Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

aandelen

 

Het -aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van HKD 0, de hoogste koers was HKD 0 en de laagste koers was HKD 0. De slotkoers was HKD 300,00 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de -cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in ? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de -koers, de verwachtingen en toekomst van en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in -aandelen. Als je het -aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers - Wat is de waarde van aandelen

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange was. The stock can be found of the abbreviation of the exchange is 04335.

Beurskoers | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over Intel

Intel is vooral bekend van de microprocessoren die in de meeste hedendaagse pc's zitten. Intel is wereldwijd actief in een markt die hard aan het veranderen is. Personal computers worden steeds minder gebruikt, terwijl de smartphone markt alleen maar in omvang toeneemt. Intel heeft hier slim op ingespeeld door op de juiste manier te investeren. Doordat Intel op de juiste manier heeft geïnvesteerd, ziet het ernaar uit dat de omzet- en winstcijfers de komende jaren alleen maar verder zullen gaan toenemen. Het management kan dan ook als degelijk en adequaat worden beschouwd.

Intel heeft de afgelopen jaren meerdere grote overnames afgerond. Een hele belangrijke hierin was die van McAfee. McAfee is één van de grootste bedrijven ter wereld die zich bezig houdt met het beveiligen van computers en computernetwerken. De verschillende producten, oplossingen en services zijn geschikt voor zowel thuisgebruikers als voor grote commerciële bedrijven. In online beveiligingsland is een flinke consolidatieslag gaande, waarbij er zeer waarschijnlijk uiteindelijk maar een paar grote antivirussoftware bedrijven over zullen blijven. McAfee zal hier zeker één van zijn. Meer weten? Bekijk dan ook zeker de onderstaande video over de overleden Stephen Hawking.

aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de -kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste -nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie