Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Tupperware Brands aandelen

Tupperware Brands Corporation, beter bekend als Tupperware Brands, is gevestigd in Verenigde Staten aan 14901 S Orange Blossom Trl, 32837-6600, te Orlando. Er werken 13.500 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is E. Goings.

 

Het Tupperware Brands Corporation-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van $4,67, de hoogste koers was $4,69 en de laagste koers was $4,44. De slotkoers was $4,46 en is daarmee met 5,71% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Tupperware Brands cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Tupperware Brands-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Tupperware Brands kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Tupperware Brands aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Tupperware Brands? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Tupperware Brands-koers, de verwachtingen en toekomst van Tupperware Brands en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Tupperware Brands-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Tupperware Brands-aandelen. Als je het Tupperware Brands-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Tupperware Brands Koers - Wat is de waarde van aandelen Tupperware Brands

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Tupperware Brands was. The stock Tupperware Brands can be found of the abbreviation of the exchange is TUP.

Beurskoers Tupperware Brands | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Tupperware Brands verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat gaat Tupperware brands doen in de toekomst?

Tupperware zijn visie is om de levensduur van de planeet, hun mensen en de gemeenschappen waarin we leven en werken te verlengen door de hoeveelheid voedselverspilling en plastic voor eenmalig gebruik aanzienlijk te verminderen.

Al 75 jaar zijn ze toonaangevend in het creëren van innovatieve, functionele en milieuvriendelijke producten. Ze hebben altijd gebruik gemaakt van hun zakelijke kansen en hun producten om een ​​impact te hebben op de wereld om ons heen. Via hun verschillende productlijnen blijven ze gefocust op het verminderen van de impact op het milieu door herbruikbare, duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden.

Vanaf het begin zijn hun producten geworteld in duurzaamheid, van Earl Tupper's kenmerkende zegel dat uniek is ontworpen om versheid te behouden, tot de moderne Eco-waterfles van vandaag, die elke dag honderden plastic flessen voor eenmalig gebruik vervangt en is ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Nu breiden ze hun visie uit door zich in te zetten om hun impact op de afvalproblematiek aanzienlijk te verminderen door grote stappen te ondernemen om afvalvermindering in elke fase van de levenscyclus van hun product te garanderen.

  • De ruimte in schieten

Tupperware Brands kijkt verder dan de keuken door naar de ruimte te gaan. Het bedrijf schiet naar de sterren met een apparaat dat bedoeld is om groenten in de ruimte te verbouwen. Het in Osceola County, Florida gevestigde bedrijf dat bekend staat om zijn plastic containers, heeft een patent gekregen voor een apparaat dat bedoeld is om groenten te verbouwen in een lage baan om de aarde.

Het is een samenwerking met NASA en onderzoeks- en productiebedrijf Techshot, het apparaat wordt het Passive Orbital Nutrient Delivery System of PONDS genoemd. NASA heeft zijn astronauten nodig om voedsel te verbouwen naarmate de ruimtemissies langer worden om de maan en Mars te bereiken. Het project zou Tupperware ook kunnen helpen geld te verdienen op aarde.

Bill Wright, uitvoerend vice-president productinnovatie van Tupperware Brands, zei dat het werk aan het apparaat van toepassing zou kunnen zijn op toekomstige producten voor binnenshuis tuinieren van het bedrijf. Hij zei dat tuinieren voor verse kruiden en andere planten een groeiende trend is die is versneld door de pandemie van het coronavirus.

  • Tupperware en milieu

Tupperware Brands is door Newsweek uitgeroepen tot één van Amerika's meest verantwoordelijke bedrijven. Op de 18e plaats in de categorie Consumptiegoederen als erkenning voor zijn toewijding aan mensen, milieuvriendelijke en milieuvriendelijke producten. Eer valt samen met de publicatie van het negende duurzaamheidsrapport van het bedrijf, Nurturing a Better Future.

Wat kunnen we verwachten van de Tupperware brands aandelen?

Tupperware Brands is toegewijd om geen tijd te verspillen. Een door Tupperware bedachte strategie die bedoeld is om afval aanzienlijk te verminderen in elke stap van de levenscyclus van hu product, van ontwerp, fabricage en distributie tot consumptie, recycling en terugwinning, en dit alles tegen 2025. Dit initiatief is ontwikkeld in 2019 en erkent de rol en verantwoordelijkheid van bedrijven in de gezondheid en toekomst van ons milieu.

Ontwerpgerichte oplossingen

Tupperware Brands houdt zich vooral bezig met het produceren en verkopen van ontwerpgerichte oplossingen voor bereiding, opslag en opdienen. Ook is er een assortiment aan kookgerei, messen, magnetronproducten, microfibertextiel, aan waterfiltratie gerelateerde items evenals een scala van producten voor on-the-go consumenten. Dat is nog niet alles. Zo produceert en distribueert het Amerikaanse bedrijf ook huid- en haarverzorgingsproducten, cosmetica, toiletartikelen, sieraden, geuren, bad- en lichaamsverzorgingsproducten. Meer ontdekken? Surf dan zeker even naar de website van Tupperware Brands.

Rechtstreeks verkopen

De producten worden rechtstreeks verkocht aan distributeurs, managers, directeuren en dealers. Voorheen was het bedrijf bekend als Tupperware Corporation, tot het in 2005 de naam veranderde in Tupperware Brands. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en is in vergelijking met andere multinationals dus helemaal nog niet zo oud. Het hoofdkantoor staat in de VS, in Orlando. En het bedrijf handelt op de New York Stock Exchange onder het symbool TUP. Verderop vertellen we u hoe u zelf TUP-aandelen kunt kopen.

Uitbreiding Europa

Na een decennium van succes in de Verenigde Staten, breidde het bedrijf uit naar Europa. Zo was Tupperware Brands in 1963 al aanwezig in zes Europese landen. Vervolgens werd het bedrijfsmodel ook gelanceerd in Australië en Japan. Het bedrijf had vóór 1970 al verkoopkantoren in Latijns-Amerika en Afrika. Inmiddels is Tupperware Brands uitgegroeid tot echte multinational. En is het actief in bijna 100 landen wereldwijd.

Verkoopmethode

Opvallend is dat het Amerikaanse bedrijf gebruik maakt van een op relaties gebaseerde verkoopmethode. Al meer dan 60 jaar maakt Tupperware Brands een verschil in het leven van vrouwen over de hele wereld. Hoe doen ze dat? Door een onafhankelijke zakelijke mogelijkheid aan te bieden. Wilt u daar meer over weten? Surf dan even naar de website van TUP. Hieronder vertellen we u alvast wat meer over de cijfers van het Amerikaanse bedrijf.

Cijfers 2017

Wat betreft enkele cijfers, verwijzend naar de website van Tupperware Brands, valt het volgende te zeggen: de onafhankelijke koopkracht bedroeg aan het eind van 2017 maar liefst 3,2 miljoen. De totale verkoop van 2017 kwam uit op 2,26 miljard dollar en sinds 2007 heeft het bedrijf voor 1,3 miljard dollar aan aandelen ingekocht op de vrije markt. Een percentage van 69% van de omzet uit 2017 kwam van opkomende markten. Tevens waren er 7 eenheden meer dan 100 miljoen dollar. Het overgrote deel van de verkoop in 2017 werd gerealiseerd in landen buiten de VS. Er zitten meer dan 100 nieuwe concepten in de innovatiepijplijn.

Tegenvallende cijfers 2018

Eind januari dit jaar werden de cijfers van 2018 bekend gemaakt. Het bedrijf rapporteerde 1,33 dollar (EPS) voor het kwartaal. Daarmee voldeed het aan de consensusschatting van 1,33 dollar. Het bedrijf had echter een negatief rendement op het eigen vermogen van 113,34%. En een nettomarge van 7,53%. Het laatste kwartaal had Tupperware Brands een omzet van 505,90 miljoen dollar. De verwachtingen van analisten waren voor dat kwartaal geschat op 550,53 miljoen dollar.

Omzet gedaald

De omzet van het Amerikaanse bedrijf daalde met circa 14% in vergelijking met hetzelfde kwartaal vorig jaar. In dezelfde periode in 2017 verdiende het Amerikaanse bedrijf 1,59 dollar winst per aandeel. Verschillende onderzoek analisten hebben voorspeld dat Tupperware Brands 4,09 dollar winst per aandeel zal publiceren voor het lopende fiscale jaar.

Driemaandelijks dividend

Onlangs kondigde TB ook een driemaandelijks dividend aan, wat begin april 2019 uitbetaald zal worden. Een aantal onderzoek analisten hebben richtprijzen voor de aandelen van Tupperware Brands uitgegeven. De voorspellingen variëren van 33 tot 40 dollar. Wel wordt verwacht dat de aandelen een gemiddelde koers van 35.6667 dollar zal bereiken in het komende jaar. Dat suggereert een mogelijk voordeel van bijna 33% van de huidige prijs van het TUP-aandeel. Voor u als particuliere belegger interessant om op in te spelen.

Concurrenten Tupperware Brands

De belangrijkste concurrenten van Tupperware Brands zijn Entegris, Armstrong World Industries, Essentra, Fuling Global, Deswell Industries, Myers Industries, Forward Industries, Flasr, Trailblazer Resources. Deze concurrenten zijn eenvoudig te Googelen. Wanneer u als particulier interesse heeft om te beleggen in een bedrijf als Tupperware Brands, is het ook goed om naar de concurrentie te blijven kijken. Hieronder vertellen we u alvast hoe u TUP-aandelen kunt opnemen in uw eigen beleggingsportefeuille.

Tupperware Brands aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Tupperware Brands-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Tupperware Brands-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie