Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Carnival aandelen

Carnival Corp., beter bekend als Carnival, is gevestigd in Verenigde Staten aan 3655 NW 87th Ave, PO Box 1347, 33178-2428, te Miami. De CEO van het bedrijf is Arnold Donald.

 

Het Carnival Corp.-aandeel had op 29-11-2022 een openingskoers van $9,36, de hoogste koers was $9,79 en de laagste koers was $9,32. De slotkoers was $9,75 en is daarmee met 4,61% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Carnival cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Carnival-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Carnival kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Carnival aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Carnival? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Carnival-koers, de verwachtingen en toekomst van Carnival en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Carnival-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Carnival-aandelen. Als je het Carnival-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Carnival Koers - Wat is de waarde van aandelen Carnival

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Carnival was. The stock Carnival can be found of the abbreviation of the exchange is CCL.

Beurskoers Carnival | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Carnival verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Carnival?

Carnival PLC is een bedrijf voor vakantiereizen. Het bedrijf biedt vakanties naar verschillende cruisebestemmingen over de hele wereld. Het is actief in Noord-Amerika, Australië, Europa en Azië. De segmenten omvatten het segment Noord-Amerika en Australië (NAA), het segment Europa en Azië (EA) en het Cruise Support-segment. Het NAA-segment omvat verschillende merken, zoals Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line, P&O Cruises (Australië) en Seabourn. Het EA-segment omvat de merken Costa Cruises (Costa), AIDA Cruises (AIDA), P&O Cruises (VK) en Cunard. Het Cruise Support-segment omvat zijn portfolio van havenbestemmingen en andere diensten, die allemaal worden geëxploiteerd ten behoeve van zijn cruisemerken. Het bedrijf is ook eigenaar van Holland America Princess Alaska Tours, een reisorganisatie in Alaska en het Canadese Yukon, dat een aanvulling vormt op haar cruiseactiviteiten in Alaska. Deze reisorganisatie en cruiseschepen, die zij chartert op basis van langetermijncontracten, vormen het segment Tour en Overig.

Wat gaat Carnival doen in de toekomst?

Carnival is een multinational die door de jaren heen zal blijven groeien. Het is dan ook interessant om te kijken wat het bedrijf in de toekomst gaat doen en wat we van Carnival kunnen verwachten in de toekomst.

  • Partnership SES

Carnival Corporation breidt Experience Innovation Partnership uit met SES

's werelds grootste vrijetijdsreisbedrijf en 's werelds toonaangevende wereldwijde connectiviteitsbedrijf werken samen om geweldige verbonden gastervaringen te creëren.

Als Select Innovation Partner zal SES blijven samenwerken met het Global Experience and Innovation-team van Carnival Corporation als een geïntegreerde ontwerp-, ontwikkelings- en leveringspartner voor baanbrekende innovaties op het gebied van gastervaring, waaronder MedallionClass ™ -vakanties, OceanView® en MedallionNet ™ exclusief beschikbaar op Princess Cruises.

Tot op heden heeft het Global Experience and Innovation-team van Carnival Corporation met SES Networks, de data-business unit van SES, MedallionNet gecreëerd, de beste wifi op zee, om gasten connectiviteit te bieden die snel, onbeperkt, betrouwbaar en betaalbaar is. De samenwerking heeft ook het eerste realtime synchronisatiemodel voor cruiseschepen / cloudschaal / kustintelligentie opgeleverd dat het Ocean Guest Experience PlatformTM aandrijft - een Experience Internet of ThingsTM-netwerk aan boord van geselecteerde schepen van het Princess Cruises-merk van Carnival Corporation.

  • Activiteiten

De President en Chief Executive Officer van Carnival Corporation & plc, Arnold Donald, merkte op: "We zijn erop gericht om onze activiteiten zo snel als praktisch mogelijk is te hervatten, terwijl we tegelijkertijd blijk geven van een verstandig kapitaalbeheer en dat doen op een manier die de beste belangen van de volksgezondheid dient. Onze hoogste verantwoordelijkheid en daarom onze topprioriteit is altijd naleving, milieubescherming en de gezondheid, veiligheid en welzijn van iedereen. " Donald voegde toe: "Ons merkenportfolio is duidelijk een aanwinst geweest nu we deze zomer onze activiteiten hervatten met negen schepen verdeeld over zes van onze merken."

Wat kunnen we verwachten van de Carnival aandelen?

Carnival zet hun samenwerking voort met The Nature Conservancy, één van 's werelds toonaangevende natuurbeschermingsorganisaties, die in alle sectoren van de industrie en de samenleving werkt om haar missie te helpen bevorderen om de natuurlijke wereld te beschermen en relaties te ontwikkelen die het beste aansluiten om duidelijke voordelen voor natuurbehoud te produceren met blijvende, meetbare uitkomsten. Carnival zijn partnerschap ondersteunt hun Mapping Ocean Wealth-programma, dat kaarten maakt die de omvang en verdeling van de voordelen laten zien die habitats zoals koraalriffen en mangroven bieden, waaronder visproductie, overstromingsbeperking, erosiebeheersing en recreatie.

Carnival aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Carnival-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Carnival-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie