Airbnb aandeel koers

Airbnb Inc, beter bekend als Airbnb, is gevestigd in Verenigde Staten aan 888 Brannan Street, 94103, te San Francisco. Er werken 6.300 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Brian Chesky.Het Airbnb Inc-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van $118,06, de hoogste koers was $119,02 en de laagste koers was $116,63. De slotkoers was $118,40 en is daarmee met 0,21% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Start met beleggen in Airbnb via een online broker - Stappenplan

1

Kies een broker

Vind de juiste broker voor jouw handelsstrategie (wij raden DEGIRO aan!)

2

Geld storten

Stort eenvoudig geld via een tal van betalingsmethodes!

3

Zoek aandeel Airbnb

Vind het aandeel Airbnb binnen het handelsplatform

4

Handelen in aandeel Airbnb

Start met handelen in Airbnb aandelen!

Klaar om te beleggen in aandeel Airbnb of andere aandelen over heel de wereld? Start met DEGIRO!

Over Airbnb

Airbnb heeft veel ontwikkelingen meegemaakt in 2020. Zo heeft het te maken gehad met het coronavirus in de reisbranche en is het in december van datzelfde jaar naar de beurs gegaan. Het is nu interessant om te kijken wat de toekomstige ontwikkelingen rond het bedrijf zullen zijn.

De invloed van de pandemie

Waar de hele wereld op zijn kop stond was de behoefte om te reizen niet minder geworden. Vanzelfsprekend werd het toerisme naar het buitenland door pandemie veel minder, maar het binnenlandse toerisme begon in veel landen op volle toeren te draaien. Zeker Airbnb staat vooraan als het gaat om zowel toerisme in het binnenland als toerisme in het buitenland en de vaccinaties bieden een hoopvolle toekomst voor het bedrijf.

Rechtszaken tegen Airbnb

Airbnb heeft met veel huurders en verhuurders te maken en krijgt ook regelmatig een rechtszaak om de oren. Zo zijn er het laatste jaar veel rechtszaken tegen het bedrijf gespannen over het terugbetaling beleid tijdens de eerste golf van Covid-19. Ook in Nederland is er een rechtszaak tegen Airbnb aangespannen. Deze zaak gaat om het feit dat Airbnb dubbele servicekosten heeft gerekend aan zowel de huurder als verhuurder, iets wat volgens de Nederlandse wet niet mag. Het is niet zo dat een bedrijf als Airbnb hieraan ten onder gaat, maar de negatieve krantenkoppen geven het bedrijf nou niet betaald een betere naam.

Wat kunnen we verwachten van de Airbnb aandelen?

Airbnb is op 10 december 2020 naar de beurs gegaan. Over het verloop van de aandelenkoers valt dus moeilijk een voorspelling te maken aangezien deze nog maar kort actief is. Wat we wel zien is dat Airbnb kort voor tijd het bedrag van de aandelen omhoog heeft gegooid. Beleggers stonden namelijk in de rij om in het bedrijf te investeren. Ondanks de wereldwijde pandemie, is de binnenlandse reismarkt vooral aangetrokken. De verwachting is dan ook dat met de vaccinaties de reisbranche weer langzaam op gang komt. Om een voorspelling te geven van de aandelenkoers van Airbnb is lastig, aangezien de beursgang nog maar kortgeleden is. De potentie voor Airbnb is er de aankomende jaren zeker, maar ook is het bedrijf de laatste maanden vaak negatief in het nieuws. Dit kan een slechte naam voor het bedrijf opleveren. Als u wilt investeren in Airbnb zou ik vooral het nieuws omtrent het bedrijf in de gaten houden en de ontwikkeling van de wereldwijde reisbranche.

Online community marktplaats

Airbnb is zoals gezegd een online community marktplaats. Waarvoor dan precies? Voor het tijdelijk (ver)huren van accommodaties. En dat dan verspreid over de hele wereld. Het gaat in totaal om meer dan 34.000 steden en maar liefst 192 landen. Een appartement voor een nacht, een kasteel voor een week, een villa voor een maand, het kan allemaal bij Airbnb. Zo biedt de Amerikaanse aanbieder de mensen unieke reiservaringen. En dat tegen elke prijs. Misschien heeft u zelf ook al eens gebruik gemaakt van Airbnb.

Oprichting Airbnb

Het bedrijf werd opgericht in 2008, in San Francisco. Twee ontwerpers (Brian Chesky en Joe Gebbia) hadden extra ruimte over wat ze deelden met drie reizigers die een logeerplek nodig hadden. Zo hadden de twee mannen mooi wat extra inkomsten. De groei van Airbnb werd echt spectaculair in 2011. Het Amerikaanse bedrijf werd bij een investeringsronde op 1 miljard dollar gewaardeerd. Airbnb is inmiddels uitgegroeid tot miljardenbedrijf dat een serieuze bedreiging vormt voor de hotelsector.

Conventionele aanpak

Medio 2019 zal Airbnb dus, zo is de verwachting, zijn intrede maken op de beurs. Dat doet de oren van veel internationale beleggers klapperen. Er zijn namelijk nieuwe kansen om mooie winsten te behalen. Hierbij zal het Amerikaanse concern waarschijnlijk kiezen voor een conventionele aanpak, een zogeheten direct listing. Een direct listing is een beursgang waarbij geen nieuwe aandelen worden uitgegeven. Hieronder vertellen we daar nog wat meer over.

Direct listing

Bij een direct listing worden de bestaande aandelen geregistreerd aan de beurs. Daardoor worden reeds bestaande belangen verhandelbaar gemaakt. Het is een beursnotering waarmee er een marktprijs tot stand komt voor de bestaande aandelen. Bestaande aandeelhouders kunnen dan zelf beslissen of ze aandelen willen verkopen. Evenals wanneer ze dat doen en in welke mate. Zo houdt de aandeelhouder dus alles zelf in de hand. Natuurlijk wel met uitzondering van de prijs. Die komt namelijk tot stand door de vraag en het aanbod.

Banken buitenspel

Omdat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven bij direct listing, wordt er geen nieuw geld opgehaald. Daarmee worden de banken buitenspel gezet. En dat zal naar verwachting meer ruimte bieden voor particuliere beleggers dan een reguliere beursgang. Een voordeel voor u als lezer om wel te verstaan.

Waarom kiest Airbnb voor een beursgang?

Een gang naar de beurs stelt het Amerikaanse bedrijf in staat om flink door te groeien. En dat maakt het ontplooien van andere activiteiten beduidend makkelijker. Zo denkt Airbnb o.a. aan het verhuren van verplaatsbare woningen. Ja, dat leest u goed. Een aan Airbnb gelieerd bedrijf maakt daarvoor al gebruik van nieuwe bouwtechnieken evenals slimme technologie. Dit jaar zal een prototype onthuld worden. Houd de ontwikkelingen zelf dus ook goed in de gaten.

Groei internetplatforms heeft invloed op de Airbnb koers

Nu u het bovenstaande hebt gelezen, begrijpt u vast dat het kopen van Airbnb aandelen interessant kan zijn. De verwachtingen zijn erg positief. Het geeft ook de particuliere beleggers kansen om een mooi rendement te behalen. En daarbij biedt Airbnb een mooie mogelijkheid om in te stappen in de groeiende wereld van internetplatforms. Er gaat enorm veel geld om in deze sector. Het mag duidelijk zijn dat 2019 in ieder geval een spannend jaar gaat worden. Goed om te weten: naast Airbnb zijn ook Pinterest, Lyft, Uber en Slack bezig met een beursgang.

Airbnb koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers $118,40 +0,29%
Handelsvolume 3.997.686
Openingskoers $118,06
Hoogste koers $119,02
Laagste koers $116,63
Koersbereik $2,39
Ticker ABNB
Exchange Nasdaq

Overzicht van betrouwbare brokers

1

5/5

2

5/5

3

4.5/5

4

4.5/5

5

4.5/5

Airbnb koers historie

Benieuwd naar wat de Airbnb koers in het verleden deed? Bekijk het hieronder!

Waarom Airbnb kopen?

Er zijn genoeg redenen om Airbnb aandelen te kopen. De Airbnb aandelen zijn interessant vanwege de groeimogelijkheden van het bedrijf. Met Brian Chesky als CEO en momenteel 6.300 werknemers is het plafond nog lang niet bereikt. Ook als we kijken naar de sector van het bedrijf ‘Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services’, en de ‘Travel Agencies’ industrie, zijn de verwachtingen voor de Airbnb zeer optimistisch.

Er zijn genoeg redenen om Airbnb aandelen te kopen. De Airbnb aandelen zijn interessant vanwege de groeimogelijkheden van het bedrijf. Met Brian Chesky als CEO en momenteel 6.300 werknemers is het plafond nog lang niet bereikt. Ook als we kijken naar de sector van het bedrijf ‘Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services’, en de ‘Travel Agencies’ industrie, zijn de verwachtingen voor de Airbnb zeer optimistisch.

Airbnb koers verwachting

Een veelgestelde vraag door investeerders is uiteraard of de koers van Airbnb gaat stijgen of niet. Helaas kan niemand de koers van Airbnb accuraat voorspellen. Wel kunnen er technische analyses worden uitgevoerd en op basis hiervan verwachtingen worden opgesteld. Dit is wat vele beleggers en aandelen-experts dan ook doen.

Ons team geeft dan ook altijd aan: doe altijd je eigen onderzoek. Als potentiële investeerder wil je weten waar je jouw welverdiende geld in investeert. Bestudeer daarom het bedrijf achter Airbnb uitgebreid. Kijk naar verschillende data zoals de koershistorie, de visie en toekomstplannen van het bedrijf en hoe ze er momenteel voor staan. Kijk naar al deze factoren en beslis op basis hiervan, of je wilt investeren of niet. 

Bekijk hieronder nog eens wat Airbnb koersdata van de afgelopen vijf dagen:

Beurskoersen Airbnb over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 $118,40 +0,29% 3.997.686 $118,06 $119,02 $116,63
17 maart 2023 $118,15 1,31% 5.513.629 $119,72 $119,96 $116,55
16 maart 2023 $119,99 +5,30% 7.697.232 $113,95 $120,06 $113,51
15 maart 2023 $113,58 0,25% 6.305.075 $113,86 $114,32 $111,51
14 maart 2023 $116,36 2,17% 5.416.449 $118,94 $119,10 $114,91

*De data is met zorg samengesteld door Aandelenkopen.nl. Iedere 24 uur vind je de laatste data over het aandeel op onze website. Wij tonen geen live data. Data wordt getoond ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Airbnb aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Airbnb-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Airbnb-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Andere aandelen

Naam Exchange Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste
Henderson Investment HKEX HKD 0,28 20-03-2023 1,79% HKD 427.000 HKD 0,28 HKD 0,28 HKD 0,28
LVGEM (China) Real Estate Investment Company HKEX HKD 1,54 20-03-2023 2,53% HKD 2.300.000 HKD 1,58 HKD 1,58 HKD 1,52
Tai Cheung Holdings HKEX HKD 4,10 20-03-2023 0,97% HKD 32.000 HKD 4,14 HKD 4,14 HKD 4,05
Miramar Hotel & Investment HKEX HKD 11,70 20-03-2023 0,85% HKD 18.000 HKD 11,80 HKD 11,80 HKD 11,60
China Automotive Interior Decoration Holdings HKEX HKD 0,38 20-03-2023 8,43% HKD 290.000 HKD 0,42 HKD 0,42 HKD 0,38
Computer and Technologies Holdings HKEX HKD 2,38 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Modern Media Holdings HKEX HKD 1,19 20-03-2023 4,03% HKD 2.510.000 HKD 1,24 HKD 1,24 HKD 1,14
Shangri-La Asia HKEX HKD 6,89 20-03-2023 5,36% HKD 1.540.000 HKD 7,28 HKD 7,28 HKD 6,85
Power Assets Holdings HKEX HKD 42,40 20-03-2023 0,59% HKD 3.290.000 HKD 42,65 HKD 42,65 HKD 42,10
Puxing Energy HKEX HKD 0,62 20-03-2023 1,59% HKD 130.000 HKD 0,63 HKD 0,68 HKD 0,62
Far East Consortium International HKEX HKD 1,89 20-03-2023 1,56% HKD 956.550 HKD 1,92 HKD 1,93 HKD 1,86
Skyfame Realty (Holdings) HKEX HKD 0,03 20-03-2023 6,06% HKD 75.740.000 HKD 0,03 HKD 0,04 HKD 0,02
C.P. Pokphand HKEX HKD 1,11 30-11-2021 0,00% HKD 83.420.000 HKD 1,11 HKD 1,13 HKD 1,11
Summit Ascent Holdings HKEX HKD 0,18 20-03-2023 0,00% HKD 6.600.000 HKD 0,18 HKD 0,18 HKD 0,18
Far East Holdings International HKEX HKD 0,10 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Tai Sang Land Development HKEX HKD 3,95 20-03-2023 1,25% HKD 11.000 HKD 4,00 HKD 4,00 HKD 3,94
Mexan HKEX HKD 0,08 20-03-2023 0,00% HKD 320.000 HKD 0,08 HKD 0,08 HKD 0,08
Amber Hill Financial Holdings HKEX HKD 1,97 20-03-2023 0,51% HKD 246.000 HKD 1,98 HKD 2,00 HKD 1,96
China Electronics Huada Technology Company HKEX HKD 1,38 20-03-2023 2,13% HKD 1.410.000 HKD 1,41 HKD 1,41 HKD 1,35
Great China Properties Holdings HKEX HKD 0,10 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
China Asia Valley Group HKEX HKD 0,06 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
New World Development HKEX HKD 21,05 20-03-2023 1,17% HKD 6.510.000 HKD 21,30 HKD 21,70 HKD 20,90
Dickson Concepts (International) HKEX HKD 4,05 20-03-2023 +0,50% HKD 3.370 HKD 4,03 HKD 4,05 HKD 4,01
Asia Commercial Holdings HKEX HKD 0,22 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Associated International Hotels HKEX HKD 9,37 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
China Motor Bus HKEX HKD 76,50 20-03-2023 0,00% HKD 2.600 HKD 76,50 HKD 77,10 HKD 76,50
Neway Group Holdings HKEX HKD 0,32 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Yusei Holdings HKEX HKD 0,59 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Sino Land HKEX HKD 10,16 20-03-2023 1,55% HKD 9.590.000 HKD 10,32 HKD 10,32 HKD 10,06
Cross-Harbour (Holdings) HKEX HKD 10,72 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
China New Economy Fund HKEX HKD 0,16 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Northeast Electric Development HKEX HKD 0,34 20-03-2023 +19,64% HKD 52.000 HKD 0,28 HKD 0,36 HKD 0,28
Sichuan Expressway HKEX HKD 1,91 20-03-2023 0,00% HKD 632.000 HKD 1,91 HKD 1,94 HKD 1,90
Wong`s International Holdings HKEX HKD 1,86 20-03-2023 +3,33% HKD 60.000 HKD 1,80 HKD 1,87 HKD 1,80
Chen Hsong Holdings HKEX HKD 1,77 20-03-2023 1,12% HKD 304.000 HKD 1,79 HKD 1,79 HKD 1,72
Hang Lung Group HKEX HKD 13,50 20-03-2023 4,26% HKD 1.090.000 HKD 14,10 HKD 14,10 HKD 13,30
China Aerospace International Holdings HKEX HKD 0,43 20-03-2023 +3,66% HKD 1.360.000 HKD 0,41 HKD 0,43 HKD 0,41
V1 Group HKEX HKD 0,21 20-03-2023 5,86% HKD 10.150.000 HKD 0,22 HKD 0,23 HKD 0,20
Lerthai Group HKEX 21-03-2023
Hong Kong Ferry (Holdings) HKEX HKD 7,27 20-03-2023 6,19% HKD 3.780.000 HKD 7,75 HKD 7,75 HKD 6,97
Shougang Concord Century Holdings HKEX HKD 0,19 20-03-2023 0,53% HKD 352.000 HKD 0,19 HKD 0,19 HKD 0,19
Grand Ocean Advanced Resources Company HKEX HKD 0,40 20-03-2023 0,00% HKD 479.890 HKD 0,40 HKD 0,42 HKD 0,40
Green Leader Holdings Group HKEX HKD 0,20 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Henderson Land Development HKEX HKD 26,70 20-03-2023 3,96% HKD 4.840.000 HKD 27,80 HKD 27,80 HKD 26,50
China Beidahuang Industry Group Holdings HKEX HKD 0,19 20-03-2023 3,13% HKD 3.760.000 HKD 0,19 HKD 0,19 HKD 0,18
China Overseas Grand Oceans Group HKEX HKD 3,19 20-03-2023 +0,63% HKD 1.990.000 HKD 3,17 HKD 3,22 HKD 3,14
Hop Hing Group Holdings HKEX HKD 0,08 30-11-2021 0,00% HKD 8.420.000 HKD 0,08 HKD 0,08 HKD 0,08
CK Hutchison Holdings HKEX HKD 48,75 20-03-2023 0,10% HKD 4.700.000 HKD 48,80 HKD 49,20 HKD 48,25
Regal Hotels International Holdings HKEX HKD 3,14 20-03-2023 0,95% HKD 64.000 HKD 3,17 HKD 3,19 HKD 3,12
Century Legend (Holdings) HKEX HKD 0,10 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Get Nice Holdings HKEX HKD 0,15 20-03-2023 0,66% HKD 308.000 HKD 0,15 HKD 0,15 HKD 0,15
Sun Hung Kai Properties HKEX HKD 104,50 20-03-2023 0,76% HKD 2.650.000 HKD 105,30 HKD 106,50 HKD 103,80
Transport International Holdings HKEX HKD 10,48 20-03-2023 0,00% HKD 14.400 HKD 10,48 HKD 10,66 HKD 10,48
GR Properties HKEX HKD 0,98 20-03-2023 +6,52% HKD 856.000 HKD 0,92 HKD 0,98 HKD 0,92
Dynamic Holdings HKEX HKD 9,13 20-03-2023 0,00% HKD 36.000 HKD 9,13 HKD 9,13 HKD 9,10
Guoco Group HKEX HKD 68,00 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Hong Kong & Shanghai Hotels HKEX HKD 7,77 20-03-2023 +0,26% HKD 61.500 HKD 7,75 HKD 7,77 HKD 7,75
Herald Holdings HKEX HKD 0,46 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Bank of East Asia HKEX HKD 9,70 20-03-2023 4,72% HKD 1.290.000 HKD 10,18 HKD 10,18 HKD 9,67
Kowloon Development HKEX HKD 8,20 20-03-2023 0,97% HKD 72.000 HKD 8,28 HKD 8,28 HKD 8,20
Far East Hotels and Entertainment HKEX HKD 0,70 20-03-2023 1,41% HKD 254.000 HKD 0,71 HKD 0,71 HKD 0,69
Gold Peak Industries (Holdings) HKEX HKD 0,55 20-03-2023 3,51% HKD 32.000 HKD 0,57 HKD 0,57 HKD 0,55
Harbour Centre Development HKEX HKD 7,12 20-03-2023 0,00% HKD 6.000 HKD 7,12 HKD 7,12 HKD 7,12
Golden Century International Holdings Group HKEX HKD 0,02 20-03-2023 4,55% HKD 10.710.000 HKD 0,02 HKD 0,02 HKD 0,02
PCCW HKEX HKD 3,91 20-03-2023 0,51% HKD 7.150.000 HKD 3,93 HKD 3,96 HKD 3,88
CLP Holdings HKEX HKD 57,25 20-03-2023 0,00% HKD 1.960.000 HKD 57,25 HKD 57,55 HKD 56,75
Hong Kong Finance Investment Holding Group HKEX HKD 0,13 20-03-2023 0,00% HKD 2.020.000 HKD 0,13 HKD 0,13 HKD 0,12
Termbray Industries International (Holdings) HKEX HKD 0,50 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Lee Hing Development HKEX HKD 0,52 16-03-2021 13,33% HKD 7.000 HKD 0,60 HKD 0,60 HKD 0,52
Champion Technology Holdings HKEX HKD 0,08 20-03-2023 0,00% HKD 3.500.000 HKD 0,08 HKD 0,08 HKD 0,08
Hong Kong & China Gas HKEX HKD 7,10 20-03-2023 0,42% HKD 25.230.000 HKD 7,13 HKD 7,21 HKD 6,95
Galaxy Entertainment Group HKEX HKD 50,15 20-03-2023 2,43% HKD 9.580.000 HKD 51,40 HKD 51,55 HKD 49,60
Oriental Press Group HKEX HKD 0,60 20-03-2023 0,00% HKD 384.000 HKD 0,60 HKD 0,61 HKD 0,60
Xingfa Aluminium Holdings HKEX HKD 7,42 20-03-2023 2,11% HKD 12.000 HKD 7,58 HKD 7,58 HKD 7,42
China Lumena New Materials HKEX 21-03-2023
Stelux Holdings International HKEX HKD 0,07 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Great Eagle Holdings HKEX HKD 16,08 20-03-2023 2,43% HKD 73.390 HKD 16,48 HKD 16,48 HKD 16,02
China Fortune Holdings HKEX HKD 0,30 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
AMS Public Transport Holdings HKEX HKD 0,68 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Sun Hung Kai & Co. HKEX HKD 2,98 20-03-2023 1,00% HKD 343.000 HKD 3,01 HKD 3,04 HKD 2,97
Elate Holdings HKEX HKD 0,42 20-03-2023 +3,75% HKD 29.790 HKD 0,40 HKD 0,42 HKD 0,40
MTR Corporation HKEX HKD 37,95 20-03-2023 0,52% HKD 2.930.000 HKD 38,15 HKD 38,30 HKD 37,65
Hang Seng Bank HKEX HKD 114,00 20-03-2023 1,47% HKD 1.510.000 HKD 115,70 HKD 117,40 HKD 113,20
Greenheart Group HKEX HKD 0,08 20-03-2023 0,00% HKD 690 HKD 0,08 HKD 0,08 HKD 0,08
First Tractor HKEX HKD 4,12 20-03-2023 2,37% HKD 4.500.000 HKD 4,22 HKD 4,25 HKD 4,08
Rich Goldman Holdings HKEX HKD 0,06 20-03-2023 0,00% HKD 1.500 HKD 0,06 HKD 0,06 HKD 0,06
Keyne HKEX HKD 0,03 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Fairwood Holdings HKEX HKD 11,38 20-03-2023 0,35% HKD 48.500 HKD 11,42 HKD 11,48 HKD 11,38
Swire Pacific HKEX HKD 60,05 20-03-2023 0,83% HKD 3.090.000 HKD 60,55 HKD 63,00 HKD 59,80
Cinda International Holdings HKEX HKD 0,32 20-03-2023 3,08% HKD 802.000 HKD 0,33 HKD 0,33 HKD 0,32
Ban Loong Holdings HKEX HKD 0,25 20-06-2022 +0,40% HKD 22.000 HKD 0,25 HKD 0,25 HKD 0,25
Hang Lung Properties HKEX HKD 14,86 20-03-2023 2,37% HKD 2.170.000 HKD 15,22 HKD 15,22 HKD 14,78
Hong Kong Food Investment Holdings HKEX HKD 0,53 20-03-2023 3,64% HKD 38.000 HKD 0,55 HKD 0,57 HKD 0,51
Swire Pacific HKEX HKD 9,49 20-03-2023 3,65% HKD 1.200.000 HKD 9,85 HKD 9,89 HKD 9,47
Sunway International Holdings HKEX HKD 0,11 20-03-2023 0,00% HKD 40.000 HKD 0,11 HKD 0,11 HKD 0,11
Hysan Development HKEX HKD 21,80 20-03-2023 0,68% HKD 1.720.000 HKD 21,95 HKD 22,50 HKD 21,70
Y.T.Realty Group HKEX HKD 0,55 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0
Tian An China Investments HKEX HKD 4,02 20-03-2023 +2,55% HKD 74.000 HKD 3,92 HKD 4,04 HKD 3,91
Wharf (Holdings) HKEX HKD 17,56 20-03-2023 3,41% HKD 3.430.000 HKD 18,18 HKD 18,18 HKD 17,30
Chevalier International Holdings HKEX HKD 6,88 20-03-2023 HKD 0 HKD 0 HKD 0 HKD 0

Veelgestelde vragen

Of de Airbnb koers gaat stijgen in 2023 kunnen wij geen precies antwoord geven. Een aandelenkoers hangt af van vele factoren. Hierboven kun je de Airbnb koers uitgebreid bestuderen en zelf een verwachting maken. Houd het bedrijf achter de Airbnb aandelen goed in de gaten en wat er allemaal in de markt omgaat.

Airbnb aandelen kun je kopen bij verschillende brokers. Voorbeelden van goede brokers zijn DEGIRO en eToro. Via deze brokers kun je eenvoudig beginnen met beleggen in aandelen. Op deze platformen kun je ook Airbnb aandelen kopen.

Airbnb aandelen koop je via een betrouwbare broker zoals DEGIRO of eToro. Via deze brokers kun je een beleggingsrekening openen en kun je eenvoudig aandelen kopen en verkopen, waaronder ook Airbnb.

Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn een onafhankelijk platform en zijn geen broker. Ook geven wij geen financieel advies, wij geven enkel informatie over bedrijven, waarop mensen zelf hun keuze moeten baseren. Wij kunnen daarom dus ook geen aandelen kopen voor je, maar lichten alleen bedrijven uit waarbij dit mogelijk is.

Frans van Jongen
Frans van Jongen

Hallo! Mijn naam is Frans en ben al 8+ jaar aan beleggen en verantwoordelijk voor inhoud over aandelen en beleggen op de website. Met een achtergrond in internationale economie ben ik zelf al jaren actief in de aandelenmarkt, zowel als belegger als in het begeleiden van beleggers. In mijn dagelijks werk help ik beginnende beleggers hun eerste stappen te zetten in de complexe wereld van aandelen. Heb je vragen over een aandeel? Of over beleggen in het algemeen? Neem dan gerust contact op!