Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Tilray aandelen

Tilray Inc, beter bekend als Tilray, is gevestigd in Canada aan 1100 Maughan Rd, V9X 1J2, te Nanaimo. De CEO van het bedrijf is Brendan Kennedy.

 

Het Tilray Inc-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van $3,98, de hoogste koers was $4,07 en de laagste koers was $3,67. De slotkoers was $3,71 en is daarmee met 8,62% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Tilray cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Tilray-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Tilray kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Tilray aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Tilray? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Tilray-koers, de verwachtingen en toekomst van Tilray en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Tilray-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Tilray-aandelen. Als je het Tilray-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Tilray Koers - Wat is de waarde van aandelen Tilray

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Tilray was. The stock Tilray can be found of the abbreviation of the exchange is TLRY.

Beurskoers Tilray | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Tilray verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Tilray?

Tilray Inc houdt zich bezig met de farmaceutische sector. Het bedrijf is een leverancier van cannabisproducten aan farmaceutische distributeurs. Het bedrijf richt zich op het onderzoek, de teelt, de verwerking en de distributie van cannabisproducten voor medicinale cannabis over de hele wereld. Via haar dochteronderneming FHF Holdings Ltd (Manitoba Harvest) produceert, verkoopt en distribueert op hennep gebaseerde consumentenproducten. Het portfolio van Manitoba Harvest omvat Hemp Hearts, Hemp Oil, Hemp Yeah! granola, hennep Ja! eiwitpoeder en Hemp Bliss-melk. Het levert ook cannabisproducten aan patiënten in een aantal landen verspreid over vijf continenten via zijn dochterondernemingen in Australië, Canada en Duitsland, en het produceert medicinale cannabis in Canada en Europa.

Wat gaat Tilray doen in de toekomst?

Tilray is een wereldleider op het gebied van onderzoek, teelt, verwerking en distributie van cannabis. Tilray streeft ernaar om de toekomst van hun industrie te leiden, legitimeren en definiëren door 's werelds meest vertrouwde cannabis- en hennepbedrijf op te bouwen.

Als trotse pionier zijn zij de eerste GMP-gecertificeerde medicinale cannabisproducent die cannabisbloem- en extractproducten levert aan tienduizenden patiënten, artsen, apotheken, ziekenhuizen, overheden en onderzoekers op vijf continenten.

  • Fusie

De Canadese wietproducent Aphria Inc zei dat het zal fuseren met rivaal Tilray Inc, waardoor 's werelds grootste cannabisproducent ontstaat door verkoop en voet aan de grond krijgt op de snelgroeiende Amerikaanse markt.

Zoals verschillende Noord-Amerikaanse producenten die de afgelopen jaren zijn ontstaan, hebben Aphria en Tilray moeite gehad om te voldoen aan de verwachtingen die waren gewekt door de stap van Canada om het gebruik van cannabis vorig jaar volledig te legaliseren.

Joe Biden's overwinning bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen en hervormingen op staatsniveau hebben de hoop echter hernieuwd dat de Amerikaanse markt eindelijk klaar is om open te gaan, wat het sluiten van deals in de sector stimuleert.

  • Zorg

Tilray is enorm trots op hun klantenservice, patiënten bereik en interactie met artsen. Ze erkennen het belang van het volgen van mogelijke ongewenste voorvallen en van therapeutische voordelen om de veiligheid van hun patiënten te garanderen.

  • Wetenschappelijk onderzoek

Tilray zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek dat leidt tot een betere kwaliteit van leven voor patiënten in een tijdsbestek dat ertoe doet. Ze werken samen met toonaangevende ziekenhuizen en universiteiten om de klinische toepassingen van cannabinoïden te bevorderen.

Wat kunnen we verwachten van de Tilray aandelen?

Volgens de 12 analisten van American Pharmaceuticals grenst Tilray aan break-even. Ze verwachten dat het bedrijf in 2022 een definitief verlies boekt, voordat het in 2023 een winst van 69 miljoen dollar maakt. De verwachting is dan ook dat het bedrijf over twee jaar break-even zal draaien. Hoe snel zal het bedrijf elk jaar moeten groeien om tegen 2023 het break-evenpunt te bereiken? Achterwaarts werkend op basis van schattingen van analisten, blijkt dat ze verwachten dat het bedrijf gemiddeld 86% op jaarbasis zal groeien, wat buitengewoon positief is. Als deze koers te agressief blijkt te zijn, kan het bedrijf veel later winstgevend worden dan analisten voorspellen.

Tilray aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Tilray-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Tilray-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie