Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Shopify aandelen

Shopify Inc, beter bekend als Shopify, is gevestigd in Canada aan 150 Elgin Street, 8th Floor, K2P 1L4, te Ottawa. De CEO van het bedrijf is Tobias Lutke.

 

Het Shopify Inc-aandeel had op 29-11-2022 een openingskoers van $38,48, de hoogste koers was $39,96 en de laagste koers was $36,73. De slotkoers was $37,15 en is daarmee met 2,31% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Shopify cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Shopify-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Shopify kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Shopify aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Shopify? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Shopify-koers, de verwachtingen en toekomst van Shopify en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Shopify-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Shopify-aandelen. Als je het Shopify-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Shopify Koers - Wat is de waarde van aandelen Shopify

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Shopify was. The stock Shopify can be found of the abbreviation of the exchange is SHOP.

Beurskoers Shopify | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Shopify verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Shopify verwachtingen – De toekomst van Shopify

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Shopify  verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Shopify aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Shopify-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Shopify-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.