Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Forfarmers aandelen

Forfarmers NV, beter bekend als Forfarmers, is gevestigd in Nederland aan Kwinkweerd 12, 7241 CW, te Lochem. De CEO van het bedrijf is Yoram Knoop.

 

Het Forfarmers NV-aandeel had op 29-07-2021 een openingskoers van €4,82, de hoogste koers was €4,84 en de laagste koers was €4,77. De slotkoers was €4,77 en is daarmee met 0,63% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Forfarmers cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Forfarmers-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Forfarmers kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Forfarmers-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Forfarmers? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Forfarmers-koers, de verwachtingen en toekomst van Forfarmers en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Forfarmers -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Forfarmers-aandelen. Als je het Forfarmers-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Forfarmers Koers - Wat is de waarde van aandelen Forfarmers?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Forfarmers was. Het aandeel Forfarmers is te vinden op de AEX (Euronext Amsterdam), de afkorting op de beurs is FFARM.

Beurskoers Forfarmers | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Forfarmers verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Forfarmers aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Forfarmers-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Forfarmers-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie