Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Riot Blockchain aandelen

 

Het Riot Blockchain Inc-aandeel had op 23-11-2022 een openingskoers van $4,06, de hoogste koers was $4,44 en de laagste koers was $4,01. De slotkoers was $4,42 en is daarmee met 10,78% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Riot Blockchain cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Riot Blockchain-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Riot Blockchain kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Riot Blockchain aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Riot Blockchain? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Riot Blockchain-koers, de verwachtingen en toekomst van Riot Blockchain en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Riot Blockchain-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Riot Blockchain-aandelen. Als je het Riot Blockchain-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Riot Blockchain Koers - Wat is de waarde van aandelen Riot Blockchain

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Riot Blockchain was. The stock Riot Blockchain can be found of the abbreviation of the exchange is RIOT.

Beurskoers Riot Blockchain | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Riot Blockchain verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Riot Blockchain verwachtingen – De toekomst van Riot Blockchain

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Riot Blockchain verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Wat is Riot Blockchain?

Riot Blockchain is een Amerikaans bedrijf, dat gespecialiseerd is in het minen van Bitcoin. Bitcoin, en bij uitbreiding cryptocurrency in het algemeen, zit sinds 2020 serieus in de lift. Bedrijven als Riot Blockchain zijn als miner dan ook één van de voornaamste leveranciers van nieuwe Bitcoins, door de immense rekenkracht die ze ter beschikking hebben.

Er zijn naast het effectief bezitten van Bitcoin ook andere manieren om te investeren in cryptocurrency, bijvoorbeeld door aandelen te kopen van miners zoals Riot Blockchain. In dit artikel kijken we dieper naar wat Riot Blockchain precies doet, en of het een goede langetermijninvestering is voor mensen die geloven in de toekomst van cryptocurrency.

FinTech pionier

Riot Blockchain is een enorm ambitieus bedrijf. Het wordt geleid door een capabel management team, een ervaren board of directors, én bijgestaan door een indrukwekkend advisory board. Riot wil niet gewoon de grootste Bitcoin miner ter wereld zijn, het wil ook echt een grote speler zijn in de FinTech wereld. Riot doet dat door, naast de eigen mining activiteiten, ook te investeren in andere blockchain- en cryptoprojecten. Deze eigen investeringen doet Riot niet zomaar, maar wel op een strategische en doordachte manier, én met een hoger doel.

Eigen investeringen

Riot selecteert hiervoor bedrijven die d.m.v. de blockchaintechnologie nieuwe applicaties ontwikkelen met een effectieve toepassing in onze huidige maatschappij, en daardoor helpen meer gedecentraliseerde markten te creëren. Het uiteindelijke doel van Riot Blockchain is dus niet enkel om winst te maken, maar ook de onderliggende technologieën verder te doen groeien, om zo nog meer kansen te creëren op lange termijn.

Het toekomstige succes van Riot Blockchain kan dus exponentieel groeien wanneer de projecten waarin zij investeren, succesverhalen worden. Het is een verstandige keuze van Riot Blockchain om al relatief vroeg in andere projecten te investeren, en niet af te wachten tot ze zelf zijn uitgegroeid naar de top van de cryptowereld. Hierdoor hebben ze niet alleen een voet tussen de deur bij interessante projecten met een groot potentieel, maar houden ze hun eigen aanwezigheid ook meer gespreid. Het zou namelijk nefast zijn om enkel in te zetten op Bitcoin, gezien we niet met zekerheid weten wat de toekomst hiervan zal brengen.

Voorzichtigheid is geboden

Waar Riot Blockchain begon als een bedrijf dat zich volledig concentreerde op Bitcoin minen, lijkt dat intussen niet meer het geval te zijn. We kunnen Riot Blockchain stilaan beginnen bekijken als een FinTech-speler met de nadruk op blockchaintechnologie.

Echter blijft het Bitcoin minen nog wel hun grootste activiteit. Het gevolg hiervan is dat veel van hun financiële middelen in Bitcoin liggen, wat hun cashpositie wel heel volatiel maakt. Dat is dus een gedachte die je als potentiële belegger in Riot Blockchain, steeds in het achterhoofd moet houden.

Riot Blockchain kopen of niet? Is dit het juiste moment?

De cryptowereld bestaat al een ruime tijd, maar staat nog steeds in kinderschoenen, betekenend dat we niet goed weten hoe de toekomst er over 10 jaar zal uitzien. We weten niet welke rol Bitcoin zal spelen, maar we weten wel dat de crypto- en blockchaintechnologie niet meer weggaan. De ambitie die Riot Blockchain heeft, zal er ook voor zorgen dat ze een belangrijke rol zullen blijven spelen in deze transitie. Als investeerder heb je dus geen garanties en wanneer je instapt in Riot heb je best een matig tot agressieve beleggingsstrategie, maar wij geloven dat Riot Blockchain potentieel een mooi rendement kan opleveren de komende jaren.

Door de enorm lage rentes bij de bank, zoeken steeds meer mensen alternatieve. Beleggen blijft een van de populairste alternatieve om toch rendement te halen. Voor je gaat beleggen is het belangrijk om te bepalen wat voor een belegger jij bent. Wil je “snel” winst pakken om eens wat extra geld te hebben? Of investeer jij meer voor lange termijn zodat je wellicht eerder met pensioen kan gaan?

Dit zijn natuurlijk twee uiterste uitgangspunten, maar toch is het belangrijk om te bepalen waarom je wilt gaan investeren.

Als je je doelstellingen bepaald hebt, kun je je portfolio gaan samenstellen. Sommige mensen nemen grote risico’s, als het goed uitpakt kun je veel geld verdienen. Andere mensen investeren liever wat veiliger en zijn bijvoorbeeld blij met een rendement van 5%.

De vraag of investeren in Riot Blockchain een goede keuze is en of het een goede timing is om aandelen te kopen van Riot Blockchain.

Riot Blockchain aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Riot Blockchain-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Riot Blockchain-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie