Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Sundial Growers aandelen

Sundial Growers Inc, beter bekend als Sundial Growers, is gevestigd in Canada aan 919 11 Ave SW Suite 200, T2R 1P3, te Calgary.

 

Het Sundial Growers Inc-aandeel had op 23-09-2021 een openingskoers van $0,72, de hoogste koers was $0,72 en de laagste koers was $0,69. De slotkoers was $0,70 en is daarmee met 0,62% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Sundial Growers cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Sundial Growers-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Sundial Growers kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Sundial Growers-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Sundial Growers? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Sundial Growers-koers, de verwachtingen en toekomst van Sundial Growers en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Sundial Growers -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Sundial Growers-aandelen. Als je het Sundial Growers-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Sundial Growers Koers - Wat is de waarde van aandelen Sundial Growers?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Sundial Growers was. Het aandeel Sundial Growers is te vinden op de Nasdaq, de afkorting op de beurs is SNDL.

Beurskoers Sundial Growers | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Sundial Growers verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Sundial Growers verwachtingen – De toekomst van Sundial Growers

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Sundial Growers verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Sundial Growers aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Sundial Growers-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Sundial Growers-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie