Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

ASML Holding aandelen

ASML Holding NV, beter bekend als ASML Holding, is gevestigd in Nederland aan De Run 6501, 5504 DR, te Veldhoven. De CEO van het bedrijf is Peter Wennink.

 

Het ASML Holding NV-aandeel had op 25-10-2021 een openingskoers van €690,30, de hoogste koers was €691,70 en de laagste koers was €682,70. De slotkoers was €685,60 en is daarmee met 0,71% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

ASML Holding cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de ASML Holding-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

ASML Holding kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het ASML Holding aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in ASML Holding? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de ASML Holding-koers, de verwachtingen en toekomst van ASML Holding en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in ASML Holding-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in ASML Holding-aandelen. Als je het ASML Holding-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

ASML Holding Koers - Wat is de waarde van aandelen ASML Holding

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange ASML Holding was. The stock ASML Holding can be found of the abbreviation of the exchange is ASML.

Beurskoers ASML Holding | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een ASML Holding verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

ASML Holding aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de ASML Holding-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste ASML Holding-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie