Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Prosus aandelen

Prosus NV, beter bekend als Prosus, is gevestigd in Nederland aan Taurusavenue 105, 2132 LS, te Hoofddorp. De CEO van het bedrijf is Bob van Dijk.

 

Het Prosus NV-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van €73,77, de hoogste koers was €74,61 en de laagste koers was €73,26. De slotkoers was €73,91 en is daarmee met 1,01% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Prosus cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Prosus-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Prosus kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Prosus aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Prosus? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Prosus-koers, de verwachtingen en toekomst van Prosus en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Prosus-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Prosus-aandelen. Als je het Prosus-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Prosus Koers - Wat is de waarde van aandelen Prosus

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Prosus was. The stock Prosus can be found of the abbreviation of the exchange is PRX.

Beurskoers Prosus | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Prosus verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Prosus aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Prosus-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Prosus-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie