4.5/5

Grootste exchange & enorm aanbod cryptocurrency.

Zilliqa verwachting

Zilliqa KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high ZILVerschil sinds start
$0,08$0,07$0,08$0,26stijging van 3.219,21%

Zilliqa is een crypto die steeds populairder wordt. We zullen de crypto Zilliqa hier bespreken en het hebben over de huidige koers, de geschiedenis, de toekomst en meer. Tot slot bespreken we de verwachtingen van Zilliqa in 2021. Vandaag is de prijs van Zilliqa $0,08. De hoogste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,08 en de laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,07. Heb je interesse in Zilliqa? Koop de crypto Zilliqa ZIL dan vandaag nog bij Bitvavo.

Hieronder vindt u een overzicht met informatie over Zilliqa. U vindt hier informatie over de prijs, market cap, supply, positie van de crypto en meer.

Inhoudsopgave

Zilliqa heeft zich in vrij korte tijd ontwikkeld tot een  gerenommeerde cryptocurrency. Zilliqa staat te boeken als een serieus blockchain project met een sterk team vol expertise. In dit artikel zullen wij meer delen over wat de Zilliqa koers toekomst verwachting is, het laatste Zilliqa Nieuws en de Zilliqa verwachting in 2021 – 2025.

Mocht je interesse hebben om Zilliqa Te kopen, dan kun je het beste terecht bij Bitvavo. Bitvavo is een Nederlandse exchange waar je tegen lage kosten Zilliqa kopen kunt. De tweede optie om Zilliqa te kopen is Binance, Binance is wereldwijd de grootste cryptocurrency exchange waar je ook terecht kunt wanneer je Zilliqa kopen wilt.

Wat is Zilliqa?

Xinshu Dong, de CEO van Zilliqa, kwam samen met zijn team van adviseurs en ontwikkelaars met de ZIL-munt, die het mogelijk maakt om tarieven te verhandelen naarmate het netwerk zich uitbreidt, wat leidt tot een toename van het aantal mijnwerkers. Zilliqa is een ERC20-munt, gecreëerd in 2017, maar kwam in 2018 op de markt, wat betekent dat het een vrij nieuwe munt is in de crypto-ruimte. Inspijtig genoeg is het een van de top 40 van de cryptokringen in de wereld.

zilliqa

Zilliqa is het eerste publieke blockchain platform met hoge bandbreedte, dat tot doel heeft het probleem van de schaalbaarheid af te wenden, waarbij een hybride consensusmechanisme wordt geïmplementeerd, waarbij de werking van het knooppunt afhankelijk is van Proof of Work (PoS) hash. Met behulp van Byzantine Fault Tolerance Consensus, kan het controleren van valse transactie door collega’s, waar een bevestigde blok kon alleen verwijzen naar het blok voor het.

Investeren in Zilliqa? Dit zijn betrouwbare exchanges & brokers.

AanbiederEigenschappenRating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

AanmeldenBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenBinance
 /></a><br />
<p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenOKEX
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

AanmeldenBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

AanmeldenKraken

De geschiedenis van Zilliqa

Hoe ziet de geschiedenis van Zilliqa eruit? Zilliqa is opgericht in 2019-01-31, en heeft een laagste prijs gehad van $0,00 en een hoogste prijs gehad van $0,26. Hieronder wordt de geschiedenis van ZIL weergegeven in een tabel. Bekijk hier onder andere de minimale en maximale prijs van de crypto, de gemiddelde prijs, de market cap en meer informatie over de afgelopen jaren.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $0,06 $0,23 $0,01 $415,5 mln $25,4 mln 7,3 mld 147%
2019 $0,01 $0,03 $0,00 $106,6 mln $13,2 mln 8,1 mld 100%
2020 $0,02 $0,10 $0,00 $156,1 mln $48,0 mln 8,9 mld 153%

Hoe ziet de toekomst eruit voor Zilliqa? Verwachtingen voor Zilliqa in 2021

Het is niet gemakkelijk om een directe verwachting te geven voor de koers van Zilliqa. In het verleden heeft de koers van ZIL wel eens wat gefluctueerd, echter komt hier uiteindelijk weer een stijgende lijn uit. Zo was Zilliqa het afgelopen jaar op zijn laagst en op zijn hoogst . Crypto’s kunnen erg dynamisch zijn en hierdoor is het moeilijk om een duidelijke en accurate verwachting te geven. Wel worden crypto’s steeds populairder en meer gebruikt door zowel bedrijven als particulieren, en is het realistisch om te voorspellen dat Zilliqa zal stijgen in de toekomst.

Wat wordt er verwacht van Zilliqa in 2025?

Zoals net al genoemd is het dus niet gemakkelijk om een duidelijke verwachting van de prijs van Zilliqa te geven. Ons professioneel team kan dus ook geen officiële prijsverwachting geven voor 2025. Echter, is het geen onrealistische verwachting dat de koers van ZIL in 2025 met een aantal keren verdubbeld is.

Het laatste nieuws over Zilliqa | Recente ontwikkelingen van ZIL

Heb je interesse om de crypto Zilliqa te kopen? Houdt dan de koers regelmatig in de gaten. Hiernaast is het belangrijk en verstandig om het meest recente nieuws over coin te bekijken. Zo krijg je een goede indruk over de coin en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste feiten en ontwikkelingen die er zich afspelen. Er zit vaak een groot team achter een crypto dat werkt aan verschillende projecten en ontwikkelingen. Het is aan te raden om dit in de gaten te houden, zo weet je waar je je geld in investeert en sta je niet voor onverwachte verwassingen. Volg de crypto Zilliqa bijvoorbeeld op sociale media en houdt nieuwspagina’s in de gaten.

Waar kan je ZIL kopen?

Heb je besloten crypto’s te kopen? Dan is de volgende stap het kiezen van een crypto exchange. Op een exchange worden crypto’s gehandeld, en het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare crypto exchange. Je kunt het beste terecht bij Bitvavo. Dit is een wereldwijde crypto exchange die door veel mensen gebruikt wordt, Bitvavo staat bekend om zijn betrouwbaarheid en snelle service. Zodra je hier geregistreerd bent kun je direct beginnen met het kopen van Zilliqa.