Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

GoPro aandelen

GoPro Inc., beter bekend als GoPro, is gevestigd in Verenigde Staten aan 3025 Clearview Way, 94402, te San Mateo. De CEO van het bedrijf is Nicholas Woodman.

 

Het GoPro Inc.-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $6,39, de hoogste koers was $6,57 en de laagste koers was $6,37. De slotkoers was $6,46 en is daarmee met 2,54% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

GoPro cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de GoPro-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

GoPro kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het GoPro aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in GoPro? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de GoPro-koers, de verwachtingen en toekomst van GoPro en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in GoPro-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in GoPro-aandelen. Als je het GoPro-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

GoPro Koers - Wat is de waarde van aandelen GoPro

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange GoPro was. The stock GoPro can be found of the abbreviation of the exchange is GPRO.

Beurskoers GoPro | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een GoPro verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over GoPro

GoPro is in 2004 opgericht door Nick Woodman. Het bedrijf richt zich voornamelijk op stevige, sportieve en lichtgewicht camera’s die onder andere op een helm kunnen worden gedragen. De camera’s zijn relatief goedkoop en zitten kwalitatief erg goed in elkaar. Mede hierdoor zijn de camera’s er populair onder de sporters.

De afgelopen jaren is GoPro steeds bekender geworden en dit heeft ertoe geleidt dat de onderneming nu ook beursgenoteerd is. De GoPro beursgang was een grote wens van het camerabedrijf. De beursgang vond plaats op de technologiebeurs Nasdaq. GoPro heeft tijdens de beursgang zo'n $427 miljoen opgehaald, dit komt neer op €316 miljoen. Er werden 17,8 miljoen aandelen naar de beurs gebracht met een waarde van ongeveer $21 tot $24 per stuk. De beursgang heeft ervoor gezorgd dat er onder meer geld is opgebracht om de concurrentie tegen grootmachten als Sony en Garmin aan te gaan.

Felix Baumgartner

Felix Baumgartner (een Oosterijkse basejumper) maakte in oktober 2012 vanuit de ruimte een parachutesprong. Naast de hoofdsponsor Red Bull, was deze sprong ook goed voor het imago van GoPro. Het bedrijf dat onder andere helmcamera’s uitbrengt, heeft namelijk de gehele sprong gefilmd. Daarnaast brengt GoPro steeds meer sportieve commercials uit waarbij topsporters zich (laten) filmen met behulp van deze sportieve camera’s. Hierbij gaat het vaak om sporten als surfen, skiën, parachutespringen, etc.

GoPro aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de GoPro-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste GoPro-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie