Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

EBay aandelen

EBay Inc., beter bekend als EBay, is gevestigd in Verenigde Staten aan 2025 Hamilton Ave, 95125-5904, te San Jose. De CEO van het bedrijf is James Iannone.

 

Het EBay Inc.-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van $49,46, de hoogste koers was $49,47 en de laagste koers was $48,16. De slotkoers was $49,16 en is daarmee met 0,47% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

EBay cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de EBay-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

EBay kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het EBay aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in EBay? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de EBay-koers, de verwachtingen en toekomst van EBay en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in EBay-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in EBay-aandelen. Als je het EBay-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

EBay Koers - Wat is de waarde van aandelen EBay

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange EBay was. The stock EBay can be found of the abbreviation of the exchange is EBAY.

Beurskoers EBay | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een EBay verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Ebay?

Ebay, gelanceerd in 2006, is een sociale media netwerk dat mensen gebruiken om met elkaar te communiceren in korte berichten, ook wel tweets genoemd. En het populairst bij millennials en young professionals. Sinds de lancering heeft het echter een aanzienlijke groei van gebruikers in alle leeftijdsgroepen meegemaakt.

Of het nu gaat om het delen van het laatste nieuws, het posten van updates over bedrijven of het volgen van favoriete beroemdheden, Ebay wordt gebruikt om in contact te komen met anderen en om dagelijks nieuwe dingen te ontdekken.

Ebay moedigt gebruikers aan om verschillende individuen, merken en mediakanalen te volgen en ermee te communiceren, waardoor een real-time stroom berichten wordt gecreëerd die is afgestemd op hun interesses. Mensen posten updates, foto's, video's en links op Ebay, waardoor inzichtelijke, real-time zoekresultaten worden verkregen.

Wat gaat Ebay doen in de toekomst?

Ebay is een gerenommeerde multinational die door de jaren heen zal blijven groeien. Het is dan ook erg interessant om te kijken wat Ebay in de toekomst gaat doen en wat we van het bedrijf kunnen verwachten de komende jaren.

Toekomst potentie

eBay's Chief Product Officer zei dat hij gefocust is op het moderniseren van de markt, terwijl hij leunt op wat eBay uniek maakt bij het bouwen van de toekomst van eBay. In een post volgde Pete Thompson het thema dat geschetst werd door de nieuwe CEO van het bedrijf, Jamie Iannone, die zei dat zijn strategie een "door technologie geleide vernieuwing van eBay" was.

Ebay’s gemeenschap

‍Ebay brengt de gemeenschap terug en luistert naar verkopers. De verkopers- en kopers recensies zijn vereenvoudigd, terwijl meer transparantie voor iedereen zorgt voor een betere verkoperservaring en marktplaats.

Verkoopmogelijkheden

Ebay zal meer verkoopmogelijkheden aanbieden. In sommige aanbiedingen is er een nieuwe optie om de prijs van een item automatisch met een bepaald percentage te verlagen nadat de aanbieding verloopt, waarna het automatisch opnieuw wordt aangeboden. Als je een fulltime verkoper bent, kan dit voor je werken, maar houd er rekening mee wat jouw winstmarges zijn. Als je jouw prijs met een paar cent verlaagt, wordt de kans groter dat een artikel wordt verkocht en heeft dit geen significante invloed op jouw winst.

Wat kunnen we verwachten van de Ebay aandelen?

Toen eBay in 1997 voor het eerst werd opgericht, had niemand verwacht dat het de eerste internetverstoorder voor de detailhandel zou worden. Oorspronkelijk stond het bedrijf bekend als AuctionWeb, gemaakt door Pierre Omidyar als een site "gewijd aan het samenbrengen van kopers en verkopers op een eerlijke en open markt".

Voor eBay is zijn toekomst gebaseerd op zijn verleden, omdat het succes is gebaseerd op een sterke community die meningen heeft geuit en platformwijzigingen dienovereenkomstig zijn doorgevoerd. Het heeft de technologie en de gegevens om tools te creëren die verkopers helpen succesvol te zijn en een meer gebalanceerde wereldwijde markt te creëren.

De focus van Ebay ligt op het worden van het voorkeursplatform voor verkopers en het opbouwen van levenslange relaties met kopers, om al hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

EBay aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de EBay-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste EBay-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie