Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Warehouses De Pauw SCA aandelen

Warehouses De Pauw SCA is gevestigd in België aan Blakebergen 15, Region, te Wolvertem. De CEO van het bedrijf is Joost Uwents / Tony de Pauw.

 

 

Inhoudsopgave

Warehouses De Pauw SCA cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Warehouses De Pauw SCA-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Warehouses De Pauw SCA kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Warehouses De Pauw SCA aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Warehouses De Pauw SCA? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Warehouses De Pauw SCA-koers, de verwachtingen en toekomst van Warehouses De Pauw SCA en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Warehouses De Pauw SCA-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Warehouses De Pauw SCA-aandelen. Als je het Warehouses De Pauw SCA-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Warehouses De Pauw SCA Koers - Wat is de waarde van aandelen Warehouses De Pauw SCA

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Warehouses De Pauw SCA was. The stock Warehouses De Pauw SCA can be found of the abbreviation of the exchange is WDP.

Beurskoers Warehouses De Pauw SCA | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Warehouses De Pauw SCA verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Warehouses De Pauw SCA aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Warehouses De Pauw SCA-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Warehouses De Pauw SCA-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie