Tupperware Brands aandelen

Tupperware Brands is een wereldwijde directe verkoper van innovatieve, premium producten. En dat in meerderde categorieën en merken via een onafhankelijk verkoopteam. De productmerken- en categorieën zijn ontwerpgerichte opslag, bereiding- en serveeroplossingen voor de keuken en thuis. Dat gebeurt via het merk Tupperware.

De producten voor schoonheid en persoonlijke verzorging worden aangeboden via de merken Avroy Shlain, Fuller, Nuvo, Nutrimetics en NaturCare. In dit artikel vertellen we u graag wat meer over het Amerikaanse bedrijf.

Tupperware aandelen kopen

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Tupperware Brands verwachtingen – De toekomst van Tupperware Brands

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Tupperware Brands verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Ontwerpgerichte oplossingen

Tupperware Brands houdt zich vooral bezig met het produceren en verkopen van ontwerpgerichte oplossingen voor bereiding, opslag en opdienen. Ook is er een assortiment aan kookgerei, messen, magnetronproducten, microfibertextiel, aan waterfiltratie gerelateerde items evenals een scala van producten voor on-the-go consumenten. Dat is nog niet alles. Zo produceert en distribueert het Amerikaanse bedrijf ook huid- en haarverzorgingsproducten, cosmetica, toiletartikelen, sieraden, geuren, bad- en lichaamsverzorgingsproducten. Meer ontdekken? Surf dan zeker even naar de website van Tupperware Brands.

Rechtstreeks verkopen

De producten worden rechtstreeks verkocht aan distributeurs, managers, directeuren en dealers. Voorheen was het bedrijf bekend als Tupperware Corporation, tot het in 2005 de naam veranderde in Tupperware Brands. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en is in vergelijking met andere multinationals dus helemaal nog niet zo oud. Het hoofdkantoor staat in de VS, in Orlando. En het bedrijf handelt op de New York Stock Exchange onder het symbool TUP. Verderop vertellen we u hoe u zelf TUP-aandelen kunt kopen.  

Uitbreiding Europa

Na een decennium van succes in de Verenigde Staten, breidde het bedrijf uit naar Europa. Zo was Tupperware Brands in 1963 al aanwezig in zes Europese landen. Vervolgens werd het bedrijfsmodel ook gelanceerd in Australië en Japan. Het bedrijf had vóór 1970 al verkoopkantoren in Latijns-Amerika en Afrika. Inmiddels is Tupperware Brands uitgegroeid tot echte multinational. En is het actief in bijna 100 landen wereldwijd.

Verkoopmethode

Opvallend is dat het Amerikaanse bedrijf gebruik maakt van een op relaties gebaseerde verkoopmethode. Al meer dan 60 jaar maakt Tupperware Brands een verschil in het leven van vrouwen over de hele wereld. Hoe doen ze dat? Door een onafhankelijke zakelijke mogelijkheid aan te bieden. Wilt u daar meer over weten? Surf dan even naar de website van TUP. Hieronder vertellen we u alvast wat meer over de cijfers van het Amerikaanse bedrijf.

Cijfers 2017

Wat betreft enkele cijfers, verwijzend naar de website van Tupperware Brands, valt het volgende te zeggen: de onafhankelijke koopkracht bedroeg aan het eind van 2017 maar liefst 3,2 miljoen. De totale verkoop van 2017 kwam uit op 2,26 miljard dollar en sinds 2007 heeft het bedrijf voor 1,3 miljard dollar aan aandelen ingekocht op de vrije markt. Een percentage van 69% van de omzet uit 2017 kwam van opkomende markten. Tevens waren er 7 eenheden meer dan 100 miljoen dollar. Het overgrote deel van de verkoop in 2017 werd gerealiseerd in landen buiten de VS. Er zitten meer dan 100 nieuwe concepten in de innovatiepijplijn.

Tegenvallende cijfers 2018

Eind januari dit jaar werden de cijfers van 2018 bekend gemaakt. Het bedrijf rapporteerde 1,33 dollar (EPS) voor het kwartaal. Daarmee voldeed het aan de consensusschatting van 1,33 dollar. Het bedrijf had echter een negatief rendement op het eigen vermogen van 113,34%. En een nettomarge van 7,53%. Het laatste kwartaal had Tupperware Brands een omzet van 505,90 miljoen dollar. De verwachtingen van analisten waren voor dat kwartaal geschat op 550,53 miljoen dollar.

Omzet gedaald

De omzet van het Amerikaanse bedrijf daalde met circa 14% in vergelijking met hetzelfde kwartaal vorig jaar. In dezelfde periode in 2017 verdiende het Amerikaanse bedrijf 1,59 dollar winst per aandeel. Verschillende onderzoek analisten hebben voorspeld dat Tupperware Brands 4,09 dollar winst per aandeel zal publiceren voor het lopende fiscale jaar.

Driemaandelijks dividend

Onlangs kondigde TB ook een driemaandelijks dividend aan, wat begin april 2019 uitbetaald zal worden. Een aantal onderzoek analisten hebben richtprijzen voor de aandelen van Tupperware Brands uitgegeven. De voorspellingen variëren van 33 tot 40 dollar. Wel wordt verwacht dat de aandelen een gemiddelde koers van 35.6667 dollar zal bereiken in het komende jaar. Dat suggereert een mogelijk voordeel van bijna 33% van de huidige prijs van het TUP-aandeel. Voor u als particuliere belegger interessant om op in te spelen.

Concurrenten Tupperware Brands

De belangrijkste concurrenten van Tupperware Brands zijn Entegris, Armstrong World Industries, Essentra, Fuling Global, Deswell Industries, Myers Industries, Forward Industries, Flasr, Trailblazer Resources. Deze concurrenten zijn eenvoudig te Googelen. Wanneer u als particulier interesse heeft om te beleggen in een bedrijf als Tupperware Brands, is het ook goed om naar de concurrentie te blijven kijken. Hieronder vertellen we u alvast hoe u TUP-aandelen kunt opnemen in uw eigen beleggingsportefeuille. 

Tupperware Brands aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Tupperware Brands? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Tupperware Brands koers, de verwachtingen en toekomst van Tupperware Brands en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Tupperware Brands aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Tupperware Brands aandelen. Als je Tupperware Brands aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Tupperware Brands aandeel te kopen.

Tupperware Brands kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Tupperware Brands aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Tupperware Brands en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Tupperware Brands. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Tupperware Brands kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Tupperware Brands aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.