Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Be Semiconductor Industries aandelen

Be Semiconductor Industries NV, beter bekend als Be Semiconductor Industries, is gevestigd in Nederland aan Ratio 6, 6921 RW, te Duiven. De CEO van het bedrijf is Richard Blickman.

 

Het Be Semiconductor Industries NV-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van €61,50, de hoogste koers was €61,68 en de laagste koers was €59,84. De slotkoers was €60,74 en is daarmee met 2,41% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Be Semiconductor Industries cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Be Semiconductor Industries-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Be Semiconductor Industries kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Be Semiconductor Industries aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Be Semiconductor Industries? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Be Semiconductor Industries-koers, de verwachtingen en toekomst van Be Semiconductor Industries en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Be Semiconductor Industries-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Be Semiconductor Industries-aandelen. Als je het Be Semiconductor Industries-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Be Semiconductor Industries Koers - Wat is de waarde van aandelen Be Semiconductor Industries

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Be Semiconductor Industries was. The stock Be Semiconductor Industries can be found of the abbreviation of the exchange is BESI.

Beurskoers Be Semiconductor Industries | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Be Semiconductor Industries verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Besi verwachtingen – De toekomst van Besi

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Besi verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Besi

Besi aandelenBesi, oftewel BE Semiconductor Industries is op 23 maart 2015 toegetreden tot de Midkap index, AMX. Besi is een Gelderse onderneming die gespecialiseerd is in het bouwen van machines voor de chipindustrie. Besi maakte zo’n 20 jaar geleden zijn beursdebuut en sindsdien is het erg goed gegaan met de onderneming. Besi is nu één van de belangrijkste toeleveranciers in de halfgeleiderindustrie. Belangrijke klanten van Besi zijn onder andere Samsung, LG en Infineon.

Besi is een bedrijf wat zich richt op het ontwikkelen, produceren en verkopen van halfgeleider samenstellingsapparatuur. Het bedrijf doet dit voor de wereldwijde halfgeleider- en elektronica-industrie. Het hoofdkantoor van Besi staat in het Nederlandse Duiven. Naast het exploiteren van zeven fabrieken in Europa en Azië voor ontwikkeling en productieactiviteiten, heeft Besi acht service- en verkoopkantoren Europa, Azië en Noord-Amerika. Maar liefst 71% van de in totaal 2.040 werknemers is werkzaam in Azië, met een kleiner percentage van 29% in Noord-Amerika en Europa.

Onder Nederlands recht werd Besi in 1995 opgericht. Hetzelfde jaar nog had het bedrijf zijn beursintroductie gemaakt. Aan de Euronext Amsterdam zijn de gewone aandelen van Besi genoteerd. Ze zijn opgenomen in de AMX (Amsterdam Midkap Index). Mocht u het nog niet weten: in de AMX zijn de 25 middelgrote beursgenoteerde ondernemingen opgenomen. De naam Midkap komt van de samentrekking van kapitalisatie en midden.

CEO van Besi is Richard Blickman, hij is al lange tijd actief in deze markt en beschikt dan ook over veel bestuurservaring bij deze onderneming. De CEO is nu flink aan de weg aan het timmeren om zo marktleider te worden. Toen Besi begon stond de onderneming op de 18e plaats als het gaat om marktaandeel, momenteel staat Besi al op de tweede plaats. Doordat het marktaandeel zo hard is gegroeid is Besi in staat geweest om de omzet flink te laten toenemen. De omzet is 3x zo groot geworden de afgelopen jaren en er lijkt nog veel meer mogelijk te zijn.

Producten en klanten van Besi

De producten van Besi zijn oorspronkelijk ontworpen en ontwikkeld in Europa. De producten zijn gefabriceerd in Azië. Belangrijke merknamen van Besi voor de assemblageapparatuur systemen zijn: Esec, Meco, Fico en Datacon. Om een voorbeeld te geven: onder de merknaam Fico ontwerpt, ontwikkeld en produceert Besi vorm-trim en vorm- en verenkelsystemen. Onder de naam Meco worden er systemen geproduceerd en geleverd voor het bekleden van plafonds voor de elektronica-industrie.

Naast de elektronica- en industriële bedrijven, zijn vooral multinationale chipfabrikanten en assemblageonderaannemers de klanten van Besi. Het gaat enerzijds om onafhankelijke apparaat fabrikanten die de apparatuur van Besi intern gebruiken binnen hun assemblagevestigingen. Anderzijds gaat het om assemblageonderaannemers die de apparatuur van Besi kopen om pakketten voor buitenstaanders op contractuele basis te produceren.

Doel van Besi

Het doel van Besi is helder en concreet. Ze willen ’s werelds meest toonaangevende leverancier van halfgeleider assemblage apparatuur voor geavanceerde toepassingen van verpakkingen worden. Hiermee willen ze de benchmarkprestaties binnen de financiële sector overtreffen. Bovendien werkt Besi met een goed duurzaams beleid en gaan ze maatschappelijk verantwoord te werk. Niet voor niets is MVO een belangrijke pijler binnen het bedrijf.

Besi probeert de omzet jaarlijks te vergroten tegen snelheden die de groei van de markt voor montagemateriaal overtreffen. Zo willen ze een grotere, efficiëntere en meer winstgevende onderneming worden. Er kan op die manier een groter marktaandeel in de segmenten van de markt voor montageapparatuur bewerkstelligd worden.

Be Semiconductor Industries aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Be Semiconductor Industries-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Be Semiconductor Industries-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie