Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Bionano Genomics aandelen

Bionano Genomics Inc, beter bekend als Bionano Genomics, is gevestigd in Verenigde Staten aan 9540 Towne Centre Dr Ste 100, 92121-1989, te San Diego. De CEO van het bedrijf is R. Erik Holmlin.

 

Het Bionano Genomics Inc-aandeel had op 29-11-2022 een openingskoers van $2,05, de hoogste koers was $2,13 en de laagste koers was $1,90. De slotkoers was $1,90 en is daarmee met 6,86% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Bionano Genomics cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Bionano Genomics-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Bionano Genomics kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Bionano Genomics aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Bionano Genomics? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Bionano Genomics-koers, de verwachtingen en toekomst van Bionano Genomics en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Bionano Genomics-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Bionano Genomics-aandelen. Als je het Bionano Genomics-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Bionano Genomics Koers - Wat is de waarde van aandelen Bionano Genomics

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Bionano Genomics was. The stock Bionano Genomics can be found of the abbreviation of the exchange is BNGO.

Beurskoers Bionano Genomics | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Bionano Genomics verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is BioNano Genomics?

Bionano Genomics, Inc. is een instrumentatiebedrijf voor life sciences op het gebied van genoomanalyse. Het bedrijf ontwikkelt en verkoopt het Saphyr-systeem. De producten van het bedrijf omvatten sequencing voor ontdekkingsonderzoek en cytogenetica. Cytogenetica biedt een klinische diagnose, cytogenetische tests detecteren bekende variaties die verband houden met specifieke ziekten of therapeutische reacties. Het Saphyr-systeem is een platform voor ultragevoelige en ultra-specifieke structurele variatiedetectie waarmee onderzoekers en clinici de zoektocht naar nieuwe diagnostische en therapeutische doelen kunnen versnellen en de studie van veranderingen in chromosomen, wat bekend staat als cytogenetica, kunnen stroomlijnen. Sequencing voor Discovery Research wordt voornamelijk gebruikt om enkele nucleotidevariaties te vinden die verantwoordelijk zijn voor ziekte of therapeutische respons. De dochteronderneming van het bedrijf, Lineagen, Inc., levert moleculaire diagnostische diensten voor individuen.

Wat gaat BioNano Genomics doen in de toekomst?

Het detecteren van gebroken, ontbrekende, herschikte of extra chromosomen kan ziekte diagnosticeren en behandelingsopties definiëren, maar traditionele cytogenetische methoden hebben een beperkte resolutie en snelheid. Saphyr detecteert alle CNV's, chromosomale afwijkingen en structurele varianten en consolideert de traditionele cytogenetische testen in één enkele workflow.

  • Complete assemblage van menselijk chromosoom

Bionano Genomics, Inc., heeft aangekondigd dat de allereerste complete assemblage van een menselijk chromosoom zijn genoombeeldvormingstechnologie gebruikte om het genoom correct samen te stellen en de nauwkeurigheid te verifiëren. In een publicatie in Nature (Miga, KH, Koren, S., Rhie, A. et al. Telomere-naar-telomere assemblage van een compleet menselijk X-chromosoom. Nature (2020). Https://doi.org/10.1038/ s41586-020-2547-7), beschreef een internationaal team onder leiding van onderzoekers van de University of California, Santa Cruz en het National Human Genome Research Institute de montage van een complete, gap-free build van het menselijke X-chromosoom, van telomeer tot telomeer in een aaneengesloten stuk. Hoewel verschillende langgelezen sequentietechnologieën het grootste deel van de sequentie genereerden, werden optische mappinggegevens gegenereerd met Bionano's genoombeeldvormingsinstrument Saphyr beschouwd als de grondwaarheid voor de genoomstructuur en werden ze gebruikt om verschillende assemblagefouten door het chromosoom te corrigeren.

  • Saphyr®

Bionano Genomics, Inc., kondigde de publicatie aan van een studie die de mechanismen van DNA-replicatie analyseerde, een fundamenteel proces van celgroei betrokken bij kanker voorheen moeilijk te bestuderen in menselijke genomen. De studie, geleid door Dr.Nicholas Rhind van de University of Massachusetts Medical School met een internationaal team van wetenschappers uit Frankrijk, Canada en de VS, beschreef een methode die optische genoom mapping (OGM) combineert met het Saphyr®-systeem van Bionano met een labelingsmethode ontwikkeld door de wetenschappers. De op Saphyr gebaseerde methode was in staat om de timing, snelheid en oorsprong van DNA-replicatie in menselijke cellen te bepalen op een dekkingsniveau dat duizenden keren hoger is dan wat eerdere methoden zoals nanopore-sequencing toestonden. De baanbrekende kwaliteit en kwantiteit van gegevens van één molecuul die door Saphyr in deze studie worden gegenereerd, illustreert het belang van nieuwe technologieën zoals OGM bij het aandrijven van een golf van grote biologie en innovatie in genomica.

Wat kunnen we verwachten van de BioNano Genomics aandelen?

De geheime saus van Bionano ligt in het cytogenetische testapparaat, het Saphyr-systeem. In tegenstelling tot traditionele moleculaire testen die afhankelijk zijn van gensequencing, scant Saphyr op structurele afwijkingen van chromosomen in de celkern. Het belangrijkste verkoopargument is dat het apparaat het volledige genoom van een patiënt in kaart kan brengen om bepaalde aandoeningen, zoals zeldzame erfelijke spierziekten, beter op te sporen. Het apparaat maakt geïntegreerd testen mogelijk, waarbij alle soorten monsters worden geaccepteerd, van weefselbiopsieën tot bloed, gekweekte cellen en beenmergaspiraten. Er zijn meer dan 2.500 cytogenetische laboratoria die Bionano gelooft dat het kan verkopen, wat resulteert in een totale adresseerbare markt van 3,25 miljard dollar.

Bionano Genomics aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Bionano Genomics-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Bionano Genomics-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie