Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Zynga aandelen

 

Het Zynga Inc-aandeel had op 20-05-2022 een openingskoers van $8,37, de hoogste koers was $8,43 en de laagste koers was $8,14. De slotkoers was $8,18 en is daarmee met 2,04% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Zynga cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Zynga-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Zynga kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Zynga aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Zynga? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Zynga-koers, de verwachtingen en toekomst van Zynga en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Zynga-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Zynga-aandelen. Als je het Zynga-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Zynga Koers - Wat is de waarde van aandelen Zynga

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Zynga was. The stock Zynga can be found of the abbreviation of the exchange is ZNGA.

Beurskoers Zynga | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Zynga verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Zynga verwachtingen – De toekomst van Zynga 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. 

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Zynga verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Wat is Zynga?

Zynga werd in 2007 opgericht door een team met onder meer de huidige voorzitter en vervolgens CEO, Mark Pincus, en verscheen op een moment dat videogames die via een webbrowser werden gespeeld een snelle groei doormaakten. Het bedrijf bracht dat jaar zijn eerste game uit, Zynga Poker, op Facebook, dat op dat moment in opkomst was als een populair browser gebaseerd portaal voor sociale videogames.

Zynga volgde zijn populaire pokertitel op met Mafia Wars, een multiplayer-spel dat draaide om spelers die hun eigen virtuele misdaadsyndicaten beheerden. Beide games maakten gebruik van het free-to-play- of "freemium" -model, waardoor ze een breed publiek kregen en verkopen genereerden van een kleine groep gebruikers die grote bedragen aan in-game items en virtuele valuta besteedden. Deze hoogwaardige gebruikers worden ook wel "whales" genoemd, en het aantrekken en behouden van hun interesse was en blijft de belangrijkste bron van inkomsten van Zynga.

Wat gaat Zynga doen in de toekomst?

Zynga (NASDAQ: ZNGA) was ooit de grootste naam in sociale videogames. Populaire hits zoals FarmVille en Words With Friends trokken een enorm publiek en registreerden geweldige betrokkenheid, maar het falen van het bedrijf om te innoveren en gelijke tred te houden met een snel veranderende branche leidde tot een afnemende relevantie en de ineenstorting van de voorraad. Nu probeert het bedrijf een ommekeer te bewerkstelligen die afhangt van het leveren van hits op het gebied van mobiele games, en zijn voorraad is tot nu toe meer dan 40% gestegen door vroege tekenen dat zijn spil succesvol zou kunnen zijn.

Omzetgroei

De inkomsten van Zynga blijven ver onder het niveau van toen browsergames nog populair waren, maar het bedrijf zet een solide momentum neer op het gebied van mobiel totale verkoop. Het bedrijf lijkt nog steeds moeite te hebben met het introduceren van succesvolle nieuwe eigendommen, maar de prestatie is gestegen door de sterke resultaten van de mobiele versie van Zynga Poker, die jaar op jaar een omzetgroei liet zien. Het bedrijf is ook op zoek naar meer betrokkenheid en verkoop van zijn Words with Friends- en Slots-franchises op mobiel.

Bedrijf logo

Zynga’s bedrijfslogo is een getrouwe weergave van de nu onsterfelijke hond van CEO Mark Pincus, Zinga, een Amerikaanse Bulldog. Rondom het bedrijf en San Francisco was Zinga legendarisch vanwege haar menselijke kwaliteiten. Ze zat graag op stoelen en at aan tafel. Ze sprong op barkrukken in het Mission District en zat op conferenties met Mark in het publiek. Ze is Zynga’s inspiratie omdat ze graag in het middelpunt van de actie stond, ze was speels, loyaal en een lieve, goede ziel. Dus met de warme geest van Zynga als hun gids, beloven ze dat ze je favoriete games zullen blijven maken. En ze beloven je leuke nieuwe games te blijven bieden, uitdagende ervaringen met geweldige spelers en gameplay.

Wat kunnen we verwachten van de Zynga aandelen?

Zynga ontwikkelt, verkoopt en exploiteert sociale games als live services die worden gespeeld op internet, sociale netwerksites en mobiele platforms in de Verenigde Staten en internationaal. Het biedt zijn online sociale spellen voornamelijk aan onder de franchises Slots, Words With Friends, Zynga Poker en FarmVille. De games van het bedrijf zijn toegankelijk op mobiele platforms, Facebook en andere sociale netwerken. Het biedt ook advertentiediensten aan reclamebureaus en makelaars.

Zynga aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Zynga-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Zynga-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie