs onbekend]. Er is lang uitgekeken naar deze beursgang en deze wordt met interesse gadegeslagen door potentiële investeerders. Vele speculaties voor de Action  prijs vinden al plaats.

Ondanks dat er nog geen handelsprijs is gecommuniceerd, lijkt de algemene interesse net als de resultaten van Action  gestaag te stijgen. Traditiegetrouw zien de meeste bedrijven al op dag 1 de waarde van hun aandelen direct groeien.

Action

Action IPO kopen via een online broker - Stappenplan

1

Kies een broker

Vind de juiste broker voor jouw handelsstrategie (wij raden DEGIRO aan!)

2

Geld storten

Stort eenvoudig geld via een tal van betalingsmethodes!

3

Zoek IPO Action

Vind de IPO Action binnen het handelsplatform

4

Action IPO kopen

Start met handelen in Action aandelen!

Action IPO kopen of andere aandelen kopen? Start met DEGIRO!

Over Action

Action is in 1993 opgericht. De 1e winkel stond in Enkhuizen. Sinds 1993 is het bedrijf snel opgebouwd tot een enorme non-food keten. In 2003 had Action nog 100 winkels, maar dit aantal groeide erg snel. In 2008 ging de 200e winkel open, in 2013 de 300e, in 2014 de 500e en in 2015 wist Action zijn 600e winkel te openen. De groei van Action is de afgelopen jaren enorm geweest en het lijkt erop dat de rek er nog lang niet uit is. Action heeft nu niet alleen winkels in Nederland en Belgie, maar ook in Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Nederlandse keten

De Action is van oorsprong een Nederlandse keten met meer dan 1000 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Frankrijk. Nog steeds staat het hoofdkantoor in Nederland. Vandaag vertellen we meer over deze interessante winkelketen. We duiken kort in een stukje historie en gaan natuurlijk ook in op de cijfers. Bovendien is het goed om eens te kijken naar de toekomstplannen van deze prijsvechter.

Action is in handen van private-equityhuis 3i. Het doel van dit van oorsprong Britse investeringsfonds is het faciliteren van succes. Door te zoeken naar snelgroeiende bedrijven met veel potentie is het dit private-equityfonds gelukt om juiste bedrijven te selecteren en te laten doorgroeien. Action is hoe dan ook goed aan de weg aan het timmeren en veel mensen zijn grote fan van de producten die bij de winkel te koop zijn. Bekijk ook de onderstaande shopvlog.

Vorig jaar opende de winkelketen bijna één filiaal per dag. Datzelfde jaar draaide Action een omzet van 3,4 miljard euro. Eind 2019 willen een aantal belangrijke investeerders cashen. Er wordt gezocht naar nieuwe investeerders. We vertellen u graag meer over deze prijsvechter.

Nationaal

Vrijwel elke stad heeft er een vestiging van. In de centra en tegenwoordig ook op allerlei andere plekken is er een Action te vinden. En nog steeds komen er elk jaar flink wat vestigingen bij. Vorig jaar opende de winkelketen nog bijna één filiaal per dag. We hebben het over een echte prijsvechter die zijn intrede wel heeft gemaakt. Je kunt het zo gek niet bedenken of je gaat ervoor naar de Action. Misschien komt u er zelf ook wel regelmatig.

Het assortiment van Action bestaat uit 1500 vaste artikelen, maar een groot deel van de geboden artikelen (zo’n 4500 artikelen) wisselen regelmatig. Action doet dit om zo verrassend te blijven voor zijn klanten. Action staat voor goede producten voor lage prijzen. Andere aspecten zoals duurzaamheid en service hebben minder prioriteiten, maar de lage prijzen compenseren dit zeer goed. Action trekt dan ook veel Nederlanders en is één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Verwachte beursgang van Action IPO?

Op dit moment staat de beursgang van Action in de planning voor [datum onbekend]. Vanaf deze datum zullen de aandelen Action te koop zijn bij de verschillende brokers zoals DEGIRO en Freedom24.

Investeerders kunnen echter de mogelijkheid gebruiken om eerder in te schrijven. Op deze manier kunnen geïnteresseerden een aandeel proberen te bemachtigen tegen een -nu nog- laag tarief, aangezien de verwachting en geschiedenis ons heeft geleerd dat de waarde van aandelen vaak direct omhoog schieten nadat deze zijn geïntroduceerd. 

Natuurlijk is dit feit geen gegeven en dien je altijd je huiswerk te doen en je te verwittigen van alle details rondom het bedrijf en het IPO aandeel.

Overzicht van betrouwbare brokers

1

5/5

2

5/5

3

4.5/5

4

4.5/5

5

4/5

Action koers verwachting

Het moge duidelijk zijn dat er met veel anticipatie naar de beursgang van aandeel Action wordt uitgekeken, echter zijn er veel omstandigheden mee gemoeid en is het koffiedik kijken wat er uiteindelijk echt op de dag zelf gebeurt met de Action prijs. Laat je niet alleen verleiden door de hype, maar doe ook gedegen onderzoek en kijk of je je kunt vinden in de toekomstvisie van Action. Zorg dat je jouw keuze goed en rationeel kunt onderbouwen.

De beursgang van Action

Als je uiteindelijk gekozen hebt om je in te schrijven voor Action aandelen moet je zeker zijn van je zaak en vertrouwen hebben in de bedrijfsvisie en management van Action. Aangezien er veel componenten in het spel zijn moet je jezelf en je beleggingsportfolio altijd beschermen door je goed voor te bereiden.

Voorbereiden op de Action aandelen

Indien je onzeker bent over investeren in een aandeel dien je je meer in de materie te verdiepen. Er zijn veel internationale websites zoals Morningstar die reeds gedegen speurwerk en boeken onderzoek hebben gedaan en een solide weergave hebben van de financiële achtergrond van bedrijven die klaarstaan om naar de beurs te gaan. Ook de online beurzen zelf zullen informatie en tips hebben over bedrijven die een aandeel listing gaan verkrijgen. 

Hou rekening met het feit dat Action zelf waarschijnlijk een geweldige PR heeft. Ondanks dat je best een goed idee kunt krijgen over wat ze doen en waar ze voor staan, heb je het meest aan informatie die onafhankelijk is verkregen, bijvoorbeeld internationale financiële nieuwsbureaus die wellicht weer een andere kijk hebben dan Nederlandse websites.

Action aandelen kopen na de beursgang

Wanneer de beursgang van de Action IPO voltooid is komen de aandelen vrij voor verkoop en kun je dus Action IPO kopen. Betrouwbare brokers om de Action aandelen te kopen zijn DEGIRO.

Veelgestelde vragen

Action staat gepland voor beursgang op [datum onbekend].

Of de Action prijs gaat stijgen in 2023 kunnen wij geen precies antwoord geven. Een aandelen koers van een nieuwe beursgang hangt af van vele factoren. Houd het bedrijf achter de Action aandelen goed in de gaten en wat er allemaal in de markt omgaat.

Action IPO aandelen kun je kopen bij verschillende brokers. Voorbeelden van een goede broker is DEGIRO. Via deze brokers kun je eenvoudig beginnen met beleggen in aandelen. Op deze platformen kun je ook Action IPO kopen.

Action IPO koop je via een betrouwbare broker zoals DEGIRO. Via deze brokers kun je een beleggingsrekening openen en kun je eenvoudig aandelen kopen en verkopen, waaronder ook Action.

Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn een onafhankelijk platform en zijn geen broker. Ook geven wij geen financieel advies, wij geven enkel informatie over bedrijven, waarop mensen zelf hun keuze moeten baseren. Wij kunnen daarom dus ook geen aandelen kopen voor je, maar lichten alleen bedrijven uit waarbij dit mogelijk is.