Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Broadcom aandelen

Broadcom Inc, beter bekend als Broadcom, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1320 Ridder Park Dr, 95131-2313, te San Jose. De CEO van het bedrijf is Hock Tan.

 

Het Broadcom Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $520,81, de hoogste koers was $532,42 en de laagste koers was $520,38. De slotkoers was $531,08 en is daarmee met 2,43% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Broadcom cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Broadcom-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Kosten en opbrengsten $6,5 mld
Valuta USD
EBIT $4,2 mld
Fiscale datum 01-11-2020
Brutowinst $17,4 mld
Inkomstenbelasting $-518.000.000
Netto inkomen $2,7 mld
Operationele kosten $19,6 mld
Operationele inkomsten $4,2 mld
Inkomsten voor belasting $2,4 mld
Rapportagedatum 18-12-2020
Research and development-kosten $5,0 mld
Totale omzet $23,9 mld

Broadcom kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Broadcom aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Broadcom? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Broadcom-koers, de verwachtingen en toekomst van Broadcom en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Broadcom-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Broadcom-aandelen. Als je het Broadcom-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Broadcom Koers - Wat is de waarde van aandelen Broadcom

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Broadcom was. The stock Broadcom can be found of the abbreviation of the exchange is AVGO.

Beurskoers Broadcom | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Broadcom verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Broadcom aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Broadcom-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Broadcom-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie