Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Vivoryon Therapeutics aandelen

Vivoryon Therapeutics N.V., beter bekend als Vivoryon Therapeutics, is gevestigd in Duitsland aan Weinbergweg 22, 06120, te Halle. De CEO van het bedrijf is Ulrich Dauer.

 

Het Vivoryon Therapeutics N.V.-aandeel had op 29-07-2021 een openingskoers van €19,01, de hoogste koers was €19,28 en de laagste koers was €18,68. De slotkoers was €18,94 en is daarmee met 0,74% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Vivoryon Therapeutics cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Vivoryon Therapeutics-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Vivoryon Therapeutics kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Vivoryon Therapeutics-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Vivoryon Therapeutics? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Vivoryon Therapeutics-koers, de verwachtingen en toekomst van Vivoryon Therapeutics en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Vivoryon Therapeutics -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Vivoryon Therapeutics-aandelen. Als je het Vivoryon Therapeutics-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Vivoryon Therapeutics Koers - Wat is de waarde van aandelen Vivoryon Therapeutics?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Vivoryon Therapeutics was. Het aandeel Vivoryon Therapeutics is te vinden op de AEX (Euronext Amsterdam), de afkorting op de beurs is VVY.

Beurskoers Vivoryon Therapeutics | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Vivoryon Therapeutics verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Vivoryon Therapeutics aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Vivoryon Therapeutics-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Vivoryon Therapeutics-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie