Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Fuelcell Energy aandelen

 

Het Fuelcell Energy Inc-aandeel had op 23-11-2022 een openingskoers van $3,43, de hoogste koers was $3,50 en de laagste koers was $3,38. De slotkoers was $3,50 en is daarmee met 1,74% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Fuelcell Energy cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Fuelcell Energy-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Fuelcell Energy kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Fuelcell Energy aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Fuelcell Energy? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Fuelcell Energy-koers, de verwachtingen en toekomst van Fuelcell Energy en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Fuelcell Energy-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Fuelcell Energy-aandelen. Als je het Fuelcell Energy-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Fuelcell Energy Koers - Wat is de waarde van aandelen Fuelcell Energy

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Fuelcell Energy was. The stock Fuelcell Energy can be found of the abbreviation of the exchange is FCEL.

Beurskoers Fuelcell Energy | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Fuelcell Energy verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Fuelcell Energy?

Fuelcell Energy, Inc. levert stroomoplossingen voor brandstofcellen. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen, vervaardigen, installeren, bedienen en onderhouden van brandstofceloplossingen. Het bedrijf biedt ook kant-en-klare oplossingen voor energieopwekking aan de klanten, inclusief installatie, bediening en onderhoud van energiecentrales. Het bedrijfssegment is de productie en het onderzoek van brandstofcelcentrales. Het bedrijf biedt zijn diensten aan in verschillende sectoren, waaronder nutsbedrijven, gemeenten, universiteiten, overheidsinstanties en een reeks industriële en commerciële ondernemingen. Door gebruik te maken van zijn Direct FuelCell (DFC) -installaties, commercialiseert het bedrijf een tri-generatie gedistribueerde waterstofconfiguratie die elektriciteit, warmte en waterstof genereert voor industriële en / of transportdoeleinden, evenals een oplossing voor het afvangen van brandstofcellen voor steenkool of gas. -gestookte elektriciteitscentrales. Het bedrijf ontwikkelt en commercialiseert ook vaste-oxide brandstofcel (SOFC) -installaties voor sub-megawatttoepassingen.

Wat gaat Fuelcell Energy doen in de toekomst?

Fuelcell Energy is een gerenommeerd bedrijf die door de jaren heen zal blijven groeien. Het is dan ook interessant om te kijken wat het bedrijf in de toekomst gaat doen en wat we van Fuelcell Energy kunnen verwachten de komende jaren.

  • Brandstofceltechnologie

Vaste-oxide brandstofceltechnologie kan vrijwel elke vorm van afvalbehandelingsgas veranderen in elektriciteit en waterstof. Dit is een heel mooi economisch voordeel om de kosten van deze openbare afvaldiensten te helpen aanvullen. Het is misschien wel het minste voordeel voor de samenleving of uiteraard de winst van een bedrijf, zoals gezien door de investeerders van FuelCell Energy.

In een tijd waarin alle multinationale bedrijven hun industriële productievoetafdruk willen herschikken, zijn brandstofcellen die waterstof kunnen produceren voor transport, en elektriciteit voor productie en warmte voor productieprocessen de droom van een 21e-eeuwse industrieel.

  • “Groene” brandstofceltechnologie

FuelCell Energy, een wereldleider in "groene" brandstofceltechnologie, heeft een aantal mijlpalen bereikt die getuigen van de voortdurende groei en het potentieel van de waterstofbrandstofmarkt. In 2020 kondigde het bedrijf zijn productie en levering aan van meer dan 10 miljoen megawattuur (MWH) sinds de eerste commerciële installatie.

  • Energievoorziening

De snelheid waarmee de extra voorraad van FuelCell Energy werd aangekocht, bewijst nogmaals het vertrouwen van het publiek in de mogelijkheid die een brandstofcel-ETF kan bieden, en een algemeen besef van de waarde van efficiëntere en schonere energiebronnen. "De unieke eigenschappen van de SureSource ™ -platforms maken verbeteringen in de energie-efficiëntie mogelijk, terwijl tegelijkertijd de uitstoot en kosten voor onze klanten worden verlaagd", aldus Jason Few, CEO van FuelCell Energy. “Hogere efficiëntie stimuleert een betere economie en milieubeheer, ondersteunt zowel doelstellingen op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid als doelstellingen van overheidsbeleid en zorgt tegelijkertijd voor een lagere koolstofvoetafdruk.

Wat kunnen we verwachten van de Fuelcell Energy aandelen?

Fuelcell Energy’s missie en doel blijft om hun gepatenteerde, ultramoderne brandstofcelplatforms te gebruiken om de wereldwijde ecologische voetafdruk van basislaststroomopwekking te verkleinen door milieuverantwoorde oplossingen te bieden voor betrouwbare elektrische energie, heet water, stoom, koeling, gedistribueerde waterstof, micronetwerktoepassingen, elektrolyse, duurzame energieopslag op waterstof en koolstof afvang, en daarmee de vraag naar hun producten en diensten te stimuleren en zo een positief rendement voor de aandeelhouders te realiseren.

Fuelcell Energy aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Fuelcell Energy-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Fuelcell Energy-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie