Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Gamestop aandelen

Gamestop Corporation, beter bekend als Gamestop, is gevestigd in Verenigde Staten aan 625 Westport Pkwy, 76051-6740, te Grapevine. De CEO van het bedrijf is Julian Raines.

 

Het Gamestop Corporation-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $22,44, de hoogste koers was $24,40 en de laagste koers was $22,22. De slotkoers was $22,70 en is daarmee met 3,99% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Gamestop cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Gamestop-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Gamestop kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Gamestop aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Gamestop? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Gamestop-koers, de verwachtingen en toekomst van Gamestop en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Gamestop-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Gamestop-aandelen. Als je het Gamestop-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Gamestop Koers - Wat is de waarde van aandelen Gamestop

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Gamestop was. The stock Gamestop can be found of the abbreviation of the exchange is GME.

Beurskoers Gamestop | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Gamestop verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Gamestop

 verwachtingen – De toekomst van Gamestop  In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.  Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Gamestop verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025. 

Gamestop aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Gamestop-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Gamestop-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie