Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Salesforce.Com aandelen

Salesforce.Com Inc, beter bekend als Salesforce.Com, is gevestigd in Verenigde Staten aan 415 Mission St Fl 3, 94105-2533, te San Francisco. Er werken 49.000 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Marc Benioff.

 

Het Salesforce.Com Inc-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van $132,50, de hoogste koers was $133,75 en de laagste koers was $130,02. De slotkoers was $130,48 en is daarmee met 2,09% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Salesforce.Com cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Salesforce.Com-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Salesforce.Com kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Salesforce.Com aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Salesforce.Com? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Salesforce.Com-koers, de verwachtingen en toekomst van Salesforce.Com en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Salesforce.Com-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Salesforce.Com-aandelen. Als je het Salesforce.Com-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Salesforce.Com Koers - Wat is de waarde van aandelen Salesforce.Com

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Salesforce.Com was. The stock Salesforce.Com can be found of the abbreviation of the exchange is CRM.

Beurskoers Salesforce.Com | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Salesforce.Com verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

SALESFORCE verwachtingen – De toekomst van SALESFORCE 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. 

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de SALESFORCE verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Wat is Salesforce?

Salesforce is 's werelds nummer één platform voor klantrelatiebeheer (CRM). Zje helpen jouw marketing-, verkoop-, commercie-, service- en IT-teams overal als één geheel te werken, zodat je jouw klanten overal tevreden kunt houden.

Salesforce verenigt jouw marketing-, verkoop-, commerce-, service- en IT-teams vanaf elke locatie met Customer 360, één geïntegreerd CRM-platform dat hun volledige reeks verbonden apps aanstuurt. Met Customer 30 kun je jouw medewerkers focussen op wat op dit moment belangrijk is: jouw bedrijf stabiliseren, heropenen en teruggaan naar het leveren van uitzonderlijke klantervaringen.

Wat gaat Salesforce doen in de toekomst?

Vanaf het begin heeft Salesforce geprobeerd de wereld ten goede te veranderen door middel van technologie die sterkere relaties opbouwt. Tussen bedrijven en hun klanten. Tussen medewerkers en wijdverbreide teams. Tussen regeringen en hun burgers. Tussen mensen die het verschil willen maken.

Als ze samenkomen, ontsluiten ze verborgen potentieel. Ze verenigen mensen om bedrijven en gemeenschappen te helpen hun verheven doelen na te streven, hun meest netelige uitdagingen op te lossen en hun succes te benutten om onze planeet een beetje beter achter te laten dan we hem aantroffen.

De wereld zal blijven veranderen. Technologie zal evolueren. Het bedrijfsleven zal draaien en weer draaien. Maar relaties, gebouwd op vertrouwen en respect, zullen Salesforce helpen de toekomst het hoofd te bieden, wat er ook gebeurt.

Klantrelaties

Een van de meest cruciale aspecten van het managen van een bedrijf is het creëren en onderhouden van sterke klantrelaties. Om relevant te blijven, moeten bedrijven manieren bedenken waarop ze consequent op een probleemloze en gestroomlijnde manier kunnen voldoen aan de veranderende klantbehoefte. Een uiterst effectieve manier om sterke relaties met klanten op te bouwen, is door een robuust CRM-systeem (Customer Relationship Management) te implementeren dat organisaties kan helpen om klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen.

Mobiliteitsbehoeften

Mobiele mogelijkheden zullen worden uitgebreid: prioriteit geven aan de mobiliteitsbehoeften van verkoopvertegenwoordigers is buitengewoon belangrijk in het competitieve zakelijke landschap van vandaag. Met de groeiende behoefte aan beveiliging, snelheid en betrouwbaarheid van mobiele ervaringen van klanten en ondernemingen, wordt het belangrijk om je aan te passen aan de steeds veranderende mobiliteitsomgeving. Terwijl Salesforce mobiele SDK heeft geïntroduceerd, die niet alleen technische barrières heeft genegeerd, maar ook zijn mobiele mogelijkheden heeft uitgebreid. De marktleider zal naar verwachting meer stappen ondernemen om zijn mobiele mogelijkheden uit te breiden en naar een nieuw niveau te tillen.

Verticalisering

Elk jaar wordt Salesforce getuige van steeds meer acceptatie door bedrijven in verschillende brancheverticalen. Dit heeft ongetwijfeld de vraag naar haar diensten doen toenemen. De kans is groter en groter dat Salesforce zijn acceptatie uitbreidt naar verschillende andere verticale markten, waaronder de detailhandel en de maakindustrie. Als bewijs van branche specifieke verticalisering heeft Salesforce Consumer Goods and Manufacturing Cloud gepresenteerd als hun CRM-cloudoplossing.

Wat kunnen we verwachten van de Salesforce aandelen?

Salesforce begon in 1999 vanuit een klein appartement in San Francisco, ze zijn van mening dat goed doen als bedrijf betekent dat ze goed doen in de wereld. Daarom hebben ze hun tijd, billijkheid en producten besteed aan het verbeteren van onderwijs, gelijkheid en het milieu voor iedereen.

Wanneer je Salesforce koopt, koop je niet alleen een CRM-platform; je wordt lid van een inclusieve community van meer dan 10 miljoen innovators, disruptors en community shapers die we Trailblazers noemen. Met gratis online leren van Trailhead leren ze de vaardigheden om hun bedrijf en carrière te verbeteren.

Salesforce.Com aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Salesforce.Com-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Salesforce.Com-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie