Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Aegon aandelen

Aegon N. V., beter bekend als Aegon, is gevestigd in Nederland aan Aegonplein 50, 2591 TV, te S Gravenhage. De CEO van het bedrijf is Lard Friese.Het Aegon N. V.-aandeel had op 16-09-2021 een openingskoers van €4,19, de hoogste koers was €4,23 en de laagste koers was €4,17. De slotkoers was €4,18 en is daarmee met 0,55% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Inhoudsopgave

Aegon cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Aegon-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Aegon kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Aegon-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Aegon? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Aegon-koers, de verwachtingen en toekomst van Aegon en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Aegon -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Aegon-aandelen. Als je het Aegon-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Aegon Koers - Wat is de waarde van aandelen Aegon?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Aegon was. Het aandeel Aegon is te vinden op de AEX (Euronext Amsterdam), de afkorting op de beurs is AGN.

Beurskoers Aegon | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Aegon verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Aegon verwachtingen – De toekomst van Aegon

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

AEGON

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Aegon verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Aegon

Aegon is één van de belangrijkste Nederlandse financiële instellingen. Aegon biedt talloze financiële producten aan. Denk hierbij aan verzekeringen, hypotheken, pensioenen, beleggingsproducten en spaarproducten.

Aegon kan worden vergeleken met NN Group, Delta Lloyd en ASR. Aegon wordt soms als bank gezien, maar valt eerder in de categorie verzekeraars. 

Aegon NV is in 1983 ontstaan na een fusie van AGO en Ennia. Bestuursvoorzitter Kees Storm kwam in die tijd met de Griekse naam Aegon. Deze naam staat voor: degelijk, keurig en solide. Dit zijn belangrijke kernaspecten van de financiële instelling. Aegon is van oorsprong een Nederlands bedrijf en het hoofdkantoor is in Den Haag te vinden. 

Met activiteiten in meer dan 20 verschillende landen, is deze verzekeringsmaatschappij een internationale speler geworden.  De belangrijkste merken van Aegon zijn: Transamerica , Aegon Asset Management, Knab en Blue Square Re. De multinational is dus druk aan de weg aan het timmeren. Daarom zullen we de komende jaren ongetwijfeld nog veel nieuwe ontwikkelingen kunnen verwachten.

Aegon aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Aegon-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Aegon-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie