Sligro aandelen

De Sligro Food Group bestaat uit een aantal bedrijven op het gebied van foodretail en foodservice. Het bedrijf richt zich met de verschillende onderdelen zowel direct als indirect op de markt van de etende mens, een markt die er altijd zal blijven bestaan.

Sligro Food Group is onder andere groothandel en detaillist. Op het gebied van Foodservice is de onderneming marktleider, met een landelijk netwerk van bedrijven die bijdragen aan de levering aan bijvoorbeeld restaurants, grootverbruikers en pompwinkels. Daarnaast zorgt men via Emté supermarkten voor een belangrijk deel Foodretail, naast de activiteiten met het oog op de zakelijke markt.

Sligro aandelen

 

 

4.5/5

Grootste en meest bekende handelsplatform ter wereld

Sligro verwachtingen – De toekomst van Sligro

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Sligro verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over de Sligro Food Group

Binnen de Sligro Food Group speelt foodservice een zeer belangrijke rol. Het bedrijf is marktleider op dit gebied en maakt gebruik van een landelijk netwerk. Het gaat om bijvoorbeeld bedrijven op het gebied van zelfbediening en bezorging naar horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, het MKB, retailbedrijven en de institutionele markt. Het voordeel van deze brede oriëntatie is dat Sligro Food Group minder afhankelijk is bij de ontwikkelingen bij bepaalde klanten. In plaats daarvan is het bedrijf in staat om zich op een groot deel van de markt te richten, waarin verschillende segmenten vertegenwoordigd zijn. Sligro Food Group beschikt onder andere over 46 groothandels, waar klanten zorgen voor zelfbediening. Met name deze groothandels zijn bij het grote publiek bekend, net als de 10 bezorgvestigingen onder de naam Van Hoeckel. Wat veel consumenten niet weten is dat ook de 130 supermarkten van Emté onderdeel uitmaken van de Sligro Food Group.

30 van de supermarkten worden door zelfstandige ondernemers geëxploiteerd, de rest is daadwerkelijk in handen van Sligro Food Group en behoort daarmee tot het uitgebreide netwerk waarmee men zich richt op de markt voor de etende mens. Sligro Food Group is relatief ongevoelig voor economische ontwikkelingen in het land, omdat de voedingsindustrie altijd door blijft gaan, mits de juiste aanpassingen in het assortiment worden gemaakt. Het is wat dat betreft niet vreemd dat het aandeel van Sligro Food Group zich op een behoorlijk stabiele manier ontwikkelt en de laatste tijd een positieve lijn laat zien.

Sligro Food Group aandelen

Het aandeel van de Sligro Food Group ontwikkelt zich al enige tijd op een stabiele en positieve manier. Halverwege 2013 bedroeg de waarde van het aandeel ongeveer €25, een koers die inmiddels een stuk achter ons ligt. Er ontstond richting het einde van 2013 een stijgende lijn, die resulteerde in een koers boven de €30. Het bedrijf bleek daar op dat moment echter nog niet aan toe, waardoor er een correctie plaatsvond en de koers weer zakte naar net iets boven de €25. Vervolgens is de koers opnieuw aan een opmars begonnen, met een nieuwe piek van meer dan €31 tijdens de eerste maanden van 2014. Inmiddels laat het aandeel van Sligro Food Group nog altijd een positieve ontwikkeling zien en is de kans groot dat dit nog wel even door zal zetten. Het is wat dat betreft een interessante onderneming voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele belegging, in een onderneming die zich richt op een markt die altijd zal blijven bestaan.

Sligro aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Sligro? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Sligro koers, de verwachtingen en toekomst van Sligro en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Sligro aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Sligro aandelen. Als je Sligro aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Sligro – Wat is de waarde van aandelen Sligro?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Sligro kost. Het aandeel Sligro is te vinden op de AMS, de afkorting op de beurs is SLIGR.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Sligro aandeel te kopen.

Sligro kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Sligro aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Sligro en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Sligro. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Sligro kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

9,1Meer informatie
8,6Meer informatie

Sligro aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.