Uber Technologies aandeel koers

Uber Technologies Inc, beter bekend als Uber Technologies, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1455 Market St Fl 4, 94103-1355, te San Francisco. De CEO van het bedrijf is Dara Khosrowshahi.Het Uber Technologies Inc-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van $31,60, de hoogste koers was $32,36 en de laagste koers was $31,46. De slotkoers was $31,93 en is daarmee met 0,47% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Start met beleggen in Uber Technologies via een online broker - Stappenplan

1

Kies een broker

Vind de juiste broker voor jouw handelsstrategie (wij raden DEGIRO aan!)

2

Geld storten

Stort eenvoudig geld via een tal van betalingsmethodes!

3

Zoek aandeel Uber Technologies

Vind het aandeel Uber Technologies binnen het handelsplatform

4

Handelen in aandeel Uber Technologies

Start met handelen in Uber Technologies aandelen!

Klaar om te beleggen in aandeel Uber Technologies of andere aandelen over heel de wereld? Start met DEGIRO!

Over Uber Technologies

Uber werd in 2009 opgericht in San Fransico, daar bevindt zich ook nog steeds het hoofdkantoor. De oprichters van Uber zijn Travis Kalanick (38 jaar) en Garrett Camp (36 jaar), beide zijn interessante ondernemers die ook al actief waren voordat ze Uber oprichtten. De ondernemers vonden dat het makkelijker moest worden om een Taxi te bereiken/bestellen en hierbij moest het ook mogelijk zijn om beoordelingen van anderen te bekijken. Er werd dan ook een gebruiksvriendelijke applicatie gebouwd die dit alles mogelijk maakte. Via de app is het mogelijk om de dichtstbijzijnde taxi te vinden en deze te boeken. Vervolgens wordt de rit betaald via een creditcard en klanten kunnen hun beoordeling achterlaten. In juni 2010 vond de grote test plaats en San Fransico was de eerste stad waar het mogelijk werd gemaakt om gebruik te maken van de diensten van Uber. Uber bleek een succes te zijn en sloeg goed aan in San Francisco.

Travis en Garrett besloten daarom dan ook om Uber verder uit te laten rollen in andere steden. In juni 2012 was Londen aan de beurt. In december 2012 werd Uber ook in Amsterdam beschikbaar gestelt, later volgden Rotterdam en Den Haag. Er werd vervolgens ook een onderscheid gemaakt tussen verschillende taxidiensten, deze diensten zijn:
UberX: gewone wagens
UberBlack: limousinedienst
UberLux: luxewagens
UberSUV: SUV’s
UberTaxi: gelicenseerde taxi’s
UberPop: niet-gelicenseerde taxi’s
Uber vandaag de dag

Momenteel is Uber actief in meer dan 50 verschillende landen en 250 verschillende steden. De onderneming groeit nog steeds erg hard, maar er is ook veel kritiek op Uber. Deze kritiek heeft vooral te maken met de dienst UberPop. Als u gebruik maakt van UberPop krijgt u met een taxi chauffeur te maken die geen licentie heeft. De kosten voor de taxi zijn dan ook veel lager, maar deze dienst is sinds juli 2014 wel illegaal in Nederland. Gelicenseerde taxi chauffeurs zijn niet blij met de komst van UberPop en hebben er dan ook voor gezorgd dat UberPop het in Nederland een stuk lastiger heeft. In andere Europese landen is UberPop ook verboden. Toch vecht Uber door en wij van aandelenkopen.nl zijn benieuwd hoe dit zich allemaal verder gaat ontwikkelen.

Uber platform

Vandaag de dag wordt Uber door miljoenen chauffeurs en passagiers gebruikt. Op het Uber platform krijgt de chauffeur toegang tot tienduizenden passagiers die Uber gebruiken om van A naar B te komen. Met de innovatieve app wordt de chauffeur gekoppeld aan de dichtstbijzijnde gebruiker die op zoek is naar een taxirit. Zo maken de chauffeurs die via Uber rijden meer betaalde ritten per uur en staan ze gemiddeld minder lang stil.

Rit via Uber

Op die manier is het voor Uber partners dan mogelijk om een voorspelbare omzet te behalen en om, na aftrek van kosten, meer geld over te houden in verhouding tot het reguliere personenvervoer. De app voor de chauffeurs (Driver App) is sinds kort volledig vernieuwd. In juni dit jaar werd bekendgemaakt dat er meer dan 10 miljard ritten zijn gemaakt door de chauffeurs van de taxi- en bezorgingsdiensten van Uber. Een echte mijlpaal. Er werd gekeken naar alle ritten die gemaakt zijn in de 21 landen waarin Uber actief is.

Bestellen van een Uber

Het bestellen van een Uber is eigenlijk heel simpel. U start met het openen van de app en geeft aan waar u naartoe wilt. De app gebruikt uw locatie, dus de chauffeur weet waar hij u moet ophalen. Er is een foto van de chauffeur te zien, inclusief details van het voertuig en op de kaart is te zien wanneer de chauffeur arriveert. Betalen kan met creditcard en in sommige steden contant, Android Pay, PayPal en andere betaaldiensten. Per e-mail ontvangt u een betalingsbewijs. Na de rit kunt u de chauffeur beoordelen en feedback geven om Uber te helpen verbeteren.

Verschillende Uber opties

Voor het bepalen van de rit heeft u nog keuze uit een aantal opties. Zo is er uberX. Dat is de meest betaalbare individuele optie. U gaat dan snel en simpel van A naar B. Dan is er ook nog uberPOOL. Geld wordt dan bespaart, aangezien u reist met anderen die dezelfde kant op gaan. Voor meer comfort tijdens de taxirit is er uberBLACK. Er kan dan een luxe voertuig worden gekozen. Er zijn ook nog andere opties. Bijvoorbeeld wanneer u met een grote groep reist of wanneer er speciale instapmogelijkheden nodig zijn.

Zelfrijdende auto’s

Dit jaar ontsloeg Uber daarentegen zo’n 100 chauffeurs. De betreffende chauffeurs hielpen met het testen van zelfrijdende auto’s in de Amerikaanse steden San Francisco en Pittsburgh. Eerder dit jaar staakte Uber de testen met autonome voertuigen, nadat een zelfrijdende auto in Arizona een dodelijk ongeluk had veroorzaakt. Verschillende investeerders sturen aan op het afstoten van de tak voor zelfrijdende auto’s, nadat Uber onverwacht grote kwartaalverliezen heeft gemeld.

Laatste kwartaalcijfers

Elk kwartaal investeerde Uber de afgelopen 1,5 jaar tussen de 125 en 200 miljoen dollar in zijn afdeling die werkt aan zelfrijdende auto’s. Uber leidt ondertussen flink verlies. Afgelopen kwartaal kwam het bedrijf uit op een ruime 890 miljoen dollar. Echter was dat dezelfde periode van vorig jaar een bedrag van ruim 1 miljard dollar. Het eerste kwartaal van dit jaar wist Uber nog een zeldzame winst in de boeken te zetten. Dat was grotendeels te danken aan de verkoop van buitenlandse bezittingen.

Nelson Chai

Inmiddels is Nelson Chai benoemd tot financieel directeur. Eerder is Chai in dienst geweest bij Warranty (verzekeraar), Merrill Lynch (zakenbank) en NYSE Euronext (beursbedrijf). Uber noemt de man een geweldige partner in het proces om een publiek bedrijf te worden. Vanaf september moet hij het bedrijf klaar gaan stomen voor een beursgang. Wij van Aandelenkopen.nl houden u uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Starten met beleggen

Wanneer u wilt starten met beleggen, kan dat door eenvoudig een persoonlijke account aan te maken bij de CFD-broker Plus500. Deze betrouwbare online broker maakt het mogelijk om in allerlei aandelen, grondstoffen, obligaties, indexen et cetera te handelen. En het mooie is, dat kan al met een bedrag van 100 euro. Meer geld inleggen kan natuurlijk ook. Onthoud wel dat u alleen moet beleggen met geld wat u kunt missen. Maak altijd gebruik van zowel de technische als de fundamentele analyse om op verstandige wijze te handelen op de beurs.

De Uber beursgang

De snelle groei van Uber heeft ook een financieringsbehoefte gecreëerd. In juni 2014 vond er een financieringsronde plaats waarbij $1,2 miljard werd opgehaald. Tijdens deze financieringsronde werd echter maar een klein gedeelte van Uber ingezet. Hierdoor werd Uber gewaardeerd op $62 miljard. De verwachtingen zijn groot en er bestaan nog veel groeimogelijkheden in deze markt. Uber wil nog verder gaan uitbreiden naar Europa en daarnaast wordt er ook gekeken welke mogelijkheden er bestaan op de Aziatische markt. Doordat er zulke groeimogelijkheden bestaan zijn er ook veel geïnteresseerden in deze onderneming. Google, Blackrock en Baidu hebben een belang in Uber genomen, ook de oprichter van Amazon ziet Uber wel zitten en heeft privévermogen in Uber zitten. Volgens ingewijden is het goed mogelijk dat Uber in 2015 een omzet van $10 miljard heeft behaald. Deze omzet kan de komende jaren nog veel verder gaan oplopen en als belegger is het dan ook erg interessant om te kijken wat de mogelijkheden zijn met deze beursgang. De aandelenmarkt zit de laatste tijd in een flinke opgaande trend en veel beleggers zien alles weer rooskleurig in. De kans is dan ook groot dat de Uber beursgang een groot succes gaat worden. Er is nog geen datum bekend, maar de beursgang vindt waarschijnlijk dit jaar of begin volgend jaar plaats. We houden u hierover op de hoogte.

Uber Technologies koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers $31,93 +1,04%
Handelsvolume 14.157.845
Openingskoers $31,60
Hoogste koers $32,36
Laagste koers $31,46
Koersbereik $0,90
Ticker UBER
Exchange New York Stock Exchange Inc

Overzicht van betrouwbare brokers

1

5/5

2

5/5

3

4.5/5

4

4.5/5

5

4.5/5

Uber Technologies koers historie

Benieuwd naar wat de Uber Technologies koers in het verleden deed? Bekijk het hieronder!

Waarom Uber Technologies kopen?

Er zijn genoeg redenen om Uber Technologies aandelen te kopen. De Uber Technologies aandelen zijn interessant vanwege de groeimogelijkheden van het bedrijf. Met Dara Khosrowshahi als CEO en momenteel werknemers is het plafond nog lang niet bereikt. Ook als we kijken naar de sector van het bedrijf ‘Manufacturing’, en de ‘Software and Other Prerecorded Compact Disc, Tape, and Record Reproducing ‘ industrie, zijn de verwachtingen voor de Uber Technologies zeer optimistisch.

Er zijn genoeg redenen om Uber Technologies aandelen te kopen. De Uber Technologies aandelen zijn interessant vanwege de groeimogelijkheden van het bedrijf. Met Dara Khosrowshahi als CEO en momenteel werknemers is het plafond nog lang niet bereikt. Ook als we kijken naar de sector van het bedrijf ‘Manufacturing’, en de ‘Software and Other Prerecorded Compact Disc, Tape, and Record Reproducing ‘ industrie, zijn de verwachtingen voor de Uber Technologies zeer optimistisch.

Uber Technologies koers verwachting

Een veelgestelde vraag door investeerders is uiteraard of de koers van Uber Technologies gaat stijgen of niet. Helaas kan niemand de koers van Uber Technologies accuraat voorspellen. Wel kunnen er technische analyses worden uitgevoerd en op basis hiervan verwachtingen worden opgesteld. Dit is wat vele beleggers en aandelen-experts dan ook doen.

Ons team geeft dan ook altijd aan: doe altijd je eigen onderzoek. Als potentiële investeerder wil je weten waar je jouw welverdiende geld in investeert. Bestudeer daarom het bedrijf achter Uber Technologies uitgebreid. Kijk naar verschillende data zoals de koershistorie, de visie en toekomstplannen van het bedrijf en hoe ze er momenteel voor staan. Kijk naar al deze factoren en beslis op basis hiervan, of je wilt investeren of niet. 

Bekijk hieronder nog eens wat Uber Technologies koersdata van de afgelopen vijf dagen:

Beurskoersen Uber Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 $31,93 +1,04% 14.157.845 $31,60 $32,36 $31,46
17 maart 2023 $31,78 1,85% 27.102.497 $32,38 $32,47 $31,51
16 maart 2023 $32,73 +3,61% 20.088.655 $31,59 $32,90 $31,55
15 maart 2023 $31,97 +0,44% 28.434.860 $31,83 $32,24 $31,39
14 maart 2023 $32,36 1,76% 34.241.847 $32,94 $33,42 $32,16

*De data is met zorg samengesteld door Aandelenkopen.nl. Iedere 24 uur vind je de laatste data over het aandeel op onze website. Wij tonen geen live data. Data wordt getoond ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Uber Technologies aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Uber Technologies-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Uber Technologies-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Andere aandelen

Naam Exchange Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste
Hong Kong & China Gas HKEX HKD 7,10 20-03-2023 0,42% HKD 25.230.000 HKD 7,13 HKD 7,21 HKD 6,95
Harbour Centre Development HKEX HKD 7,12 20-03-2023 0,00% HKD 6.000 HKD 7,12 HKD 7,12 HKD 7,12
Neway Group Holdings HKEX HKD 0,32 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Lerthai Group HKEX 21-03-2023
Herald Holdings HKEX HKD 0,46 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Far East Holdings International HKEX HKD 0,10 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Golden Century International Holdings Group HKEX HKD 0,02 20-03-2023 4,55% HKD 10.710.000 HKD 0,02 HKD 0,02 HKD 0,02
Chevalier International Holdings HKEX HKD 6,88 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Sun Hung Kai & Co. HKEX HKD 2,98 20-03-2023 1,00% HKD 343.000 HKD 3,01 HKD 3,04 HKD 2,97
Green Leader Holdings Group HKEX HKD 0,20 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Sichuan Expressway HKEX HKD 1,91 20-03-2023 0,00% HKD 632.000 HKD 1,91 HKD 1,94 HKD 1,90
CK Hutchison Holdings HKEX HKD 48,75 20-03-2023 0,10% HKD 4.700.000 HKD 48,80 HKD 49,20 HKD 48,25
Fairwood Holdings HKEX HKD 11,38 20-03-2023 0,35% HKD 48.500 HKD 11,42 HKD 11,48 HKD 11,38
Kowloon Development HKEX HKD 8,20 20-03-2023 0,97% HKD 72.000 HKD 8,28 HKD 8,28 HKD 8,20
China New Economy Fund HKEX HKD 0,16 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Chen Hsong Holdings HKEX HKD 1,77 20-03-2023 1,12% HKD 304.000 HKD 1,79 HKD 1,79 HKD 1,72
V1 Group HKEX HKD 0,21 20-03-2023 5,86% HKD 10.150.000 HKD 0,22 HKD 0,23 HKD 0,20
Mexan HKEX HKD 0,08 20-03-2023 0,00% HKD 320.000 HKD 0,08 HKD 0,08 HKD 0,08
LVGEM (China) Real Estate Investment Company HKEX HKD 1,54 20-03-2023 2,53% HKD 2.300.000 HKD 1,58 HKD 1,58 HKD 1,52
CLP Holdings HKEX HKD 57,25 20-03-2023 0,00% HKD 1.960.000 HKD 57,25 HKD 57,55 HKD 56,75
China Motor Bus HKEX HKD 76,50 20-03-2023 0,00% HKD 2.600 HKD 76,50 HKD 77,10 HKD 76,50
China Electronics Huada Technology Company HKEX HKD 1,38 20-03-2023 2,13% HKD 1.410.000 HKD 1,41 HKD 1,41 HKD 1,35
PCCW HKEX HKD 3,91 20-03-2023 0,51% HKD 7.150.000 HKD 3,93 HKD 3,96 HKD 3,88
China Beidahuang Industry Group Holdings HKEX HKD 0,19 20-03-2023 3,13% HKD 3.760.000 HKD 0,19 HKD 0,19 HKD 0,18
Cinda International Holdings HKEX HKD 0,32 20-03-2023 3,08% HKD 802.000 HKD 0,33 HKD 0,33 HKD 0,32
Wong`s International Holdings HKEX HKD 1,86 20-03-2023 +3,33% HKD 60.000 HKD 1,80 HKD 1,87 HKD 1,80
AMS Public Transport Holdings HKEX HKD 0,68 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Transport International Holdings HKEX HKD 10,48 20-03-2023 0,00% HKD 14.400 HKD 10,48 HKD 10,66 HKD 10,48
Swire Pacific HKEX HKD 9,49 20-03-2023 3,65% HKD 1.200.000 HKD 9,85 HKD 9,89 HKD 9,47
Hong Kong Finance Investment Holding Group HKEX HKD 0,13 20-03-2023 0,00% HKD 2.020.000 HKD 0,13 HKD 0,13 HKD 0,12
Dickson Concepts (International) HKEX HKD 4,05 20-03-2023 +0,50% HKD 3.370 HKD 4,03 HKD 4,05 HKD 4,01
China Asia Valley Group HKEX HKD 0,06 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
China Fortune Holdings HKEX HKD 0,30 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
MTR Corporation HKEX HKD 37,95 20-03-2023 0,52% HKD 2.930.000 HKD 38,15 HKD 38,30 HKD 37,65
Summit Ascent Holdings HKEX HKD 0,18 20-03-2023 0,00% HKD 6.600.000 HKD 0,18 HKD 0,18 HKD 0,18
Hysan Development HKEX HKD 21,80 20-03-2023 0,68% HKD 1.720.000 HKD 21,95 HKD 22,50 HKD 21,70
Lee Hing Development HKEX HKD 0,52 16-03-2021 13,33% HKD 7.000 HKD 0,60 HKD 0,60 HKD 0,52
China Automotive Interior Decoration Holdings HKEX HKD 0,38 20-03-2023 8,43% HKD 290.000 HKD 0,42 HKD 0,42 HKD 0,38
Shougang Concord Century Holdings HKEX HKD 0,19 20-03-2023 0,53% HKD 352.000 HKD 0,19 HKD 0,19 HKD 0,19
Far East Consortium International HKEX HKD 1,89 20-03-2023 1,56% HKD 956.550 HKD 1,92 HKD 1,93 HKD 1,86
Hong Kong & Shanghai Hotels HKEX HKD 7,77 20-03-2023 +0,26% HKD 61.500 HKD 7,75 HKD 7,77 HKD 7,75
China Lumena New Materials HKEX 21-03-2023
Computer and Technologies Holdings HKEX HKD 2,38 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Power Assets Holdings HKEX HKD 42,40 20-03-2023 0,59% HKD 3.290.000 HKD 42,65 HKD 42,65 HKD 42,10
Hop Hing Group Holdings HKEX HKD 0,08 30-11-2021 0,00% HKD 8.420.000 HKD 0,08 HKD 0,08 HKD 0,08
Skyfame Realty (Holdings) HKEX HKD 0,03 20-03-2023 6,06% HKD 75.740.000 HKD 0,03 HKD 0,04 HKD 0,02
Miramar Hotel & Investment HKEX HKD 11,70 20-03-2023 0,85% HKD 18.000 HKD 11,80 HKD 11,80 HKD 11,60
Shangri-La Asia HKEX HKD 6,89 20-03-2023 5,36% HKD 1.540.000 HKD 7,28 HKD 7,28 HKD 6,85
Hang Lung Group HKEX HKD 13,50 20-03-2023 4,26% HKD 1.090.000 HKD 14,10 HKD 14,10 HKD 13,30
Hang Lung Properties HKEX HKD 14,86 20-03-2023 2,37% HKD 2.170.000 HKD 15,22 HKD 15,22 HKD 14,78
Associated International Hotels HKEX HKD 9,37 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Elate Holdings HKEX HKD 0,42 20-03-2023 +3,75% HKD 29.790 HKD 0,40 HKD 0,42 HKD 0,40
Hong Kong Ferry (Holdings) HKEX HKD 7,27 20-03-2023 6,19% HKD 3.780.000 HKD 7,75 HKD 7,75 HKD 6,97
Cross-Harbour (Holdings) HKEX HKD 10,72 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Oriental Press Group HKEX HKD 0,60 20-03-2023 0,00% HKD 384.000 HKD 0,60 HKD 0,61 HKD 0,60
China Aerospace International Holdings HKEX HKD 0,43 20-03-2023 +3,66% HKD 1.360.000 HKD 0,41 HKD 0,43 HKD 0,41
Gold Peak Industries (Holdings) HKEX HKD 0,55 20-03-2023 3,51% HKD 32.000 HKD 0,57 HKD 0,57 HKD 0,55
Amber Hill Financial Holdings HKEX HKD 1,97 20-03-2023 0,51% HKD 246.000 HKD 1,98 HKD 2,00 HKD 1,96
Tai Cheung Holdings HKEX HKD 4,10 20-03-2023 0,97% HKD 32.000 HKD 4,14 HKD 4,14 HKD 4,05
Regal Hotels International Holdings HKEX HKD 3,14 20-03-2023 0,95% HKD 64.000 HKD 3,17 HKD 3,19 HKD 3,12
Swire Pacific HKEX HKD 60,05 20-03-2023 0,83% HKD 3.090.000 HKD 60,55 HKD 63,00 HKD 59,80
Y.T.Realty Group HKEX HKD 0,55 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Tian An China Investments HKEX HKD 4,02 20-03-2023 +2,55% HKD 74.000 HKD 3,92 HKD 4,04 HKD 3,91
Puxing Energy HKEX HKD 0,62 20-03-2023 1,59% HKD 130.000 HKD 0,63 HKD 0,68 HKD 0,62
China Overseas Grand Oceans Group HKEX HKD 3,19 20-03-2023 +0,63% HKD 1.990.000 HKD 3,17 HKD 3,22 HKD 3,14
Great China Properties Holdings HKEX HKD 0,10 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Modern Media Holdings HKEX HKD 1,19 20-03-2023 4,03% HKD 2.510.000 HKD 1,24 HKD 1,24 HKD 1,14
Northeast Electric Development HKEX HKD 0,34 20-03-2023 +19,64% HKD 52.000 HKD 0,28 HKD 0,36 HKD 0,28
Galaxy Entertainment Group HKEX HKD 50,15 20-03-2023 2,43% HKD 9.580.000 HKD 51,40 HKD 51,55 HKD 49,60
Champion Technology Holdings HKEX HKD 0,08 20-03-2023 0,00% HKD 3.500.000 HKD 0,08 HKD 0,08 HKD 0,08
C.P. Pokphand HKEX HKD 1,11 30-11-2021 0,00% HKD 83.420.000 HKD 1,11 HKD 1,13 HKD 1,11
Guoco Group HKEX HKD 68,00 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Hang Seng Bank HKEX HKD 114,00 20-03-2023 1,47% HKD 1.510.000 HKD 115,70 HKD 117,40 HKD 113,20
Greenheart Group HKEX HKD 0,08 20-03-2023 0,00% HKD 690 HKD 0,08 HKD 0,08 HKD 0,08
Get Nice Holdings HKEX HKD 0,15 20-03-2023 0,66% HKD 308.000 HKD 0,15 HKD 0,15 HKD 0,15
Xingfa Aluminium Holdings HKEX HKD 7,42 20-03-2023 2,11% HKD 12.000 HKD 7,58 HKD 7,58 HKD 7,42
Grand Ocean Advanced Resources Company HKEX HKD 0,40 20-03-2023 0,00% HKD 479.890 HKD 0,40 HKD 0,42 HKD 0,40
Dynamic Holdings HKEX HKD 9,13 20-03-2023 0,00% HKD 36.000 HKD 9,13 HKD 9,13 HKD 9,10
Termbray Industries International (Holdings) HKEX HKD 0,50 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Tai Sang Land Development HKEX HKD 3,95 20-03-2023 1,25% HKD 11.000 HKD 4,00 HKD 4,00 HKD 3,94
Sun Hung Kai Properties HKEX HKD 104,50 20-03-2023 0,76% HKD 2.650.000 HKD 105,30 HKD 106,50 HKD 103,80
Ban Loong Holdings HKEX HKD 0,25 20-06-2022 +0,40% HKD 22.000 HKD 0,25 HKD 0,25 HKD 0,25
Wharf (Holdings) HKEX HKD 17,56 20-03-2023 3,41% HKD 3.430.000 HKD 18,18 HKD 18,18 HKD 17,30
Century Legend (Holdings) HKEX HKD 0,10 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
New World Development HKEX HKD 21,05 20-03-2023 1,17% HKD 6.510.000 HKD 21,30 HKD 21,70 HKD 20,90
Far East Hotels and Entertainment HKEX HKD 0,70 20-03-2023 1,41% HKD 254.000 HKD 0,71 HKD 0,71 HKD 0,69
GR Properties HKEX HKD 0,98 20-03-2023 +6,52% HKD 856.000 HKD 0,92 HKD 0,98 HKD 0,92
Henderson Investment HKEX HKD 0,28 20-03-2023 1,79% HKD 427.000 HKD 0,28 HKD 0,28 HKD 0,28
First Tractor HKEX HKD 4,12 20-03-2023 2,37% HKD 4.500.000 HKD 4,22 HKD 4,25 HKD 4,08
Sino Land HKEX HKD 10,16 20-03-2023 1,55% HKD 9.590.000 HKD 10,32 HKD 10,32 HKD 10,06
Rich Goldman Holdings HKEX HKD 0,06 20-03-2023 0,00% HKD 1.500 HKD 0,06 HKD 0,06 HKD 0,06
Henderson Land Development HKEX HKD 26,70 20-03-2023 3,96% HKD 4.840.000 HKD 27,80 HKD 27,80 HKD 26,50
Yusei Holdings HKEX HKD 0,59 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Keyne HKEX HKD 0,03 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Asia Commercial Holdings HKEX HKD 0,22 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Stelux Holdings International HKEX HKD 0,07 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Sunway International Holdings HKEX HKD 0,11 20-03-2023 0,00% HKD 40.000 HKD 0,11 HKD 0,11 HKD 0,11
Bank of East Asia HKEX HKD 9,70 20-03-2023 4,72% HKD 1.290.000 HKD 10,18 HKD 10,18 HKD 9,67
Hong Kong Food Investment Holdings HKEX HKD 0,53 20-03-2023 3,64% HKD 38.000 HKD 0,55 HKD 0,57 HKD 0,51
Great Eagle Holdings HKEX HKD 16,08 20-03-2023 2,43% HKD 73.390 HKD 16,48 HKD 16,48 HKD 16,02

Veelgestelde vragen

Of de Uber Technologies koers gaat stijgen in 2023 kunnen wij geen precies antwoord geven. Een aandelenkoers hangt af van vele factoren. Hierboven kun je de Uber Technologies koers uitgebreid bestuderen en zelf een verwachting maken. Houd het bedrijf achter de Uber Technologies aandelen goed in de gaten en wat er allemaal in de markt omgaat.

Uber Technologies aandelen kun je kopen bij verschillende brokers. Voorbeelden van goede brokers zijn DEGIRO en eToro. Via deze brokers kun je eenvoudig beginnen met beleggen in aandelen. Op deze platformen kun je ook Uber Technologies aandelen kopen.

Uber Technologies aandelen koop je via een betrouwbare broker zoals DEGIRO of eToro. Via deze brokers kun je een beleggingsrekening openen en kun je eenvoudig aandelen kopen en verkopen, waaronder ook Uber Technologies.

Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn een onafhankelijk platform en zijn geen broker. Ook geven wij geen financieel advies, wij geven enkel informatie over bedrijven, waarop mensen zelf hun keuze moeten baseren. Wij kunnen daarom dus ook geen aandelen kopen voor je, maar lichten alleen bedrijven uit waarbij dit mogelijk is.

Frans van Jongen
Frans van Jongen

Hallo! Mijn naam is Frans en ben al 8+ jaar aan beleggen en verantwoordelijk voor inhoud over aandelen en beleggen op de website. Met een achtergrond in internationale economie ben ik zelf al jaren actief in de aandelenmarkt, zowel als belegger als in het begeleiden van beleggers. In mijn dagelijks werk help ik beginnende beleggers hun eerste stappen te zetten in de complexe wereld van aandelen. Heb je vragen over een aandeel? Of over beleggen in het algemeen? Neem dan gerust contact op!