Just Eat Takeaway aandelen

Just Eat Takeaway (voorheen Thuisbezorgd) is ongekend populair en trekt elke dag duizenden mensen die lekker willen eten, maar geen zin hebben om te koken of uit eten te gaan. Met ruim 7 miljoen klanten is Takeaway (moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl) een grote onderneming en het was dus tijd voor een beursgang!

Takaway aandelen hebben het sinds de beursgang erg goed gedaan. Als belegger heeft u in het verleden dus mooie rendementen kunnen behalen. Ook vandaag de dag liggen er nog genoeg kansen voor het oprapen. Het is hieronder direct mogelijk om een account aan te maken bij de CFD-aanbieder Plus500. Deze broker maakt het al binnen 10 minuten mogelijk om in deze aandelen te handelen. Succes!

Thuisbezorgd.nl aandelen

4.5/5

Grootste en meest bekende handelsplatform ter wereld

Over Thuisbezorgd.nl

In 1999 zat de destijds 21-jarige Jitse Groen met zijn familie in een dorpje in Noord-Holland. Het was etenstijd en er waren geen boodschappen in huis. De familie wilde eten gaan bestellen, maar na een lange zoektocht op het internet bleek dat er geen bezorgrestaurant in de buurt kon worden gevonden. Jitse Groen zag een kans in de markt en greep deze met beide handen aan. Hij claimde de domeinnaam Thuisbezorgd.nl en wist slim gebruik te maken van de onvolwassenheid van het internet.

Na verloop van tijd ontstonden er ook internationale ambities en vanwege deze reden werd de naam van het moederbedrijf in 2009 veranderd in Takeaway.com. De belangrijkste website van Takeaway.com is uiteraard Thuisbezorgd.nl, maar Pizza.be, Pizza.fr, Lieferando.de en Pyszne.pl zijn ook steeds belangrijker aan het worden en zorgen ervoor dat de internationale ambities kunnen worden waargemaakt.

Op dit moment heeft Thuisbezorgd.nl ruim 7 miljoen klanten per jaar. Het bedrijf is in Nederland marktleider op het gebied van online eten bestellen en bezorgen. Met ruim 500 medewerkers is Jitse Groen (38) er in geslaagd om een mooi bedrijf op te zetten. Thuisbezorgd.nl aandelen kopen of verkopen kan hier!

cijfers-thuisbezorgd-nl

De cijfers van Takeaway zijn hiernaast de zien. Er is zowel in Nederland als in het buitenland een mooie omzetgroei als H1 2016 wordt vergeleken met H1 2015. De Ebitda loopt in Nederland ook mooi op, maar in het buitenland is er in H1 2016 juist meer verlies gedraaid dan in H1 2015. Dit heeft te maken met de investeringen die op dit moment nog erg hoog liggen. Takeaway draait als er naar het hele plaatje wordt gekeken nog steeds verlies.

Ondanks het feit dat Takeaway nog steeds geen winst weet te draaien, wordt er jaar op jaar wel meer omzet geboekt. Volgens Takeaway groeit de bezorgdienst jaarlijks met 50%! De groei in deze markt is dus gigantisch en als belegger is het zeker interessant om te kijken naar de mogelijkheden van deze snelgroeiende markt. De kansen zijn hier enorm en als u als belegger vroeg instapt, kan dat er goed voor u uitpakken. Let wel op, dit is geen beleggingsadvies, maak altijd uw eigen beslissingen.

Wilt u Thuisbezorgd.nl aandelen kopen of verkopen?

Zodra Thuisbezorgd.nl op 30 september naar de beurs gaat, zal het mogelijk zijn om deze aandelen bij Plus500 aan te schaffen. Maak daarom dan ook direct een account aan en zorg ervoor dat u zo snel mogelijk kunt gaan profiteren van deze beursgang!

Als u Thuisbezorgd.nl aandelen wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om dit bij een goede broker te doen. Wij van Aandelenkopen.nl raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de broker Plus500. Deze broker is een stabiele en betrouwbare partij, waarbij u uw aandelen op een eenvoudige manier kunt kopen of verkopen. Het is bij de broker mogelijk om met €40.000,- demogeld te beleggen. Zo leert u beter te beleggen en doet u veel ervaring op. Het echte werk is waar het uiteindelijk allemaal om draait! *CFD service. 80,5% verliest geld