Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Ferrari aandelen

Ferrari N.V., beter bekend als Ferrari, is gevestigd in Italië aan Via Abetone Inferione N. 4, 41053, te Maranello. De CEO van het bedrijf is Louis Camilleri.

 

Het Ferrari N.V.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $219,63, de hoogste koers was $220,69 en de laagste koers was $218,70. De slotkoers was $220,33 en is daarmee met 0,11% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Ferrari cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Ferrari-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Ferrari kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Ferrari aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Ferrari? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Ferrari-koers, de verwachtingen en toekomst van Ferrari en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Ferrari-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Ferrari-aandelen. Als je het Ferrari-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Ferrari Koers - Wat is de waarde van aandelen Ferrari

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Ferrari was. The stock Ferrari can be found of the abbreviation of the exchange is RACE.

Beurskoers Ferrari | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Ferrari verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over Ferrari

Ferrari is een Italiaans automerk. het bedrijf is gevestigd in Maranello, Italië. Ferrari is vernoemd naar de coureur Enzo Ferrari, die in 1913 begon bij Alfa Romeo. Het bedrijf Ferrari is in 1929 opgericht als raceteam. Het duurde echter meerdere jaren (tot 1947) voordat het bedrijf overging op de productie van legale straatauto's. Ferrari heeft een nauw samenwerkingsverband met Formule 1. Scuderia Ferrari is het oudste raceteam in de Formule 1 en heeft vele successen gerealiseerd. Onder andere Michael Schumacher, Kimi Räikkönen, Felipe Massa, Fernando Alonso en Sebastian Vettel zijn bij Ferrari actief (geweest).

Bij Ferrari werken zo'n 2.900 mensen. Het grootste gedeelte hiervan is werkzaam in Maranello en Modena Italië. Ferrari is in Italie begonnen, maar momenteel zit de autofabrikant in 60 verschillende markten en beschikt over 200 verschillende autodealers. In 2011 is Ferrari zich gaan richten op de markt in India en in 2012 volgde Israël.

De vorige CEO van Ferrari hield altijd vast aan een productie van 7.000 stuks op jaarbasis, om zo de exclusiviteit te behouden. Uit een Brits onderzoek van onderzoeksbureau Brand Finance is gebleken dat Ferrari voor het tweede jaar op rij 's Werelds sterkste merk is geworden. De exclusiviteit speelt hier een belangrijke rol bij. De nieuwe CEO van Ferrari is Sergio Marchionne. Hij is van plan om de productie van Ferrari langzaam op te voeren naar 10.000 stuks op jaarbasis. Door het vergroten van de productie wordt de exclusiviteit iets minder, maar het is zo wel mogelijk om meer omzet en winst te realiseren. Ferrari aandelen kopen is hier mogelijk!

Ferrari aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Ferrari-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Ferrari-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie