Lemonade aandelen

Lemonade logo

Lemonade Inc is een digitaal gebaseerd platform in de verzekeringssector. Opgericht door Daniel Asher Schreiber in 2015 met het hoofdkantoor in New York biedt het bedrijf een online portal voor het afwikkelen van verschillende soorten verzekerings claims en het betalen van premies. Het platform zorgt voor transparantie bij het uitvaardigen van beleid en het oplossen van geschillen. Het levert tevens personeel-faciliteiten en diensten aan.

Mede door het toenemende bezit van een eigen woning onder milenials (die de kern van het klantenbestand van het bedrijf vormen), groeide het bedrijf snel. Hun strategie lijkt te werken, waardoor LMND-aandelen aantrekkelijk worden voor verschillende type investeerders.

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Lemonade verwachtingen – De toekomst van Lemonade

Met een enorm groei potentieel in het vooruitzicht zijn de verwachtingen positief op langere termijn. De cijfers laten zien dat de winst per aandeel en de inkomsten van Lemonade aanzienlijk hoger liggen dan de aanvankelijk gemiddelde schattingen van analisten. Bovendien zijn de huidige premies op jaarbasis bijna verdubbeld en is het klantenbestand gestegen. Datzelfde geld ook voor de gemiddelde premie per gebruiker van het bedrijf.

Niet onbelangrijk is de mededeling van het bedrijf dat ‘de huidige premies gegenereerd worden door Lemonade ‘huurders’ die ter zijne tijd  Lemonade ‘huiseigenaren’ zijn geworden’. Deze trend staat centraal in de huidige strategie van Lemonade – het meegroeien met hun klantenbestand naarmate hun verzekerings behoeften toenemen.  Met oa deze strategie in werking blijft het bedrijf relevant en blijft het profiteren van het toegenomen ‘eigen woning bezit’ onder millennials.

Andere zaken die een positieve invloed hebben op de verwachte groei is het voornemen om haar nieuwe aanbod van huisdieren verzekeringen en overlijdens risico verzekeringen te gebruiken om extra klanten aan te trekken (die vervolgens ook weer andere produkten kopen).

Last but zeker not least kan Lemonade, na onlangs haar intrede in “haar derde Europese land” te hebben gedaan, haar wereldwijde activiteiten enorm uitbreiden – the sky is the limit in dit geval.

Zijn er risicos? ‘The Bottom Line’:

Men kan het woord verzekeren en risico moeilijk vermijden in één zin. Natuur-rampen maken het zaak om voorzichtig te werk te gaan met betrekking tot het accepteren van nieuwe klanten in  brand-gevaarlijke zones en in orkaan gevoelige delen van de US. Het bedrijf heeft echter op dit gebied nog geen steek laten vallen en sterke prestaties geleverd voornamelijk wat betreft hun correcte benadering van het inschatten van risico’s in deze gebieden.

Lemonade groeit snel en het bedrijfsmodel lijkt behoorlijk aantrekkelijk voor millennials. Bovendien is de brutowinst ook enorm gestegen, met meer dan een verdubbeling YOY, wat aangeeft dat het bedrijf zeer waarschijnlijk eerder nu dan later winstgevend zal worden omdat het snel blijft groeien.

Tegelijkertijd is daar de andere manier voorwaarts door het aanbod uit te breiden en heeft het bedrijf aangegeven op korte termijn diverse aanvullende verzekeringen te gaan aanbieden.

Alles in acht nemende werpt de strategie van Lemonade zijn vruchten af ​​en gezien het enorme groei potentieel van het bedrijf en haar -nog bescheiden- markt aandeel, zouden investeerders er wellicht goed aan doen om niet al te lang af te wachten om aandelen te kopen. Met minder dan 10% markt aandeel in de VS heeft Lemonade immers een klein percentage van potentiële klanten en tevens vele manieren, producten en locaties om verder uit te breiden en te groeien.

Lemonade aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Lemonade? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Lemonade koers, de verwachtingen en toekomst van Lemonade en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Lemonade aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Lemonade aandelen. Als je Lemonade aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Lemonade- Wat is de waarde van aandelen Lemonade?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Lemonade kost. Het aandeel Lemonade is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is LMND.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Lemonade aandeel te kopen.

Lemonade- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Lemonade aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Lemonade en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Lemonade. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Lemonade kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

F

Lemonade aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.